LOADING

Type to search

Ajánlom Budapest Szépítkezem

Mom&Beauty – Mert mindenkinek jár a *természetes* kényeztetés!

Share

Egy boltocska a belvárosban nekem, nektek, mindenkinek. Nőknek Nőktől. Egy hely, ahol nem csak a hangulat családias, hanem a vezetőség is: Márti és Betti egy remek anya-lánya vállalkozást vezetnek. A Mom&Beauty üzletében jártunk.

Évtizedeken át fodrászkellék szaküzletként működött Budapesten – ráadásul az elsők között nyílt meg – majd a családi vállalkozás irányt váltott, amikor az első unoka úton volt: a Mom&Beauty 2016 őszén nyitotta meg kapuit ebben a formában, a profilváltás pedig személyes indíttatású volt.

Szerettünk volna egy helyet, amely összegyűjti a legjobb természetes kozmetikumokat. Első gyermekemet váró kismamaként tanácstalanul álltam a különböző drogériákban. Fogalmam sem volt arról, milyen készítményeket használhatok várandósként.” – fogalmazott Betti, aki azóta két gyermek boldog édesanyja, és otthonról segédkezik a vállalkozás vezetésében.

Egyáltalán nem kellett volna csodálkoznom azon, hogy a boltba lépve nem vásárló voltam, hanem vendég. Nem az számított, hogy minél több pénzt költsek el, senki nem akart rám tukmálni semmit. Az volt a cél, hogy tudatosan válasszak. Ebben a teljesen profi kiszolgálás volt a támaszom, hiszen Márti végzett vegyészként és kozmetikusként mindenki számára segít a minőségi termékek megtalálásában.

A polcok gondosan vannak feltöltve jobbnál jobb kozmetikumokkal és dekorkozmetikumokkal. Olyan magyar márkák képviseltetik magukat, mint VeraNatura Manufaktúra, COLO Skincare, HerbArting, Hetedhét kozmetikumok, NaturaLisa, Panarom. Külföldi termékek közül kizárólag olyat találhatunk, amelyeket Bettiék saját maguk teszteltek le, hiszen számukra is az a fontos, hogy amit szívből ajánlanak, az a vásárlónak is megfeleljen.

Bár a mai felgyorsult világunkban, már mindent elérhetünk az interneten, Márti és Betti legfőbb célkitűzése ennek az ellenkezője volt.

„Hiszünk abban, hogy a sok webáruház mellett szükség van egy olyan helyre is, ahol az emberek kézbe vehetik, megszagolhatják, kipróbálhatják a termékeket. Kérdezhetnek a bőrtípusokról, válthatnak egy-két szót a kozmetikumokhoz értő eladóval, mindezt akár egy gőzölgő tea vagy egy frissítő limonádé mellett. Nyugodtan és átgondoltan. Így valóban csak azt a terméket veszi meg a vásárló, amelyre szüksége van.”

Így hát kínálat nem állt meg a kozmetikumoknál, hiszen nem csak egy újabb drogériát akartak a piacon, hanem egy üzletet, ahol a kismamák beszerezhetik a legszükségesebb dolgaikat a praktikusság szellemében.

Ilyen termék például a Pocket trailer, amely valódi segítséget nyújt a hétköznapokban is. Nusky Toys szilikon ékszereknek a szerkesztőségben is nagyon rajongói vagyunk, természetesen ez is megtalálható a Mom&Beauty-nál.

A finom kencék és kiegészítők mellett azonban egy rendkívüli szolgáltatást nyújtnak a kismamák számára. Szabó Beáta, tanúsítvánnyal rendelkező kismama masszőr, aki nem csak a kiszolgálásban segít az üzletben, hanem olyan professzionális masszázslehetőséget ad a leendő anyukák számára, amely a stressz megszüntetésére, kikapcsolódásra, hát-és derékfájdalmak enyhítésére irányul.

Örömmel vettem, hogy Mártiék kizárólag papírzacskóba csomagolják a portékát, s mint megtudtam, nem ez az egyetlen lépésük a környezetvédelem felé.

„Szeretnénk csökkenteni a nálunk termelődő hulladék mennyiségét.  Már több gyártóval is beszéltünk arról, hogy amelyik kozmetikumnál lehetséges, ott legyenek a tégelyek, tubusok visszaválthatóak – így is kevesebb hulladékot termelnénk. Készülnek a Mom&Beauty-s neszesszerek is, amelyeket egy ügyes kezű barátnőm varr, többek között újrahasznosított farmer anyagból.” – mesélte lelkesen Betti.

Kíváncsian faggattam a lányokat a jövőbeni terveikről, nem meglepő módon jócskán akad ebből is…

„A termékkínálat mellett a programokat is bővítjük a jövőben, már szervezzük a nyílt napokat, termékbemutatókat és egyéb eseményeket. Maximálisan szeretnénk kihasználni, hogy személyes kapcsolatunk van a vásárlókkal. Ezért is gondoltunk arra, hogy a nálunk található termékek gyártóit is szívesen bemutatnánk. Egy-egy ilyen nyílt nap alkalmával nemcsak a termékekkel ismerkedhetnek meg még alaposabban az érdeklődők, hanem azzal a személlyel is, aki készíti őket.

A bemutatóknak, nyílt napoknak mindig lesz egy adott témája. Mivel nem túl nagy a mi ,,biodrogériánk”, ezekre az eseményekre majdnem egy egész napon át várjuk az érdeklődőket, kávéval, frissítővel, harapnivalóval.

Az eseményekről a Facebook oldalunkon, valamint a honlapunkon lehet majd tájékozódni.”

Mindent a kismamáért – csak természetesen! Ha szeretnél gondtalanul felkészülni a nagy napra, irány a Mom&Beauty üzlete Budapesten Károly körút 5. földszint 19. szám alatt! (Ne ijedj meg, ha nem látod rögtön, a boltocska egy udvarban van.)

 

[message type=”success|error|info|notice”]

GoodStuff ajánlás:

Mi biztosan ott leszünk az első márkabemutatón szeptember 29-én, melynek témája: Egyszerű praktikák az őszi bőrápoláshoz a Colo Skincare-rel!

Csatlakozz Te is, ha gyors, hatásos, egyszerű megoldást keresel a megfelelő bőrápolásra a hűvös évszakokban is! Természetes összetevők, finom illatok – Kismamáknak, ekcémásoknak különösen ajánljuk! 🙂 Ráadásul minden résztvevő ajándékcsomagot is kap!

(A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a jelentkezéseket az info@momandbeauty.hu e-mail címen lehet leadni.)

[/message]

 

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *