LOADING

Type to search

Családozom Élem Utazom

10 wellness szálló, ahová idén elmegyünk, ha pihenésre lesz szükségünk

Share

Az ősz és a tél nagyon ideális, hogy néhány napra felkerekedjünk egy kis lazításra az ország valamelyik wellness szállodájába. És nem Magyarországon lennénk, ha nem találnánk jobbnál-jobb hoteleket, ahol akár gyerekekkel, akár kettesben a szerelmünkkel vagy barátnőinkkel eltölthetnénk egy hosszabb hétvégét.

Andrássy Rezidencia

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodája fantasztikus eleganciával és kényelemmel várja a pihenni vágyókat. Az Andrássy család korábbi birtokán, Tarcalon, a  kikapcsolódást nem csak a pazar wellnessfürdő ígéri, hanem a számtalan bórkostolás és a különleges gasztronómiai élmények is.

Aquaticum Debrecen Wellness & Thermal Hotel

Ellentétben az előző szállodával a debreceni Aquaticumot a családoknak találták ki. Egy igazi gyerekparadicsom, ahonnan talán még a lábunkat sem kell kitenni három napig, mert a Mediterrán élményfürdő minden gyermek álma.

Avalon Resort & Spa

Tizenöt, minden luxussal felszerelt rönkházaival egy egészen újszerű élményt kínál a tavaly megnyitott Avalon Resort & Spa. A Miskolctapolcán található hotelben nem csak a rönkházak, hanem minden szoba és lakosztály különlegesen modern berendezéssel hívja fel magára a figyelmet. És akkor még a Maya játszóparkot nem is említettük, amelybe minden gyerek (és szülő) egycsapásra szerelmes lesz.

Bambara Hotel

Egertől nem messze, Felsőtárkányban található ez az afrikai ihletésű hotel, ahová biztosan minden gyerek szeretne eljutni, már csak a hotelben élő szurikáták miatt is. Kétség nem fér hozzá, hogy ebben az afrikai luxushangulatban jó néhány napot szívesen eltöltenénk.

Wellness & Gastro Hotel Bonvital

A gyógyfürdőjéről híres Hévízen bukkantunk erre az új szállodára, amely inkább a pároknak és baráti társaságoknak nyújt tökéletes élményt. Az októberben nyíló BRIX Bistro pedig egészen biztosan garantálja a gasztronómiai élményeket is.

MenDan Magic Spa & Wellness

Ahogy a nevében is jelzik, ez egy varázslatos hely, ahol a tulajdonosok nem pusztán a tökéletességre törekednek, hanem arra, hogy vendégeiknek egyszerre kínáljanak felüdülést és pihentető menedéket. Wellness és vízi világa pedig a gyerekeknek és a felnőtteknek is remek szórakozást kínál.

Oxigén Hotel Family & Spa

Egy igazi gyerekbarát szálloda, ahol a kicsik ugyanolyan kitüntetett figyelmet kapnak, mint a felnőttek, és ahol a gyerekeket nem csak a számtalan klassz játék és móka várja, hanem egész nap egészséges ételek közül válogathatnak. A hotel wellness része igazi keleti hangulatú kikapcsolódást nyújt.

Residence Ózon

Ismét egy hotel, amelyben a gyerekekkel érkező családok biztosan nem fognak csalódni. Amellett, hogy remek kirándulásokat tehetünk a környéken a Mátrába, a szálloda is egészen elkényeztet bennünket fantasztikus medencéivel és vízi világával. Ami garantált, hogy a szülők és a gyerekek is úgy távoznak majd innen, hogy már másnap azt várják, mikor térhetnek vissza.

Shiraz Hotel

A végére tartogattuk az igazi hűha-élményt, mert a Shiraz Hotel egy mesebeli csoda. Csak Egerszalókig kell menni, hogy az Ezeregyéjszaka meséiben érezhessük magunkat. A hotelben olyan jól fogjuk érezni magunkat, hogy talán soha többet nem akarunk hazamenni.

Spirit Hotel

Mi sem engedhettük meg magunknak, hogy kihagyjuk válogatásunkból a minden hazai toplista élén álló hotelt. Az állandó első helyezés nem is csoda, mert egészen elképesztő hangulatban, törődésben és kikapcsolódásban lehet része az idelátogatónak. Egy igazi paradicsom, ahol végre úgy igazán együtt lehetünk szerelmünkkel.

Tudjuk, nem könnyű a választás, de szép lassan akár mindegyik sorra kerülhet…

gsbox_banner

 

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *