LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal

Egy évesek vagyunk! És huhhh, de nagy út áll mögöttünk…

Share

Boldog születésnapot nekünk! Egy éve írunk, szerkesztünk, és dobozolunk nektek! Mondjuk, hogy mi a legjobb benne, avagy beszéljenek a szerzők!

“Emlékszem, amikor először próbáltam elmagyarázni egy bácsinak a weboldal nevét, folyton visszakérdezett: – Micsoda, Gusztáv? (Vajon milyen lehet egy női magazin, amit Gusztáv-névre keresztelnek? Azt hiszem, rohanok is lefoglalni a domaint…)

Komolyra fordítva a szót, januárban csatlakoztam a szerkesztőgárdába, de az eltelt fél év alatt egy nagyon jó kis társaságot ismertem meg.  A csapatunk és oldal éppen attól egyedi, hogy különböző személyiségek alkotják, akik korra, nemre, családi állapotra, csillagjegyre vagy óvodai jelre való tekintet nélkül, hamar megtalálják a közös hangot a szerkesztőségi üléseken. Újabb és újabb témaötletek merülnek fel, miközben ki a citromos sört szorongatja, ki az elmaradhatatlan kapucsínóját szürcsölgeti, de mindegyikünk életéből előkerülnek olyan lebilincselő történetek, amelyek egy idő után értékes anyaggá érnek.

Ezért szeretek a szerkesztőség tagja lenni. Mert itt mindig hallok valami érdekeset, és más perspektívából láthatom azt, amit esetleg addig csak egy bizonyos szemszögből vizsgáltam meg. Szokták mondani, hogy nincs új a nap alatt, de erre hadd idézzek egy klasszikusból (Üvegtigris): – Olyan nincs, hogy nincs! – Akkor van!

Azon leszünk hát továbbra is, hogy a jövőben még több érdekes cikkel, interjúval, novellával lepjünk meg benneteket ködös, kávéízű reggeleken és fáradt estéken, amikor a legjobb egy jó tea mellett végigpörgetni a Goodstuffot, és egyszerűen csak rácsodálkozni a világra, magunkra.”

Hajdú-Antal Zsuzsi

 

“Heveny másnapossággal indítottam ezt az évet. Is. Eldöntöttem, ez az esztendő csak a korszakalkotó sikerekről fog szólni. Nem sokkal később kirúgtak a régi melóból, én pedig szinte azonnal a szerkesztőségbe kerültem. Sors keze, tudod.

De azért több borom volt, mint pénzem. Arra mindig telik. Most nem munkám van, hanem hivatásom. Kezdtem igazán boldog lenni, amikor életem szerelmének felbukkanni támadt kedve. Megint. Mit mondjak, ő a legrémesebb csoda az életemben. Persze ő párhuzamosan több lányban is meglátja a csodát… Ennek örömére megbuktam az egyetemen, s így kerültem újra az ismerős terepre – a padlóra.
Barátnőim riadtan kérdezik folyton: Te jó ég, hogy bírod ki mindezt?
Csak annyit mondanék: Hülyéskedtek, csajok? Ez a legizgalmasabb kaland, ez az életem!”

 

Csepely Zsófia 

“Friss csatlakozóként nehéz mit mesélni az elmúlt egy évről, mert csak 2 hónapja veszek részt a GoodStuff napi munkájában, de olvasni az indulás óta olvasom az online magazint. Jó érzés belevetni magam a többiek cikkébe, mert kiszakít a világból, és mindig találok valamit, ami nekem (is) szól.

Köszi Judit a #gondolatmappa cikkeket, olyan, mintha minden héten több kis novellát kapnék házhoz, ráadásul valami aktuális gondolatról, ami engem is foglalkoztat. Mindig eltalálod! Ne olvass a gondolataimban!

Szeressétek a Goodstuffot, mert nektek is jó lesz!”

Babicz Anett

“Majdnem a kezdetektől együtt dolgozhatok a Goodstuff-al (vagyis egy részével); a Csapat szerkezete sokat változott, de a lényeg maradt: végre egy színvonalas, néha kicsit lökött, máskor meg egyenesen szókimondó, ugyanakkor nagyon-nagyon érzékeny (és érzéki!) tartalommal bíró, színes, hosszú távon is olvasható, folyamatosan megújuló “jó cucc”. Igen, én ilyen oldalakat szeretek böngészni (és talán egyszer majd birtokolni is), ezért büszke vagyok arra, hogy átverekedtem magam a kezdeti hangkeresésen és kitartottam mellette (khm… kitartotTUNK egymás mellett), jóban-rosszban.

Több magazinnál is publikálok, de a Goodstuff az, ahova igazán megírhatom a saját sztorim! Mert cikkezés közben mindig arra gondolok: mi az, ami engem legjobban vigasztal/bátorít/erőt ad?! – Az, hogy nem vagyok egyedül. Hogy mások is keveredtek már ugyanabba a kátyúba – és mégis sikeresen túlélték.

Csípős a nyelvem az életben is, hát miért lenne ez máshogy a soraimmal?! Önazonosság, bátorság, szókimondás és hitelesség, drágáim – ezek a saját “hashtag-jeim” – és azt hiszem, a Goodstuffnak is! Még sok ilyen közös évet!”

Plézer Panna

“Nyaralás közben összefutottam egy lelkes olvasónkkal, aki azt mesélte, hogy annyira szereti a magazint, hogy egyenesen ide jár feltöltődni. Csupa olyan történetet, cikket olvashat, amelyeknek a pozitív hangulata és mondanivalója már nagyon sokat segített neki és rengeteget inspirálódott belőlük. És ez az, amiért én is szeretem: mert nem csak külsőleg szép, hanem nagyon értékes a belbecs is. A cikkekből mindenki magára ismerhet: én is.  Amikor a többi kolléganőm munkáját olvasom, erőt merítek belőlük és néha csak ámulok, hogy mennyire fantasztikus írások. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek, hogy része lehetek a csapatnak! Amikor januárban belecsöppentem a szerkesztőség munkájába, még nem is tudtam, hogy életem legjobb időszaka áll előttem. Köszönöm!”

Szöllősi Tímea

 

“Mi a legjobb benne? Hogy minden nap büszke vagyok magamra. Hogy belevágtam. Büszke vagyok a kollégáimra, hogy velem tartottak. Büszke vagyok a Goodstuff Box partnerekre, hogy egy teljesen egyedi konstrukciónak bizalmat szavaztak, ismeretlenül. Köszönöm minden állandó, és nem állandó olvasónak, hogy olvas minket, hogy kommentál, hogy megoszt, hogy jó hírünket viszi, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne kapnánk leveleket amelyekben megköszönitek a sok pozitív gondolatot. Ezért csináljuk… És még csak most lendülünk bele!”

Ez a cikk nem lenne pontos, ha néhány nagyon fontos kollégát nem említenénk meg, Kánya Kinga, Morell Eszter, Osztrozics Dóri, Freisinger Balázs és Deákváry-Hák Vajk András, köszönjük, hogy vagytok, és dolgoztok velünk!

Nagyon fontos, hogy a Goodstuff a kezdetektől nagyon jó csapattal dolgozik, akik közül néhányan már máshol bontakoztatják ki tehetségüket, de mi, soha nem feledjük, hogy akár a kezdeteknél, akár az alapozásnál velünk voltak! Ragány Angéla, Kocsis-Meriadt Brigitta, Tillinger Zsófia, Dévay Gabriella, Ferencz Ildikó, Illyés Mária!

Hidasi Judit főszerkesztő

gsbox_banner

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *