LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk

Így kezeld a fájdalmat tabletták nélkül!

Share

Amikor igazán belénk hasít a fájdalom, akármit megtennénk, hogy csak egy kicsit is enyhítsük az érzést. Ha kell, mértéket nem ismerve kapkodjuk be a vénynélküli fájdalomcsillapítókat, nem gondolva az esetleges káros következményekre…

Kezdjük azzal, mi az, amit a tabletták ígérnek.

  • Gyors felszívódás,
  • több órán át tartó hatás,
  • a fájdalom kiváltó okának megtalálása.

Azonban ha valóban megtalálná, akkor a hatása nem csak ideig-óráig tartana, hanem teljesen megszűnne a fájdalom.

A valóságban sajnos nem így működik.

A fájdalom enyhülése és megszűnése közel sem ugyanaz. A fájdalomérzetért az idegrendszer a felelős. Az idegrendszer pedig nem más, mint idegsejtek hosszú láncolata, amely behálózza az egész emberi testet. A fájdalomérzetet ezek az idegsejtek elektromos jelek formájában továbbítják az agyba, jelezve, hogy valahol baj van, és beavatkozás szükséges.

Ahhoz, hogy az elektromos jelek megfelelően eljussanak egyik pontból a másikba, vezetőre van szükség. Az emberi test esetében ez a vezető a víz és a só oldata. Ennek hiányában az elektromos jelek nem áramlanak, nincs kommunikáció a két pont között. Ezt használják ki a fájdalomcsillapítók, azaz megvonják az idegsejtek kommunikációjához szükséges sót és vizet, így azok kiszáradnak, eltompulnak. Így a fájdalomérzet nem jut el az agyba, mi pedig nem érzékeljük.

A fájdalom teljesen felborítja a ritmusunkat. Nem tudunk koncentrálni, ingerültek leszünk, így teljesen érthető, ha a fájdalomérzet tompítása nekünk elegendő. Azonban az idegrendszernek további feladatai is vannak azon felül, hogy éreznünk kell a fájdalmat. Olyan elektromos jeleket is továbbítania kellene, amely a szívverés, illetve más fontos funkciók szabályzásáért felelősek.

Ha a fájdalomérzet nem ér célba, akkor mi a garancia arra, hogy a szívverésért felelős jelek eljutnak a megfelelő helyre? Nem beszélve a szervezetbe jutó káros vegyszerek, adalékok hatásairól…

Mi lehet a jó megoldás?

Mióta ember él a Földön, azóta vannak fájdalmak is, a régi korok megoldásai pedig a gyógynövények voltak. Az emberiség történelmében soha nem volt olyan hatékony és bizonyított egészségmegőrző, helyreállító eszköz, mint a gyógynövény. Ma is ugyanúgy működnek, mint évezredekkel ezelőtt. Nem kell feltalálni azt, ami már létezik, főleg nem lecserélni kevésbé hatékony módszerekre.

A GoodStuff ajánlása

HillVital Mesterbalzsam, amely a természet színtiszta, valódi erejét használja fel!

Mesterséges színezéket, illatanyagot, parabént, kőolajszármazékot nem tartalmaz, ellenben olyan valódi gyógynövények kerülnek felhasználásra benne, mint például körömvirág, kurkuma, menta és rozmaring.

A Magyar Termék Nagydíjas Mesterbalzsamot ITT találod!

 

Forrás: https://webshop.hillvital.hu/

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *