LOADING

Type to search

Élem Főoldal

Hinnem kell, hogy létezel…

Share

Mert vannak napok, amikor ez az egy gondolat, amibe kapaszkodni tudok.

Vannak napok, amikor csak boldogtalan párokat látok magam körül. Azt látom, hogy nincs szerelem, nincs odafigyelés, csak a hatalmas egók harca dúl mindenütt.

Úgy tűnik a párkapcsolatok nagyobbik részében csak az a fontos, hogy kifelé mit mutatunk, hogy legyen elég pénz az utazásokra, a szép ruhákra és sminkekre, amelyekben aztán lefotózzuk magunkat, és mehet ki a hálóra.

Azt se nagyon bírom elviselni, amikor a titkos szerelmek álcája mögül kandikválva mosolyognak mások. Nekem van valakim – mondják – de sajnos nem lehetünk együtt. Mennyivel egyszerűbb lenne azt mondani, hogy annyira nem szeret, hogy kiszálljon a kényelmes kapcsolatából.

Ettől hánynom kell. Én ezt nem akarom.

Én még mindig hiszek benne, hogy van valaki, aki rám vár, akit szerethetek úgy, ahogy ÉN szeretek. Aki elfogadja az érzelmeimet olyannak, amilyenek.

Akitől nem kell bocsánatot kérnem azért, aki vagyok.

Aki ugyanúgy rohan majd este hozzám, hogy találkozzunk. Aki zokniban szívja majd velem a cigit az erkélyen, és akivel minden beszélgetés hajnalig tart majd. Mert kíváncsi lesz rám.

Hinnem kell, hogy egymásra találunk.

Ha reggel szomorúan ébredek mindig az jár a fejemben, hogy létezik, hogy valahol rám vár, és már neki is elege van az egészből.

Úgy jön majd hozzám, hogy egy kicsit ő is fél, talán nem én vagyok az.

Úgy jön majd, hogy tapogatózik, ne bántson meg, mert messzire szaladok. De én nem fogok. Mert szép lassan egymásra eszmélünk majd.

Hatalmas szavak, és eget rengető érzelmek nélkül fogjuk majd tudni, igen, mi most egymásba szeretünk.

Mi most időt adunk egymásnak és mi nem fogunk félni, hogy a másik megbánt.

Mert nem fog.

Úgy leszünk majd, mint az a bizonyos borsó, meg a héja.

Hibázunk majd, persze, milliószor, de megbocsájtjuk. Mert tudni fogjuk, hogy érdemes, hogy van az a kapcsolat, amit nem szabad felrúgni akkor sem, ha valamelyikünk hibázik.

És ha nem is maradunk együtt örökre, akkor is tudni fogjuk, hogy ez igazi volt.

Szerettük egymást.

gsbox_banner

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *