LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltam a Lina hajápoló termékeit, és a fodrászom egyáltalán nem örült

Share

Először persze nem akartam neki elmondani, de aztán muszáj volt. Ugyanis némileg változtattam a szokásaimon.

De kezdjük az elején. Egy magazinnál dolgozni sok szempontból is nagyon-nagyon jó, de talán az egyik legeslegjobb benne, hogy mindenféle cégek, mindenféle kozmetikumokat küldenek nekünk.

Van úgy, hogy csak kedvességből ajándékba, és előfordul az is, hogy kifejezetten tesztelésre kérnek bennünket, a véleményünkre kíváncsiak, pont azért, mert szakmánkból kifolyólag rengeteg termékkel találkozunk. Érdekli őket a vásárlók véleménye, a piac.

Ilyenkor beszélünk a marketingről, csomagolásról is természetesen, de sokkal fontosabb a beltartalom. Mert ugye, mégiscsak az a tartalom.

A haj, a nő koronája, talán a legfontosabb “kellékünk” ápolására, mégis talán a legkevesebbet költjük. Beérjük azzal, hogy 6-8 hetente “csak a végéből két centit” típusú viziteket ejtünk meg a fodrászunknál, ha már őszülünk festetjük, szárítjuk szinte minden nap, zselézzük, lakkozzuk, pakoljuk, fésüljük, vasaljuk, millió dolognak kitesszük.

Nyáron a napnak, a víznek a homoknak, ősszel a párának, a sapkának és minden egyebeknek.

Viszonylag ritkán van időnk és pénzünk pakolásokra, pedig borzasztóan igénybe vesszük szegényt. Ha veszünk valamilyen sampont vagy balzsamot nagyon ritkán nézzük meg olyan alaposan az összetevőket, mint egy krémnél, vagy testápolónál. Az pedig szinte elképzelhetetlen, hogy szilikon mentes, vegyszeres habzássegítő mentes terméket vegyünk.

Van más alternatíva. Kell, hogy legyen, mert itthon a harmincas nők nagy része tönkretett hajjal él és bele is törődik, mondván, a korral jár.

Nem kell, hogy azzal járjon.

Én sem viselkedtem másként, pedig göndör, porózus hajam van, amit kifésülni csak vizesen, tele balzsammal lehet. Egy doboz balzsam simán elfogy három-négy mosásnál, annyira szomjas a haj, hogy szinte maradéktalanul beissza, és még így is két nap múlva száraz lesz a vége.

Aztán jött a Lina, és az ő természetes samponja. Nekem a rozmaringosra esett a választás, mert némileg neurotikus vagyok, és ha felidegesítenek viszket a fejbőröm. A teafa erre nyugtatólag hat. Nade. Nem is ez a lényeg.

Hanem, hogy először találkoztam azzal az élménnyel, amikor TÉNYLEG felfrissül a haj és fejbőr a mosás után, anélkül, hogy elnehezedne a sok hatóanyagtól. Mondanám, hogy a balzsamra nem is volt szükség, mert volt, de jóval kevesebb kellett belőle, mint bármilyen korábban használt balzsam esetében. Magyarán nem kellett egy teljes flakont szétkenni a fejemen, hogy ki tudjam fésülni.

A legfontosabb élmény azonban csak néhány hét múlva, a tesztelés során jelentkezett. A porózus, “dramatizált” és szétcincált hajam,  megszűnt töredezni. Nem azt mondom, hogy elfelejtem a fodrászom számát, de a szokásos hathetes találkozónk jóval kitolódott, és amikor mentem vágatni egyáltalán nem volt olyan gáz a helyzet, mint szokott.

Egészen egyszerűen azért, mert a LINA olyan löketet adott a hajnak, annyira feltöltötte a természetes hatóanyagokkal, hogy sokkal egészségesebb, ellenállóbb lett, annak ellenére, hogy napközben simán lófarokba fogom ha dolgozom, pedig tudom, hogy az a göndör haj halála.

Szóval, utolsó bástya is ledöntve. A dezodor után, most már a hajápolásban is áttértem a teljesen természetes termékre!

Szívből ajánlom a LINA termékeit, nekem nagyon bejött!

 

Válassz magadnak természetes alapanyagokból készült LINA sampont és balzsamot ITT! Nem bánod meg…

gsbox_banner

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *