LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom Utazom

Ötcsillagos fürdőszobák a világ minden tájáról, nézd meg milyen az igazi luxus!

Share

Álmodtál valaha arról, hogy drága francia pezsgőben fürödj vagy a tengerparton egy privát fürdőben a csillagokat csodálva merülj el a habokban? Gyere velünk egy képzeletbeli utazásra és megtalálhatod álmaid fürdőszobáját.

Hotel Ritz, Párizs

2016-ban a nagyhírű szálloda egy alapos és mindenre kiterjedő feljítás után újra megnyitotta kapuit. A tervezők megőriztek minden történelmi részletet, miközben a felújított fürdőkbe jacuzzikat és hűtőszekrényeket is elhelyeztek a szobához tartozó exkluzív kozmetikumok frissen tartására. Az ilyen díszítőelemeket, mint a képen látható hattyú, huszonnégy karátos arannyal vonták be, ahogy számos XVIII. századból fennmaradt mestermunkát is.

Lions Sand River Lodge, Kruger Nemzeti Park, Dél-Afrika

A hotel szobáit úgy alakították ki, hogy a a hozzájuk tartozó fürdőszobából egyenesen a szavannára lehet látni, ahol az egész afrikai vadvilágot, akár oroszlánokat és leopárdokat is csodálhatunk.

Deer Path Inn, Lake Forest, Illinois, USA

A márványborítású fürdőt angol stílusban álmodták meg, amelyben a fürdéshez a vizet egyenesen a plafonból ereszthetjüka különálló kádba.

The Cove Atlantis Hotel, Paradise Island, Bahama-szigetek

Foglald le a legfelős emeleten található elnöki lakosztályt és máris ebben a fürdőszobában frissítheted fel magad, miközben a kádból Nassau városának panorámájában gyönyörködsz. A kétszintes lakosztályokat egyébként luxuslakások mintájára alakították ki és minden van bennük, ami ehhez kell.

Musha Cay Hotel, Copperfield Bay, Bahama-szigetek

Merni kell pucérnak lenni, amikor az ember lánya elindul fürdeni ebbe a félreeső hatalmas kádba, amely a hotel egyik tengerparti házikójához tartozik. Fantasztikus élmény lehet a szabad ég alatt elmerülni a kádban és közben a csillagokat fürkészni.

Jumeirah Zabeel Saray Hotel, Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

A négycsillagos hotel negyedik emeletén, a Grand Imperial lakosztályban komponálták meg ezt a páratlan fürdőszobát. A török hangulatú fürdőben az oszlopok tényleg aranyból készültek és természetesen az ablakból mesés kilátás nyílik a Perzsa-öbölre és Dubai felhőkarcolóira.

AKA Times Square, New York

Az épület penthouse lakásában található ez a fürdőszoba, amely a szabadon álló hatalmas fürdőkádjával felér egy szobrász műalkotásával. Ahhoz, hogy meglegyen a hamisítatlan spa-hangulat carrarai márvány és elképesztő zuhanyozófal dukál.

Resort at Paws Up, Greenough, Montana, USA

A Holdfény kemping fürdőszobájában a polikarbonát tetővel a glamping kitalálói a természetet próbálták közelebb hozni. A kerámia padló természetesen fűtött és természetesen a pihe-puha papucs és köpeny a szolgáltatás részei. Ami nagyon édes, hogy minden sátornak saját neve van, ez itt a Long-Haired Owens névre hallgat.

Hotel Metropole, Monte-Carlo, Monaco

Melyik a kedvenced? A buja zöld erdő, a frissítő tavaszi eső, vagy a bódító rózsa illata? Vegyél egy forró zuhanyt a hotel luxuslakosztályának márvány fürdőszobájában és válassz hozzá a hangulatodhoz leginkább illő illóolajok közül.

Millenium Hilton Hotel, New York

Csak egy pohár pezsgő a kezünkbe és máris tökéletes az összhang és élvezhetjük New York mesés panorámáját egyenesen a fürdőkádból.

Melyik lenne az első, ahová elmennél?

Forrás: http://hgtv.com

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Fürdőszoba a maximumon! Csempék, amelyek (szinte) műalkotások

Külföldön járva mindig elámulsz, hogy mennyire kreatívan és művészien használják fel a színes csempéket a hotelekben és a kibérelhető lakásokban? Nem kell messzire utaznod, hogy neked is eklektikus csempéid legyenek a fürdőszobádban! Íme 8 inspiráló csempetrend! A fürdőszoba berendezés egyik alappillére a jól …

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *