LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

10 *nyomós* érv, amiért jó randizni egy idősebb férfival

Share

A fiatal nők gyakran elfáradnak attól, hogy a korukbeli férfiak könnyen elhagyják és felültetik őket. Túl sok az olyan férfi, akinek csak a karrierje a fontos és csak egy kis szórakozásra vágynak, amíg végre képesnek érzik magukat egy őszinte és tartalmas kapcsolatra.

Bár a társadalom elfogadja a fiatal nő/idősebb férfi párosítást, azért ezek a viszonyok még mindig tabunak számítanak, a környezet még mindig csodálkozva néz: Mit eszik rajta? De mit tegyen a nő, ha a korabeli férfiak nem keresnek tartós kapcsolatot?

Ha te is belefáradtál ebbe, akkor talán ideje, hogy egy másik korosztályra fókuszálj: az idősebb férfiakra. Íme tíz dolog, amire számíthatsz velük kapcsolatban:

Tisztában van saját magával.

Egyből tudni fogod, hogy ki ő és mit akar tőled. Tudja, mit szeret, és azt is, hogy mit nem. Elég nyitott ahhoz, hogy csak úgy hagyja magát sodorni az áramlással. Egyszerűsége és bizalma olyan, mintha a friss levegőt szippantanánk be.

Nem bánja, ha egy kicsit megbokrosodsz.

Viszlát állandó borotválkozás és gyantázás! Az idősebb férfiak egy másik generációhoz tartoznak, amikor egy kis szőr ott, még szexi volt. Te is sokkal természetesebbnek érezheted magad mellette, amely valljuk be felszabadító érzés. Úgy értékeli minden porcikád, ahogy van. Aggódj kevesebbet, de azért ne mondj le magadról…

Biztos anyagi háttere van.

Még ha nem is gazdagok, tudják kezelni, nem jelent nekik problémát a  pénz. Nem kell azon aggódnod, hogy hozzájárul-e a számlához. Azért fizetsz, mert TE választod, nem pedig azért, mert a partnered udvariatlan, vagy mert vége van az udvarlási periódusnak.

Soha nem fogod tőle hallani, hogy “most a karrieremre kell koncentrálnom”.

Az idősebb férfi beérett. Már megcsinálta a karrierjét, és készen áll arra, hogy rád figyeljen, szabadon koncentrálhat arra, hogy téged mi érdekel, milyen vágyaid vannak és a közös terveitekre. Milyen felszabadító együtt lenni egy olyan emberrel, aki képes összpontosítani a kapcsolatra függetlenül attól, hogy milyen más dolgok vannak még az életében!

Ha bizonytalan vagy, képes dönteni helyetted.

Az idősebb férfiak már sok mindenen túl vannak. Ismerik a legjobb helyeket, ahol enni és inni lehet. Nincs több bizonytalankodó kóborlás a városban, hogy végre kitaláljátok, hová lehetne beülni egy jó beszélgetésre. Elengedheted magad.

A szex minden alkalommal “szeretkezés” lesz.

Többet nem kérdés, hogy megfogja-e a kezed vagy nem, bemutat-e a barátainak vagy nem. És a szex is sokkal meghittebb lesz. Megcsókol, mélyen belenéz a szemedbe és közben szép szavakat suttog a füledbe. Tudja, hogyan érjen hozzád, hogy élvezd az érintését. Minden alkalmat értékel, amikor együtt vagytok, hiszen számára nem egy újabb tapasztalat vagy. Abból van neki bőven.

Értékeli a mélységeidet.

Az idősebb férfiak őszintén örülnek egy jó beszélgetésnek. Mindent tudni akar rólad, meg akar ismerni, érdekli a véleményed. A gondolataid ugyanúgy lázba hozzák, mint a tested. Úgyhogy beszélgetni, beszélgetni…

Értékeli a fiatalságodat.

A magabiztos idősebb férfi a jelenben akar élni. Szeretik körülvenni magukat vibráló emberekkel, mert fiatalon tartja őket. Amikor az emberek középkorúak lesznek, általában már partot értek és meg vannak elégedve azzal, amit felépítettek maguknak. Ha egy férfi egy fiatalabb nővel randizik, akkor nagyobb esélye van arra, hogy megőrizze a fiatalságát. Tőled érzi, hogy igazán él és ez oda-vissza inspiráló.

Tudja, hogy kezelje a családját.

Kicsit bonyolult bemutatni a családnak, akivel randizik az ember, főleg ha még csak egyszer vagy kétszer volt rá példa. De itt is az idősebb férfiaknál van a pont, mert ők már azt is tudják, hogyan működik a családjuk és könnyedén átnavigálja választottját a taposóaknákon és egyéb finom helyzeteken. Mint egy varázsló úgy kezeli a helyzeteket.

Olyan helyeket és dolgokat mutat, amelyekről korábban még azt se tudtad, hogy létezik.

Mert a korral együtt jár a tapasztalat. Nincs ebben semmi titok. Ha kalandvágyó vagy és érdekel a nagyvilág, akkor bátran a kezébe adhatod a gyeplőt. Könnyen egy olyan országban találhatod magad, amelyről azt se tudtad, hogy a térképen van. Mert az idősebb férfi nem csak a főbb útvonalakat ismeri, hanem a kis sikátorokat is. Engedd, hogy megmutassa neked a világot.

Ha úgy gondolod, hogy a korodbeli férfiak nem túl inspirálóak számodra, próbáld ki a randizást egy idősebb férfival. Talán nem ő lesz az, akihez feleségül mész, de egy olyan alacsony kockázatú kaland lesz, amelyet sose felejtesz el.

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

 

Olvasd el ezt is:

7 dolog, amit szeretnénk, ha a szerelmünk tudna rólunk

Egy komoly kapcsolatban is hosszú időt vehet igénybe, mire rájövünk, hány percig szeret a másik zuhanyozni, melyik pizza a kedvence, és hiába ismerjük régóta egymást, száz meg száz olyan dologra fény derülhet, amit nem tudunk egymásról. Susan Trombetti párkapcsolati szakértő és mediátor szerint a hozzá forduló …

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *