LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció

Inspiráló idézetek Julia Roberts színésznőtől

Share

Akinek ilyen mosolya van biztos tud(hat) valamit az életről… Összegyűjtöttük a színésznő néhány megfontolandó gondolatát.

“Élj úgy, ahogy szeretnél, és fütyülj minden másra!”

 

“Minden alkalommal arra törekszem, hogy keveset beszéljek, hogy ne unják rá magamra.”
“Ha szeretsz valakit akkor mond el neki minél hamarabb mert lehet, hogy holnap már késő lesz.”
“Ha minden ember megállna egy percre és felidézné a legszebb dolgokat az életéből, akkor minden ember boldog lenne.”

 

“Ahogy telnek az évek, egyre jobban azt érzed, hogy az élet gyorsan telik. Ez egy jó ösztönzés arra, hogy minden percnek örülj.”

“A tökéletesség népbetegség. Az arcunkat egy tonna sminkkel szépítjük, botox kezelésre járunk és éhezünk azért, hogy jó alakunk legyen. Próbálunk javítani magunkon, de nem tudsz valamit megjavítani ha nem látod. A léleknek esztétikai műtétre van szüksége. Itt az ideje, hogy tudomásul vegyük mindezt.”

“Nem tartom magam celebritásnak, legalábbis abban az értelemben biztosan nem, ahogy manapság ezt a szót használni szokták. Talán már túl öreg és lassú vagyok ehhez, de ez már számomra komplett őrültségnek tűnik.”

“Beszélgess az édesanyáddal. Vedd rá, hogy mondja el neked, amit tud a világról. Soha ne fogadj el tanácsokat színészektől! Mi nem tudunk semmit.”

A férjem mellett az elmúlt tizenegy év inkább tizenegy percnek tűnt. Egy szempillantás alatt elmúlt ennyi idő. Egyedül az mutatja, hogyan telnek az évek, hogy a gyerekeink egyre nagyobbak lesznek.

” Ha szeretsz valakit, minél hamarább mond el neki, mert lehet holnap késő lesz.”

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

 

10 film Julia Robertstől, amit látnod kell!

A People magazin 49 évesen, ötödszörre is a világ legszebbjének választotta mindenki kedvenc színésznőjét, Julia Roberts-et. Bár (nagyon) nehéz tíz filmet kiválasztani az életművéből, mi most ezekre szavazunk! Pizzavarázs Julia Roberts-et akkoriban még leginkább Eric Roberts kishúgaként ismerte Hollywood. Ebben a …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *