LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal Inspiráció

20+1 idézet az Így jártam anyátokkal című sorozatból, amit nagyon szeretünk!

Share

Igaz, ami igaz, a végével nem voltunk kibékülve, de újra meg újra végignézzük, nevetünk és sírunk rajta. Ki gondolná, hogy tele van inspiráló és elgondolkodtató mondatokkal? (Tényleg…)

“- Nem szeretjük a hazugságot.
– Tévedés! Csak nem szeretjük, ha kiderül, hogy valami hazugság volt, mert mindenki hazudik.”

” Nem vagyok boldog. Bár az lennék. Semmi se tenne boldogabbá, mint a boldogság.”

“Van az úgy, hogy az ember azt hiszi, jól csinálja a dolgait az életben. Aztán valaki felnyitja a szemed, és hirtelen rájössz, hogy az egész világod borul, mint akit kiütöttek. Padlót fogsz.”

“Ha jársz valakivel, az olyan, mintha leckéket vennél a másik emberből, és ha szakítotok, ez a tudás hasztalanná válik. Olyan, mint egy érzelmi bölcsész diploma.”

“A dühöt nem csak úgy lehet kezelni, hogy lenyeled, vagy leüvöltöd a másik fejét. Van még egy módja: egyszerűen elengeded. Igazán csak ekkor fog végleg elmúlni és így tudsz továbblépni.”

“Tudod, az, mikor kitartasz valaki mellett tűzön-vízen át, és megadnál neki mindent, mindegy, hogy az milyen áldozatokkal jár, az a szerelem! És ha szeretsz valakit, akkor nem állsz le soha. Akkor se, ha hülyének néznek, vagy neveznek, akkor se, akkor pláne nem! Egyszerűen nem adod fel, mert ha feladnám, ha hallgatnék a világra, továbblépnék és keresnék valaki mást, akkor az nem szerelem lenne, hanem… akkor az valami eldobható dolog lenne, amiért nem érdemes harcolni.”

“Az őszinteség nehéz, de a végén ez a sokkal kedvesebb alternatíva.”

“A barátok örömet szereznek egymásnak, biztatnak és támogatnak. Erről ismerszik meg egy jó barát.”

“Ha szeretsz valakit, azt soha nem hagyod abba. Akkor sem, ha mások őrültnek tartanak miatta. Nem állsz le. Főleg akkor nem.”

“Ha olyan szót keresel, ami leírja, hogy mindennél jobban törődsz valakivel, és azt akarod, hogy megkapjon mindent, amit csak akar, nem törődve azzal, mennyire tesz ez tönkre téged, az a szerelem.”

“Egy házasságban fontosabb, hogy támogasd a partnered, mint hogy igazad legyen. A boldog feleség egyenlő a boldog házassággal.”

“A szerelem nem értelmes! Nem lehet logikával elérni vagy elfelejteni. A szerelem teljesen abszurd, de muszáj szeretnünk, különben elvesztünk. A szerelem halott – és az emberiségnek annyi. Mert a szerelem a legszebb dolog, amit teszünk.”

“Miért nem csak a rossz dolgoknak intesz búcsút? Köszönj el azoktól az időktől, amikor elveszett voltál! Amikor nemet kaptál igen helyett. A sok kaparástól, sebtől, minden szívfájdalomtól. Köszönj el attól, amit tényleg utoljára akarsz csinálni.”

“Párban élni nehéz, mert elköteleződni, áldozatot hozni nehéz, de ha a megfelelő személyért teszed, akkor nem az. Ha ránézel a másikra és azt érzed, hogy senki másra nem vágysz, akkor nincsen ennél könnyebb dolog, de ha nem így érzel, akkor nem ő az igazi.”
“Mindent szeretek benne, és én nem mondom ezt könnyen. Egész életemben csak színleltem a szerelmet. Azt hittem, csak az idióták hiszik, hogy így éreznek, de ez a nő örökre rabul ejtette a szívemet, és ha akarnék, se menekülhetnék. Elsöprő volt és megalázó, néha még fájdalmas is, de akkora szükségem van rá, mint a levegőre. Reménytelenül, visszafordíthatatlanul beleszerettem. Jobban, mint hinné.”
“Néha szét kell hulljon valami, hogy teret adjon valami jobbnak.”
“Minden kapcsolat elején van egy szakasz, amikor semmire nem mondasz nemet, mert érdekesnek, kalandvágyónak és nyitottnak akarsz tűnni.”
“Az életben akad számos nagy, romantikus pillanat, amikért érdemes élni. Ám van egy kis gubanc, ezek a pillanatok elmúlnak és a sarkon előbb utóbb ott ólálkodik a kegyetlen, borotválatlan gazember: a valóság.”
“A pillanat szépsége abban rejlik, hogy elillan.”
“Nem tudjátok bebeszélni magatoknak a szerelmet. Nem kell hozzá több napi gondolkodás. Ha szerelmes vagy, nagyon gyorsan rájössz, és teljesen biztos vagy benne.”

“A pasik olyanok, mint a metró. Ha egyről lemaradsz, öt perc múlva jön a következő. (…) De ha elment az utolsó járat, felszállsz bármire. ”

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

20 idézet Bridget Jonestól, amit olvass el ma!

Miért is? Mert a fájdalom, a társtalanság nála mindig, valahogy humorba csomagolva érkezik? Mert ettől valahogy mi is megnyugvásra találunk? Vagy csak szimplán azért, mert Bridget vicces, és van mit tanulni tőle, még akkor is, ha éppen csetlik-botlik a nagy “ÉLET”-nek nevezett játékban! “Korunkban és napjainkban egy …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *