LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Az erős nők 21 tulajdonsága, amit csak igazi férfiak keresnek egy nőben

Share

Fontos, hogy ne áruljunk zsákbamacskát, hiszen a tapasztalat azt mutatja (de cáfoljátok meg!), hogy férfi legyen a talpán, aki egy dögös, belevaló nővel összeköti az életét! Hogy miért? Mert megyünk előre, mert őszinték vagyunk, és márt a társunkat sem hagyjuk punnyadni a fotelban…

1. Makacs

Mindig a saját feje után megy, mert nem fél változtatni dolgokon. Nehéz beszorítani korlátok (bármilyen) közé, mert nehezen viseli. Néha akkor is megtesz dolgokat, ha mindenki ellenzi. Ha hibázik azt is be tudja ismerni

2. Független

Tudja, hogy ennek ára van, mégsem képes megalkudni. Sem egy rossz kapcsolatban, sem egy rossz munkahelyen.

3. Tiszteli saját magát

Tudja mennyit ér, tudja mennyi munkája van az életében, a kapcsolataiban, abban, amit elért. Ha bárki tiszteletlen vele, vagy nem becsüli meg odébbáll.

4. Őszinte

De előbb még elmondja, amit gondol. Az őszinteség nem egyenlő az agresszivitással. Ő az, aki tud viselkedni, és tud úgy is őszinte lenni, hogy azzal nem bánt meg másokat. Mivel ízig-vérig nő, pontosan tudja, hogy fejezze ki magát.

5. Meggondolja a válaszait

Nem ítél és nem cselekszik hirtelen felindulásból, és mivel intelligens pontosan tudja, hogy a kimondott szavaknak súlya van. Így ne is dobálózik velük felelőtlenül.

6. Olvasott

Számára a szürke állomány legalább olyan fontos, mint a zsírszövet. Nem csak egészségét, de elméjét is csiszolja, olvas, és szereti a könyveket.

7. Tájékozott

Tudja, hogy ma egy nőnek muszáj tájékozottnak lenni. A munkájában ugyanúgy fontosnak tartja, hogy felkészült legyen, mint a társadalmi kérdésekben. Hozzá tud szólni a vitákhoz, és képes átlátni a dolgokat

8. Nem fél megmutatni a gyengeségeit

Ugyanakkor azt is tudja, hogy nem érthet mindenhez, nem lehet jó mindenben. Szerencsére ez nem is célja. Tudjuk róla, ha rossz napja van, annak ellenére, hogy nem terhel ezzel másokat. Emberségre és nem tökéletességre törekszik.

9. Megbocsájtó

Mivel folyamatosan képezi magát, azzal is tisztában van, hogy nincs tökéletes ember, mindannyian hibázunk. Ő is, mások is.

10. Egészséges kapcsolatai vannak

Nem ápolja a barátságot olyanokkal, akik nem értik azokat a gondolatokat, érveket, erkölcsi normákat, amelyek szerint ő él. Ha pedig nincsenek meg az alapok, miért kellene jópofizni?

11. Nem pletykál, nem mond rossz dolgokat

Nincs ideje arra, hogy mások butaságával foglalkozzon, és ez nem is érdekli. Szívesen inspirálódik mások történeteiből, és tanácsot is kér, ha elakad a dolgaival, de másokat kibeszélni a hátuk mögött nem szokott.

12. Tudja kezelni az érzelmeit

Viszonylag nehéz kihozni a sodrából, hiszen sok időt szán önismeretre. Tudja, hogy melyek azok a szituációk, amelyektől kiborul, és ezeket igyekszik kezelni. Persze ettől még kerülhet ilyen helyzetbe, de igyekszik higgadt és nyugodt maradni. Ha nagyon “eldurran az agya” (többnyire igazságtalanság okozza ezt), akkor viszont ne kerülj az útjába…

13. Átlát a szitán

Ismeri önmagát, és többnyire ismeri az embereket. Ha át akarod verni, korábban kel felkelned, ugyanis intelligenciája és figyelme erősen felvértezi ez ellen. Meg se próbáld…

14. Tudja, mikor kell távozni

Észreveszi, ha nem látják szívesen. Ha egy kapcsolat véget ér nem marad benne. Még akkor sem, ha könnyebb lenne.

15. Gyakran mondják rá, hogy „túl sok”

Ezt nem magyarázzuk… Lásd előző tizennégy pont.

Szerinted “sok” vagyok, szerintem meg szenvedélyes…

Szívből élek és őszintén. És látom, hogy ettől sokan félnek. De én már nem akarok félni, nem akarok más lenni, mint aki vagyok… Tudom, hogy sok vagyok neked. Tudom, mert mondtad. Akkor is, amikor legutóbb rám tetted a telefont, pedig csak arról beszéltem, hogy mennyire jó napom volt, hogy látni szeretnélek, hogy még …

16. Hű önmagához

Vannak elvei, és vannak alapjai. A családja, a neveltetése sok olyan dolgot nem enged neki, amivel ma könnyebb lenne boldogulni. Ő mégsem tud, még ha megfeszül sem. Rövid távon nehezebb, hosszú távon neki van igaza.

17. Értékeli, amije van

Hálás az életéért, hiszen nem kapott ingyen semmit. Amit fel tud mutatni munkával érte el, és emiatt lehet, hogy irigyei is vannak. Büszke arra amit elért, akivé felnőtt korára vált.

18. Szeret, akit szeret

Nem az elvárások alapján választ társat és barátokat. Nem érdekli, ha valaki a külsőségek alapján ítél. Ő nem. Szívember, akinek számít, hogy valaki adni is tudjon egy kapcsolatban, mint ő.

19. Tettekre sarkall másokat

Elsősorban a szeretteit, a társát. Mivel kitűnő emberismerő látja, hogy mi van másokban, és ezt szóvá is teszi. Ennek a nőnek a társa is boldog. Vagy legalábbis az lesz. Mert addig úgysem hagyja békén, amíg rá nem jön, hogy kiaknázatlan kincsek rejlenek benne. Mint mindenkiben.

20. Hisz másokban

Mert tudja, hogy mindenkiben kiaknázatlan kincsek rejlenek. Mindenkiben más.

21. Nem fél bevallani az érzéseit

Ő az, akit bátran felhívhatsz ha valami rossz, de akkor is, ha valami jó történik veled. Veled fog örülni, sikítani a boldogságtól és hangosan kiabálni, ha valaki megbántott. Megéli az érzéseit, és tudja: a rosszak ugyanúgy hozzá tartoznak az élethez, mint a jók!

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

 

Az érzelmes és szenvedélyes nők 10 “rossz” tulajdonsága…

Veled is előfordult már, hogy csak néztél és nem értetted mit csináltál rosszul? Amikor a szívedre, az eszedre, az érzéseidre hallgattál és mégis te voltál az, aki rosszul érezte magát? Ennek ideje véget vetni. 1. “Ez teljesen bolond!” – mondta a szeretett férfi, amikor kiborultál valami miatt. Igen. Bolond vagy, hiszen …

Tags:

You Might also Like

2 hozzászólás

  1. Piroska 2018-05-23

    wtf?

    Válasz
  2. Géza 2020-06-19

    A határozottra számíthatsz, a gyenge elfut! A határozottal minden olcsóbb…ha azt mondja igen, akkor nem kell tovább izzadni! Ha azt mondja: Nem, akkor kár a benzinért! Mehetsz…a…tovább!

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *