LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom Inspiráció

“Azt gondolom, hogy ezen a baba-mama piacon nehéz már egyedit kitalálni!”

Share

Folytatódik a GoodStuff Magazinnál a vállalkozó nők hónapja. Ennek apropóján Lugosi Dianát, a Nusky Toys márka tulajdonosát faggattuk arról, hogy boldogul egy nő a az online vállalkozások birodalmában.

Diana megtestesíti mindazt, amilyen ma egy igazi, XXI. századi nő. Elvei vannak, amelyekhez mindenáron ragaszkodik, őszintén kimondja, amit gondol és még versenytársai sikerének is képes örülni. Hisz abban, hogy egyediségével mindenki kitűnhet.  Emellett maximalista, úgyhogy egy cseppet sem csodálkozunk azon, hogy designer termékei ilyen stílusosak és jó minőségűek.

Dia júliusban egy egészen különleges újdonsággal rukkolt elő. Elkészült a weboldala, amelyen nem csak a hagyományos módon, előre elkészített nyakláncokat és rágókákat lehet vásárolni, hanem aki elég vállalkozó kedvű és kreatív, egészen egyedi és különleges darabokra is szert tehet. „Egy olyan konfigurátort alakítottunk ki, amelynek segítségével mindenki megtervezheti a saját rágókáját, nyakláncát, karkötőjét, de akár egy kulcstartót vagy fényképes lógót is.” – avat be a részletekbe a tulajdonos – „Ezt már akkor megálmodtam, amikor elindítottam magát a vállalkozást és a szlogenünket, hogy te megálmodod, én megfűzöm.” – teszi hozzá.

Diana az a típus, aki bármit is csinál, azt teljes erőbedobással teszi. „Megpróbálok mindig a vásárlók fejével gondolkozni, minél vásárló-barátabb legyen a weboldal és minden, amit ezzel kapcsolatban csinálok. Nekem száztíz százalék kell, például ezért nem jöttünk ki a konfigurátorral sem addig, amíg nem lett tökéletes.”

Az ember elsőre azt gondolná, hogy a Nusky Toys termékeket csak kisgyerekes anyukák veszik, pedig felnőttek is ajándékoznak fényképes lógót vagy nyakláncot szerelmüknek, barátaiknak, rokonaiknak.

„Mivel nagyon szeretek személyes dolgot adni, vagy olyat, amely egy értéket képvisel, kitaláltam a ezt a legújabb termékünket.” – folytatja – „Egy fényképes medált, amelyet nyakláncra vagy visszapillantóra, kulcstartóra lehet akasztani. Ez egy kicsit más, mint a többi nálunk megvásárolható termék, mert azt szerettem volna elérni, hogy megmutassam, milyen sokoldalúak a szilikon gyöngyök és mennyi mindent lehet belőlük kihozni. A határ maga a végtelen.” – mondja lelkesen Diana.

Még alig több, mint egy éves a vállalkozás, máris rengeteg törzsvásárlója van. „Amit imádok, hogy a vevőim kilencvenöt százaléka visszajár és folyamatos kapcsolatban vagyunk, mert ezekből a visszajelzésekből tudok építkezni a jövőben is.

De egy weboldal kitalálása, kialakítása és létrehozása óriási feladat, főleg, ha még egy egyedi konfigurátor is tartozik hozzá. Mivel Diának a család és a kisfia az első mindenekfelett, nem volt könnyű a kezdeti időszakban. „Azóta is nagyon tudatosan dolgozom az egyensúly megtalálásán és megtartásán. Szerencsére ott vannak az éjszakák.” – fűzi hozzá nevetve – „Rettenetesen rövid idő ez a huszonnégy óra, de ezt egyáltalán nem érzem nehézségnek. Tudom, hogy mit miért csinálok, mit miért vállalok. Ezért nem gond az éjszakázás sem.”

A Nusky Toys termékek anyukája amolyan különc fajta, aki szeret kicsit kilógni a sorból, de ő is azok közé tartozik, akik szívüket-lelküket beleadják a termékeikbe.

„Nagyon szeretik az emberek ezt a személyes gondoskodást, ezt a visszajelzésekből is nagyon lehet érezni. Apróságok ezek, amelyek nagyon sokat számítanak. A lelkiség, amellyel csinálja az ember, az egyik legfontosabb” – mondja –

„Azt gondolom, hogy ezen a baba-mama piacon nehéz már egyedit kitalálni, ezért is tartom alapvetőnek, hogy az emberek ne egymást másolják, hanem beletegyék saját stílusukat. Merjenek álmodni. A vásárlók pedig úgyis el tudják dönteni, hogy melyik stílus, melyik termékek állnak hozzájuk a legközelebb. Úgyis mindenkinek más jön be.”

Diana akár a gyermekéről, akár a vállalkozásáról van szó, elsősorban az ösztöneire hallgat. „Amikor elindítottam a vállalkozást, annyira magától értetődő volt minden, nem kellett agyalnom rajta, természetesen jött és alakult az egész.” – magyarázza – „Szerintem ez azért is történhetett így, mert annyira szívből csinálom és annyira magamat érzem benne. És bár nagyon igyekszem folyamatosan képezni magam és fejlődni – mert ezeknél a dizájner termékeknél kicsit másra kell helyezni a hangsúlyt, mint a kézműves termékeknél – azt vettem észre, hogy legtöbbször mégis az ösztöneimre hallgatok. És még sosem okoztak csalódást.” – nevet.

Dia, nem lenne saját maga, ha nem lenne rengeteg terve és nem gondolkozna mindig valami újban. Ebben az évben még két új terméket készül a piacra dobni.  „A fő célom, hogy egy olyan brandet építsek fel, hogyha valaki meghallja a Nusky nevet, akkor eszébe jusson, hogy mit csinálunk és kik vagyunk és tudja, hogy ez egy garancia az egyediségre.”

Ha megnézzük a Nusky Toys oldalát láthatjuk, hogy nincs két ugyanolyan darab. „Nem csinálok két egyforma terméket.” – szögezi le Dia – „Ezzel indítottam a vállalkozást és azóta is nagyon tartom magam ehhez. Ha például valaki kinéz egy darabot az oldalon található albumban, és azt mondja, hogy ő azt szeretné, akkor mindig megmondom, hogy azt már másnak csináltam, az az övé. Két egyformát nem csinálok. Ezzel garantálom a vásárlóimnak, hogy amilyen nekik van, olyan nincs senki másnak. Ilyenkor azt szoktam felajánlani, hogy ugyanazokból a színekből nagyon szívesen csinálok egy másikat, amely ugyan hasonló lesz, de nem ugyanolyan. Számomra nagyon fontos, hogy megmaradjon az egyediség. Én ebben hiszek, ez vagyok én, nem is szeretek mást mutatni.” – mondja.

És ez az, amitől szerintem Lugosi Diana igazán a mai kor embere: nála első helyen az egyediség, a különlegesség és a minőség van. Talán mind így vagyunk ezzel, hiszen ki szeretne olyan lenni, mint más?

Nézd meg a Nusky Toys különleges weboldalát és shopját ITT! 

gsbox_banner

A képek forrása: https://www.facebook.com/BonjourBaby4you/

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *