LOADING

Type to search

Élem

12 jel, hogy ilyen szerelmes még soha nem voltál!

Share

1.Ha vele vagy, nem akarsz máshol lenni

Ha mégis muszáj elmenned, azonnal vele akarsz lenni ismét. Vele még a legunalmasabb dolgokat is JÓ csinálni, és úgy érzed, kevés, hogy huszonnégy órából áll a nap.

2. Egy kicsit úgy érzed, mindig süt a nap

Mintha mindig jókedved lenne, mintha folyton mosolyognál. Valószínűleg így is van. A pillangók repdesnek a hasadban, te pedig olyan könnyedén jársz, mintha táncolnál.

3. Az élet egy “mjúzikel”

Minden és mindenki énekel (legalábbis úgy látod), még a rossz dolgokban is találsz valami meseszerűt. A színek színesebbek, az élet csodaszép! Legszívesebben te is dalra fakadnál a zöldségesnél.

4. Folyton őrá gondolsz

Viszonylag nehéz így melózni… de ez van.

5. Érdekel, hogy mit gondolnak a barátaid

Előfordult, hogy a választottadat nem szívesen mutattad be a baráti körnek. Most azonban alig várod, hogy megismerjék, és nagyon szeretnéd, hogy elfogadják, és megkedveljék.

6. De az is fontos, hogy az Ő barátai mit gondolnak rólad

Mivel neki legalább olyan fontos a társasága, mint neked a tiéd, így ez rád is igaz. Nagyon szeretnéd, hogy megkedveljenek, hogy elfogadjanak. Olyan jó lenne, ha az életének abban a részében is részt tudnál venni.

7. Csak álmodozol..

Igen. Arról, hogy mennyire jók vagytok együtt, hogy mennyi mindent szeretnél még vele csinálni, hogy mikor látod újra. Tulajdonképpen a napod két részre osztható: amikor vele vagy, és amikor rá gondolsz…

8. Vele, önmagad lehetsz

Mármint az igazi, az őszinte, az álarc nélküli. Az, akinek vannak jó és rossz napjai. Úgy érzed vele mindenről beszélhetsz, vele megoszthatod a sebeidet, a rossz tulajdonságaidat is. És nem menekül el.

9. Akkor is látni akarod, amikor magad alatt vagy

Hiszen nem kell félned attól, hogy nem fogadja el a “nehezebbik” énedet. Életedben először érzed úgy, hogy akkor is szükséged van valakire, amikor éppen senkit sem akarsz látni. Elég ha csak ott van melletted, és fogja a kezed.

10. Kíváncsi vagy rá

Nem csak te lehetsz őszinte, hanem ő is. Úgy érzed támogatnod kell a nehéz napjain, és érdekel téged, hogy mi bántja, hogy mitől van rossz kedve. Segíteni szeretnél elűzni a rossz gondolatait, a rossz napjait.

11. Gondolsz a jövőre

Nem feltétlenül akarsz házasságra lépni vele, de biztos, hogy a következő néhány hónapot fejben, már megtervezted. Szeretnéd, ha ő is így érezne, és ezzel elő is mersz hozakodni.

12. Aggódsz

Úgy érzed szerelmes vagy, úgy érzed igazi társra leltél. Boldog vagy, és mégis néha eszedbe jut, hogy mi lesz ha vége lesz. Élvezed a napokat, az új érzést, a “vidámabbik” énedet. De néha eszedbe jut, hogy “Szerelemnek múlnia kell.” 

Egy nagyon fontos dolgot azonban megtehetsz: élvezd, amíg tart! Mert lehet, hogy nagyon sokáig tart majd!

 

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Valahogy ilyen a szerelem…

Csak ketten vannak ezen a világon, és semmi más nem számít. Hyocheon Jeong koreai illusztrátor képeit elnézve szinte összeszorul a szívünk. Apró gesztusok, intim pillanatok megörökítésének művésze ő. Az érzelmek szinte tapinthatóak a munkáin. Nézzétek meg ti is. Ugye milyen jó szerelmesnek lenni? …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *