LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az

10 sorozatszereplő, akik nemcsak eljátszották a szerelmet, hanem egymásba is szerettek

Share

Szép is a szerelem, főleg ha a filmvásznon, illetve a kamerák kereszttüzében alakul ki. Rengeteg színészt és színésznőt ismerünk, aki a filmforgatáson jöttek össze, de most nem róluk lesz szó, hanem azokról, akik a sorozat forgatásakor ismerkedtek meg, aztán egymásba szerettek.

A hosszú hetek/hónapok munkája összekovácsolja a színészeket, akik a közös (néha szerelmi) jeleneteik mellett alkalmuk van jobban megismerni egymást. A közös munka romantikus érzelmeket is megpenget, így nem csoda, hogy a forgatási szünetek után is nehéz elszakadni a szereptől. Összegyűjtöttünk 10 sztárpárt, akik közös sorozatban szerepeltek, majd összejöttek. Sőt! Sokuk még a mai napig is egy párt alkot. Ki a kedvenced közülük?

Kit Harington és Rose Leslie — Trónok harca

Az Izlandon forgatott Trónok harca részekben hiába volt dermesztő hideg, Rose Leslie és Kit Harington között csak úgy izzott a levegő. Nem csoda, hiszen a Havas Johnt foglyul ejtő vad harcosként élő Ygrittet a sorozat második évadjában össze is hozták az írók. A sztárpárnak a való életben sem kellett eljátszani, hogy együtt vannak, mert egymásba szerettek a közös jeleneteik alatt. Kit Harrington szerint, ha már valaki vonzódik a másik színészhez, akkor nagyon könnyű beleszeretni a partnerébe, akivel romantikus jelenetet forgatnak. A szerelem még mindig tart, és azt pletykálják már el is jegyezték egymást!

Josh Dallas és Ginnifer Goodwin — Egyszer volt, hol nem volt

A Grimm mesékről szóló sorozat két sztárja, azaz Hófehérke, és Szőke herceg a forgatáson ismerkedtek meg egymással. A két sztár évekig járt együtt, majd összeházasodtak és már két gyermekük is született. A sorozat egyébként a hetedik évaddal hamarosan visszatér a képernyőkre.

Mila Kunis és Ashton Kutcher — Azok a ’70-es évek show 

Az éppen Magyarországon tartózkodó Ashton Kutcher, és a vele Budapestre érkező Mila Kunis egy sorozatforgatáson ismerkedtek meg egymással még 1998-ban. Az Azok a ’70-es évek show felvételeikor Mila még csak 14 éves volt, ám a történet szerint Ashtonnal kellett csókolóznia egy jelenetben. Mila itt kapta az első igazi csókját, és ez annyira meghatározó volt, hogy 2014-ben felelevenítették az élményt, amikor mindketten szinglik lettek. A többi meg már történelem, ahogy mondani szokták. A házaspárnak két közös gyermeke van, és elmondásuk szerint a kapcsolatuk alapja az őszinteség, és a sok humor.

Caitriona Balfe és Sam Heughan — Outlander

Az Outlander sorozat két főszereplőjéről rengeteg pletyka kering. A Caitrona által alakított Clarie nővér, és a Sam által megformált skót felföldi harcos között rengeteg erotikus jelenet volt már a sorozat két évad alatt. A színészek állítólag a valóságban is egy pár alkotnak, de ezt nem hozták még nyilvánosságra. Árulkodó azonban az, hogy kézen fogva jelennek meg a sorozathoz kapcsolódó bemutatókon, és ez nem csak a szerepüknek szól a pletykák szerint.

Alyson Hannigan és Alexis Denisof — Buffy a vámpírok réme

A sztárpár először a Buffy, a vámpírok réme természetfeletti sorozat forgatásán találkozott. 2003-ban házasodtak össze, és azóta két kislány boldog szülei.

Ian Somerhalder és Nina Dobrev — Vámpírnaplók

A Vámpírnaplók sorozat főhősnője Elena (akit Nina Dobrev alakít) és két helyes vámpír testvérpár által fellobbant szerelmi háromszög 8 évadot is megélt. A Stefan és Damon (Ian Somerhalder) által szeretett Elena  évadokon keresztül őrlődik a két vámpír között, így szerelmi jelenetben nem volt hiány Nina és Ian Somerhalder között. A sztárpár néhány évig együtt is járt, ám 2013-ban szakítottak, így szerelmüket már csak azok az epizódok őrzik, ahol Elena és Damon egymásra talál.

Kaley Cuoco és Johnny Galecki — Agymenők

Ez a sztárpár már titokban két éve járt együtt, amikor közös sorozatban szerepeltek. Az intelligens Leonardot alakító Johnny Galecki és a cuki szőke Pennyt játszó Kaley Cuoco kapcsolatának rajongók ezrei drukkoltak. Sajnos a sztárpár a való életben már nincs együtt, de jó barátok maradtak és a vásznon még mindig együtt vannak.

Blake Lively és Penn Badgley — Pletykafészek

Az Upper East Side-on élő dúsgazdag Serena és a szárnyait bontogató Daniel Humpfrey se veled, se nélküled kapcsolatának a vásznon sokan drukkoltak. A két színész között tényleg kibontakozott a szerelem, hiszen Blake és Badgley több évig alkottak egy párt. Sajnos kapcsolatuk nem élte meg a forgatás végét, de a két színész között megmaradt a jó barátság, és Penn elsőként gratulált, amikor Blake egybekelt Ryan Reynoldssal.

Lea Michele és Cory Monteith — Glee

A Glee musical sorozat álompárja voltak, akik nem csak a vásznon, hanem a való életben is tökéletesen illettek egymáshoz. A sorozat forgatása kezdetén szinte azonnal szerelmbe estek. Lea és Cory együtt tervezték a jövőt, ám sajnos a sors közbe szólt. Cory kábítószer túladagolásban meghalt 2013-ban, és Lea nehezen tudta feldolgozni a gyászt. A színésznő nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy a mai napig érzi, hogy egykori szerelme, Cory Monteith mellette van és fentről támogatja őt.

Tom Hardy és Charlotte Riley — Üvöltő szelek

Az Emily Brontë regényéből készült tv-sorozat forgatásán találkozott egymással először Tom Hardy és Charlotte Riley, akik között azonnal szikrázni kezdett a levegő. A vonzerő a stábtagok szerint is látható volt köztük. Egy évvel a forgatás után váltak hivatalosan is egy párrá. A pár 2014-ben titokban házasodott össze egy francia kastélyban, és már egy gyermek boldog szülei azóta. Íme 21 további dolog, amit nem tudtál Tom Hardyról! 

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Tíz film, ahol a színészek tényleg szerelmesek voltak…

Az, hogy előtte vagy közben szövődött-e a románc, ma már filmtörténelem. Gigli/Gengszterrománc 2003 Jlo és Ben Affleck, másnéven Bennifer. Emlékeztek még? A hosszú szerelem valahol itt kezdődött, bár erre a bűn rossz filmre ez sem mentség. Kétszer majdnem összeházasodtak, aztán mégsem. Days …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *