LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

10 furi dolog, amit *állandóan* csinálunk a legjobb barátnőnkkel

Share

A legjobb barátnő az, akivel rengeteg olyan dolgot megtehetek, megbeszélhetek, amit másokkal soha. Saját nyelvrendszerünk, saját szokásaink vannak, amit néha mások furcsálnak, de hé! Nekünk ez így tökéletes!

Gyakran megöleljük egymást

Szükségünk van az érintésre, és szeretjük megölelni a legjobb barátunkat. Nincs semmi elítélendő, hiszen ez is a szeretet megnyilvánulási formája, bármit is gondoljanak ilyenkor a férjek. Ölelkezünk, ha boldogok vagyunk, vagy sírunk, vagy egyszerűen, ha csak találkozunk és ki szeretnénk fejezni, hogy mennyire szeretjük egymást!

Minden apró részletet megosztunk egymással

Nincs olyan lényegtelennek tűnő információ, ami tabu lenne két jó barátnő között, kezdve a reggeli felkeléstől a telefon felvételének pillanatáig. Az ördög sokszor épp a részletekben rejlik, és ki értené meg ezt jobban, mint a legjobb barátunk? Igen tudjuk, hogy sokszor ugyanazokat a dolgokat milliószor meg tudjuk beszélni, és néha teljesen lényegtelen dolgokról és órákig fecserészünk.

Pakolás és ruhahajtogatás közben sem hagyjuk abba

Számunkra ez csak egy apró részletkérdés. Mivel sokszor megyünk együtt vásárolni, és néha még bugyit is zoknit is együtt veszünk, egyáltalán nem hagyjuk abba a beszélgetést azért, mert éppen a kezünkben van egy melltartó…

Figyelmeztetjük egymást

A legjobb barátnő arról ismerszik meg, hogy szól, ha a másik kínos helyzetbe került: ha van valami a foga között, vagy netán leette magát; ahelyett, hogy csak titkon megmosolyogná a barátnőjét, próbálja kimenteni a slamasztikából. Vagy még inkább szól, nehogy belemásszon!

Mindig tartunk otthon olyan nasit, amit a másik szeret

Még akkor is, ha esetleg csak te szereted az ecetes chipset, mindig van a konyhaszekrényben egy-egy zacskóval; hiszen bármikor átugorhatsz egy kis beszélgetésre. Ha pedig el tudom neked készíteni a kedvencedet, szívesen meg is teszem! Miért ne? Viszont ha éppen fogyózól, mindent eldugok előled!

Bármit kölcsön adok neked

Később aztán következetesen elfelejtjük persze, kié valójában az adott tárgy. Az „ami az enyém, az a tiéd is” nevében gazdát cserélhet bármi. Ruha, cipő, autó, szempillaspirál vagy könyv.

Nevelem a gyereked, és majdnem úgy szeretem, mint te

Szinte már családtag vagyok, szóval lehet hogy én is leszek a keresztanyja? Bármikor rám bízhatod, ha sürgős dolgod van, vagy csak egyszerűen elmennél a fodrászhoz. Nálam biztonságban van, nyugodt lehetsz!

Nem szégyellem előtted a rosszabbik arcomat sem

Egy igazi barátságnak nem célja, hogy csak a legelőnyösebb arcunkat mutassuk meg egymásnak. Mókás tud lenni egy fáradt fotó a táskás szemeinkről, hiszen ismersz annyira, hogy tudd, mikor vagyok jól, vagy éppen rosszul.

Telepatikus képességekkel rendelkezünk 

Előfordul, hogy előre tudjuk, hogy a másik pillanatokon belül keresni fog, és amikor megcsörren a telefon, már nevetve szólunk bele, majd onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk. Időzónákon és kontinenseken keresztül is megérzem, ha szükséged van rám, és ez fordítva is igaz.

Mások lehet, hogy nem értik ezt, de MI igen! 

gsbox_banner

Forrás: thoughtcatalog

Nézd meg ezt is:

8 csajos film, amire hívd át a barátnőidet!

Pattogtass kukoricát és helyezkedjetek el a kanapé előtt, aztán induljon a mozi! Hoztunk egy listát azokról a filmekből, amik a legmenőbb, legeredetibb és legviccesebb női barátságokról szólnak. Mi lenne velünk a legjobb barátnőnk nélkül? Kivel beszélnénk ki a hülye pasikat hajnalban 2 fröccs után? Kit hívnánk fel …

 

 

Tags:
Hajdú-Antal Zsuzsanna

Végzettségét tekintve magyar nyelv és irodalom¬–pedagógia szakos tanár, a Léggömbök című ifjúsági regény elsőkötetes szerzője. A könyv 2017-ben bekerült a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanítóképző karának tananyagába. A betűk szerelmese; szeret szétcincálni és újra összerakni mindent, ami szöveg. Hobbija az írás és korrektúrázás mellett a kínai gyógyászat. Imádja az állatokat, a jó vígjátékokat és a tengert. A Léggömbök megvásárolható a kiadó oldalán (gabo.hu) vagy a könyvesboltokban.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *