LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Virágba burkolózva várjuk az őszt!

Share

“Valahogy úgy vagyok vele, hogy mindig megnyugtat, ha magamon érzem a kedvenc virágom illatát. Ilyenkor a kedvem is jobb, és ez a kisugárzásomon is érződik.” Főszerkesztőnk terméktesztelt fincsi rózsás kozmetikumokat.

Szép lassan lecserélek mindent természetesre. A dezodorok, a sampon, a szappan, mind-mind arról árulkodik a fürdőszobámban, hogy odafigyelek arra mit adok a bőrömnek, és mit adok a családom bőrének.

Néhány éve még kompromisszumokat kellett kötni a natúrkozmetikumok terén. Szerencsére ez már nem így van. Ha tudatosan odafigyelünk arra, hogy a termék ne tartalmazzon káros anyagokat, mi is sokat teszünk magunkért, és a környezetünkért.

A Refantázia termékeinek nagyon örültem, mert imádok mindent, ami nőies, kellemes, szép és rózsás. Mindenkinek van gyengéje, nekem a rózsás termékek azok.

Mivel a szivacsos szappant utoljára külföldön tudtam beszerezni extra öröm volt számomra, hogy régi ismerősként köszönthettem a fürdőszobámban.

Mert mire jó a szivacsos szappan, azon túl, hogy a gyerek imádja, hogy habzik? 

Serkenti a vérkeringést, radírozza a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Bár természetesen a narancsbőr nem szűnik meg azonnal a használatától, de a használata abban segíthet, hogy csökkenjen a mérete, vagy lassabban rakódjon le. (Igen, a narancsbőr még mindig az a probléma ami egyrészt geneteikai, másrészt idő és táplálkozás függvénye.)

A Refan rózsás szappanjában azonban mégiscsak az illatélmény a legjobb, amivel nagyon jó elkezdeni, vagy alkalmasint befejezni a napot.

Apropó napkezdés!

Még azok az amatőr aromaterapeuták (mint én) is tudják, hogy a hangulatodat meghatározhatja, sőt, befolyásolhatja az, hogy milyen illatot viselsz magadon. Vagy éppen más milyet visel.

Én szerencsés vagyok, viszonylag hamar eldőlt nálam, hogy a virágos, azon belül is rózsás illatok mindig jókedvvel töltenek el. (Idén végre olyan házba is költözhettem, ahol saját rózsabokrom is van, bár még csak ismerkedünk most is kinéztem rá, és csodás…)

Node, a lényeg, hogy végre kaptam egy olyan parfümöt, ami természetes alapanyagokból, olajból készül, viszont az illata tartós. Ez pedig nekem elég ahhoz, hogy a termék felkerüljön állandó helyre a piperepolcomra! Nézzétek meg milyen szép!

 

Ha te is rózsába burkolóznál, vagy kipróbálnád a Refantázia szuper kollekcióit akkor nézz szét a shopban ITT!

És kövesd a Facebook oldalukat ITT!

gsbox_banner

 

 

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *