LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Új magyar kozmetikum, ami neked is kelleni fog! (Kipróbáltam a Blanche termékeit, és hát hűha!)

Share

Augusztusban nyitotta meg virtuális kapuit a Blanche Handmade Natural Cosmetics, és azon szerencsések közé tartozom, akik elsőként ismerhették meg Dani Kata csodás termékeit. Nem véletlen, hogy az új magyar márkát Nektek is bemutattuk a GoodStuff Boxban! És néhány nap alatt el is fogyott… Csepely Zsófi volt a szerencsés, aki kipróbálhatta.

Szenvedélyes kávérajongóként izgatottan vágtam bele a kávés testradír tesztelésébe, és a magas elvárásaim ellenére sem kellett csalódnom. Most már nem csak a reggeli rituálém oszlopos tagja a “fekete”, hiszen a fürdőszobámba is beköltözött.

Beköltözött és ott is marad, ez biztos.

Az átlagos heti stressz levezetésére számomra a legjobb gyógyír egy vasárnapi nagy fürdőzés, amit én minden alkalommal ezzel a testradírral zárok le ünnepélyesen. Hétfő reggel még ugyanúgy érzem a friss arabica kávé illatát a bőrömön, és eddig ez csodás hétindítónak bizonyult.

Pár alkalom után azonnal megszületett az első „kézzelfogható”eredmény is: a balatoni üdülésem során sokkal könnyebben (és szebben) barnultam le a napon. A rendszeres radírozás elősegíti a hámrétegek megújulását, a friss és egyenletes bőr ezáltal könnyebben barnul.

Az arc radírozásról azonban sok mindent olvashatunk.

Tegyük, ne tegyük, ne használjunk durva, szemcsés anyagot. Ne is radírozzunk, inkább hámlasszunk.

Ha szeretnéd átugrani a keresgéléssel töltött időt, akkor fogadd meg a tanácsom és használd a Blanche agyagos arcradírját!

Általános tapasztalatom az, hogy hetente egyszer nyugodtan vessük alá arcbőrünket is egy kis radírozásnak. A leggyengédebb ápolást érdemli, ezért tökéletes választás ez a fincsi kozmetikum.

A finomra őrült mandulahéj és epermag finoman megtisztítja pórusainkat a szennyeződésektől. A rózsaszín agyag pedig egy igazi csodaszer: hámlaszt, mattítja bőrünket és mindeközben méregtelenít is.

A radírozás után fontos lépés a hidratálás, ami egy jó arckrémmel érhető el. Ráadásul így a krémekben található anyagok sokkal könnyebben jutnak a bőrfelszín alá.

Erre tökéletes a szőlőmagolajos hidratáló arckrém. A névadón kívül további három olajat  is tartalmaz, ennek ellenére egyáltalán nem hagy zsíros érzetet maga után, hiszen másodpercek alatt beszívódik.

A ráncokkal még nem kellett felvennem a harcot, ezért számomra elsődleges feladat a megelőzés. A kedvenc kozmetikai összetevőm a rózsavíz éppen a feszesítő és öregedésgátló hatása miatt.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretné igazi bio kozmetikummal ápolni bőrét, és támogatni az új hazai márkát!

Nézz körül a webshopban, hiszen Kata folyamatosan bővíti a termékpalettáját!

Kövesd a Blanche Facebook oldalát, hogy elsőként értesülhess a legújabb kozmetikumokról!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *