LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom Főoldal Kipróbáltuk

Így védd a babádat az őszi időtől!

Share

Emlékeztek még a régi “röltexes” sapkákra és sálakra? És, hogy az oviban mindenki ugyanúgy nézett ki? Ma már szinte bármilyen mintát és dizájnt megtalálunk, ha a minik öltöztetéséről van szó! A lényeg: bőrbarát, kényelmes és pihe-puha legyen!

Nem annyira váratlanul, viszont annál gyorsabban jött a hideg, mi pedig csak kapkodunk, hogy akkor most kell-e a gyerek fejére sapka vagy sem. Ha ez a gondolat felmerül, akkor általában kell. Mivel azonban a legtöbbünk dolgozik, és egyik helyről rohan a másikra, a legjobb megoldás a netes vásárlás.

Van annál kényelmesebb, mint az esti teával, (izé, forralt borral) leülni és végiglapozni a mobilunkon a választékot, majd egy gombnyomással kiválasztani ami tetszik? Akinek határozott lurkója van őt is megkérdezheti 🙂

Hoztuk az idei Peggy Baby darabokat, hogy megmutassuk, megint a magyar a legjobb választás! Nekünk már van kedvencünk! Neked melyik felé húz a szíved?

A termékek finom jersey pamutból készülnek, a fogzáshoz szükséges nyálkendők pedig nem áznak át, így nem lesz hideg a pici nyaka sem!

Nézz szét Peggy-nél ITT! 

 

Ugye milyen cukik?

Ismerd meg a nőt is, aki gyártja!

„Volt egy meghatározó időszak, egy komoly mélypont, amikor a szervezetem jelezte, túl vagyok terhelve.”

Szeptember a GoodStuff Magazinnál a vállalkozó nők hónapja. Ennek apropóján egy régi barát tért vissza hozzánk, akinek a termékeit Ti is imádtátok! Ismerjétek meg Molnár Peggy-t, aki bemutatja új termékeit és őszintén mesél arról, milyen egyszerre több szerepkörben állni a sarat, milyen érzés felállni egy nagyobb …

 

Fotó forrás: Paggy Baby, Missi Mayo Photography 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *