LOADING

Type to search

Ez+az Fashion Inspiráció Rácsodálkozom

Kedvenc ruháink a Szex és New York sorozatból

Share

Talán nem vagyunk egyedül azzal, ha azt mondjuk, hogy Szex és New York jöhet minden mennyiségben. És ha nem is a nézhetjük minden nap a sorozatot, azért a benne szereplő elképesztő ruhákat igen. Íme kedvenc válogatásunk:

Samantha Jones a sorozat harmadik évadában viselte ezt a leopárd mintás szőrme kabátot. Annyira illik hozzá.

Charlotte a Trey-t alakító Kyle Mclahan-nel való randira ezt a virágmintás ruhát választotta.

Minták minden mennyiségben. Egy vidám forgatási nap New York-ban 2007-ben.

Csak úgy ragyogott Carrie ebben a 435 dolláros Halston Heritage koktél ruhában és a 865 dolláros Christian Louboutin topánokban.

Sarah Jessica Parker a párizsi epizódhoz ezt a piros-fekete pöttyös ruhát választotta a hozzáillő csinos fekete kabáttal.

Cynthia Nixon Mirandája nem volt a legnagyobb fashion-ikon, de ebben a körömvirág színű öves ruhában csodásan néz ki! A Kara Ross táska pedig abszolút tökéletes választás.

Carrie ruhája… Egy kisebbfajta csoda lehetett viselni ezt az elefántcsontszínű Vivienne Westwood költeményt.

A sorozat moziváltozatának első részében viselte Samantha ezt a kék-sárga-zöld blúzt.

Ismét egy Halston Heritage ruha Carrie-nek, amihez mi mást, mint egy 198.000 dolláros Solange Azagury-Partridge nyakéket visel és természetesen az elmaradhatatlan Christian Louboutin magassarkút.

Emlékeztek erre a látványos ruhára? Carrie a sorozat moziváltozatában ebben indult bevásárolni New Yorkban.

A film második részében viselte SJP ezt a Halston Heritage rózsaszín ponchót, amelyet a stylist, Patricia Field ezzel a turbánnal tett  teljessé.

A Szex és New York filmváltozatának folytatásában a négy barátnő ezeket a színes marokkói ruhákat viselte a sivatagi vakációhoz. Bár rajtunk “földi halandókon” iszonyat kínosan néznének ki ezek a szettek a hatvan fokban, azért nekünk tetszik!

Forrás: usmagazin.com

gsbox_banner

 

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *