LOADING

Type to search

Ajánlom Inspiráció Mozizom

6 szerelmes film, ami igaz történet alapján íródott

Share

Sokan mondták már, hogy a legszebb történeteket az élet írja. Ez most sincs másként…

Coco Chanel

A filmben Coco még nem sztár, sőt! A történet nem is a munkájára, sokkal inkább összetett szerelmi életére fókuszál. Két férfi is jelen van az életében: Étienne Balsan és Arthur Capel.

Miss Potter

Beatrix Potter, aki csodálatos meséket írt és rajzolt, nem kért abból a társadalmi skatulyából, hogy feleség legyen. A maga útját járta, és a szerelem még így is megtalálta őt!

Egy hét Marilynnel

Marilyn Monre rövid románcba bonyolódott a Herceg és a táncosnő forgatása alatt az egyik fiatal asszisztenssel Colin Clarkkal. A viszony inkább a férfinak volt jelentőségteljes, később könyvet is írt róla, amely a film alapjául szolgált.

Hemingway és Gellhorn

Ernest Hemingway és harmadik felesége, Martha Gellhorn háborús tudósító viharos románcát láthatjuk ebben a filmben, ami történelmi dokumentumfilmnek sem utolsó!

Frida

Frida Kahlo festőnő élete nem volt könnyű, és nem volt drámáktól mentes sem. Ebben a verzióban Diego Riverához fűződő szerelmét ismerhetjük meg.

Julie &Julia

Mindkét nő mellett ott az igazi, és mi nagyon szeretjük nézni, ezt a korszakokon átívelő szerelmi történetet. Julia Child mellett a férje Paul, a blogger Julie mellett pedig Eric, aki boldogan eszi végig az egész szakácskönyvet!

Melyik lesz a következő film, amit megnézel?

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

20 inspiráló film, amelyet igaz történetek ihlettek

Talán semmi nem tud annyira erőt adni, mint látni, hogy mások is felkeltek a padlóról, másoknak is sikerült! Most húsz ilyen filmet hoztunk, hogy legyen mibe kapaszkodnod akkor is, ha nem állnak olyan jól a dolgok. Mesék valódi emberekről, megtörtént esetek szereplőiről, akik nagyszerűségükkel, eredetiségükkel vagy …

Tags:

2 hozzászólás

 1. Henriette 2017-08-23

  Ernest Miller Hemingway- így hívják az amerikai, irodalmi Nobel-díjas regényíró, novellista, újságírót.

  Válasz
  1. admin 2017-08-23

   Mi pedig simán lesonkáztuk… Borzasztó kellemetlen, pláne, hogy nagyon szeretjük. Javítottuk a hibát, és nagyon köszönjük a figyelmet!!! (Judit, főszerkesztő)

   Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *