LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Nem találtál szerelmet a nyáron? Mondjuk, hogy miért jó szinglinek lenni!

Share

Mintha csak tegnap lett volna, hogy májusban ökölbe szorított kézzel mondtad, idén biztos sikerül! Aztán, valahogy nem úgy lett… Jó lenne, ha emiatt nem szomorkodnál, úgyhogy hat okot mondunk, amiért ne bánd, hogy nem vagy kapcsolatban.

Van az életben néhány olyan helyzet, amikor egyszerűen a legjobb döntés várni az igazira, és kihasználni az időt, ami megadatott. Egyedül.

1. Amikor a párok nyilvánosan veszekednek

Igen, ez totálisan az a helyzet amikor fújsz egyet, hogy de jó, ha nem te vagy egy közülük. Természetesen nem azt mondjuk, hogy minden kapcsolat tele van veszekedéssel, de biztos van a társaságodban olyan pár, akivel SOHA nem cserélnél…

2. Utazástervezés

Ismered azokat a párokat, akik nem tudnak döntésre jutni, hogy hogyan és hová utazzanak? Ők azok, akik nem tudják összehangolni a pihenést és a kalandtúrákat. Valakinek biztos lesz egy-két szava nyaralás közben, ami könnyen vezethet az első ponthoz. Ha viszont szingli vagy, oda mész, és akkor, amikor csak akarsz!

3. Élettervezés

Ha kapcsolatban élsz muszáj alkalmazkodnod. Erre nem mindenki, és nem mindig képes. Ráadásul nem akárki kedvéért. Az igaz szerelem tele van kompromisszummal, még akkor is, ha a romantikus regények még a “hétköznapok” előtt véget érnek.

4. Fejlődés

Az igazi társ mellett nőhetsz, kiteljesedhetsz és fókuszálhatsz arra, amire valóban szeretnél. Más kérdés, hogy mivel nem vagy önző, nem rendeled alá a kapcsolatodat a karrierednek. Magyarán, ha van valaki fontos az életedben, akkor te, nem leszel annyira fontos. Ha van időd és kedved használd ki, hogy szingli vagy! Tanulj, képezd magad, fogj bele új dolgokba!

5. Egyedüllét

Van aki bevallja, van aki nem de tény: időnként ki kell pihenni az életünket, a hajtást, az összes kütyüt és hangos kommentet. Egyedül. Mert akkor meghalljuk a tiszta gondolatokat, megoldást találhatunk sok halmozódó problémánkra. Ha az édes mindig velünk van, ez nem olyan egyszerű…

6. Döntéshozás

Amikor olyan helyzetbe kerülsz ahol el kell döntened merre indulsz, gyakran kéred ki a partnered véleményét. És bizony ilyenkor, ha már egy kicsit is befolyásolható vagy, előfordulhat, hogy nem azt léped amit az agyad, a szíved diktál. (Később ebből sok konfliktus is adódhat.) Ha magadban tudsz lenni, és átgondolni higgadtan a kérdéseket, sokkal egyértelműbb döntésre juthatsz. Ami csak a tiéd. Amiért te vagy a felelős.

Például az is ilyen, hogy nem mész bele “majdnem” kapcsolatokba…

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

17 dolog, ami miatt irigyeljük azt, aki egyedül él!

Ez a művész megelégelte, hogy miért kérdik tőle annyian, hogy mi a jó az egyedüllétben… Nézd meg a hangulatos rajzokat! #1 Bármikor bújócskázhatunk a kutyánkkal. #2 Akkor és úgy dolgozunk, ahogy és amikor nekünk tetszik! #3 Akár hajnalig ugrálhatunk az ágyon, senkit nem zavarunk vele! #4 Ha …

Miért esnek szét olyan könnyen a párkapcsolatok? Többek közt ezért…

Miért olyan borzasztó nehéz megtalálni a társunkat? Miért vagyunk tele kudarcélményekkel, ha a szerelemről van szó? Miért vált olyan rettenetesen bonyolulttá, hogy egymásra találjunk? Elfelejtettük már, hogy mi a szerelem? Minden olyan racionálissá vált. Mindent követünk, írunk, szervezünk, mérlegelünk. Amikor az …

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *