LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

10 okot mondunk, ami miatt “elég jó” vagy… (Szóval ne aggódj!)

Share

Fogod a fejed és nem érted mi a baj veled? Vagy csak egyszerűen nehéz napod volt? Úgy érzed eleged volt a taposómalomból és legszívesebben ordítanál? Akkor olvass tovább!

Van ugyanis TÍZ nyomós érvünk arra, hogy miért is vagy/voltál/leszel JÓ! Avagy szerintünk jobb vagy, mint gondolnád…

1. Kifizetted a számlákat.

Igen, ez egy apró (?) dolog, de nagyon nagyon fontos! Az élet nem könnyű, de te mégis, hónapról hónapra megoldod, rendben tartod, befizeted, kifizeted. Nem mindig tudsz félre rakni, de próbálkozol, és ez klassz.

2. Gondolkodsz az életedről.

Ha nem így lenne nem éreznéd magad néha rosszul, vagy gyengén. Azon tűnődsz, hogy hogyan lehetne jobb, könnyebb, izgalmasabb. Mi más is vinne előre?

3. Van munkád.

Iskolába jártál, diplomát, papírokat, bizonyítványokat szereztél a tudásodról. Lehet, hogy most éppen nem vagy a csúcson, de még mindig tanulhatsz, kipróbálhatsz mást, ha ez éppen nem tetszik. Most viszont van miért felkelned minden nap, és a fizetésed pedig megérkezik minden hónapban.

4. Van időd arra, ami kikapcsol.

Ne gondolj a világ körüli útra. Miért ne lehetne a hobbid a sorozatok nézése? Miért ne lehetne a zenehallgatás, vagy az olvasás? Ha van időd arra, amit szeretsz csinálni boldog ember vagy!

5. Vannak barátaid.

Sok minden miatt aggódhat az ember, de ha ezeket az aggódásokat van kivel megosztani, a gond máris kisebbnek tűnik.

6. Megengedheted magadnak…

Hogy mit? Az természetesen változó, de ne feledkezz meg az apró dolgokról. Megengedheted magadnak, hogy metrózz, hogy vegyél reggel egy kávét, hogy megvedd a kedvenc íród új könyvét, vagy éppen egy új ruhát? Akkor értékeld ezeket a dolgokat. Sokaknak ugyanis erre sem futja. Élvezd az ízeket, a színeket, és az új dolgokat is.

7. Nem vagy ugyanaz az ember, mint régen.

Emlékszel mennyire gyorsan ki tudtak hozni a sodrodból? Vagy milyen nehezen viselted el, az undok főnöködet? Vagy, hogy mennyire bánkódtál a hülye pasid miatt, aki összetörte a szíved? Ez már a múlt. Mögötted van.

8. Észreveszed, ami nem jó neked…

… és ha tudod kezeled is a helyzetet. Elengedtél néhány rossz kapcsolatot az elmúlt években, és ezekért nem kár. De azt is pontosan tudod, hogy mivel szeretnéd eltölteni az idődet. Ez pedig egyenes út a jobb élethez.

9. Van célod az életedben.

Lehet, hogy most “csak” egy utazásról álmodsz, vagy egy új karrierről, de tudod, hogy ezért dolgoznod kell, hiszen semmit nem adnak ingyen. Életed azonban nem céltalan, van miért felkelned reggelente. (Szurkolunk, hogy elérd!)

10. Túl vagy néhány nehéz napon.

Tanultál belőle és megerősödtél. Most is így lesz, és holnap is, és azután is. A nehéz napokat túl kell élni, és erre neked már megvan a módszered. A rossz tapasztalatokat is meg kell ismerni, hogy legközelebb már könnyebb legyen.

Mert az lesz, ez tuti:)

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

9 dolog, amit tudnod kell rólam, a lányról, aki régóta van egyedül

Talán nem mondok el magamról mindent, talán nem vagyok olyan, aki könnyen beszél, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekelsz… 1. Magam vagyok magamnak. Megszoktam, hogy egyedül vagyok, és egyedül intézem a dolgaimat. Nem kérek segítséget a mindennapjaimhoz, de ez nem azt jelenti, hogy nem esik jól, ha valaki felajánlja …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *