LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Elmúltál 25? Ez legyen az első szemkörnyékápolód!

Share

Natúr, magyar, hatásos és marcipánillatú!  Ez a Phi kozmetikumok Hidratália szemkörnyékápolója. Németh Kinga, az Everyday Plesures Bloggerinája tesztelt nekünk!

Ha már legalább negyedszázados vagy, bizony, érdemes elgondolkodnod az első ráncok megelőzésén. Sokan vitatják, hogy nem elég-e egyetlen hidratálókrém az egész arcra, szükség van-e külön szemránckrémre. Mivel egy nagyon érzékeny bőrfelületről van szó, nem kezeljük hámlasztókkal, sem erős szérumokkal, ezért talán egy kis különleges ápolást sem sajnálunk tőle. Ha még nem is kifejezetten a ráncok ellen szeretnél védekezni, csak éppen sokat ülsz a laptop előtt, netán rosszul alszol és másnap el akarod tüntetni a sötét karikáidat, akkor sem árt, ha van erre egy külön kis csodaszer a pipereszekrényedben.

A Phi-lányok a Hidratália termékcsaláddal egy nagyon kíméletes, kifinomult, de hatékony receptúrát alkottak meg, hogy gondját viselhesd lelked tükrének, vagy legalábbis a környékének.

A meggymagolaj és a hialuronsav személyes kedvenc, mondhatni alapvető összetevőim, melyeket ma már kifejezetten keresek egy krémben. Kisimítják és feltöltik a bőrt, homoktövisolajjal kombinálva valódi vitaminbombát alkotnak, a selyemprotein pedig egy kis plusz ragyogást kölcsönöz, a feszes bőr garantált, ráadásul mindezt extra könnyed, gyorsan felszívódó textúrával és nagyon finom, természetes, édeskés illattal kapjuk!

Az aranyló kis gélkrém parabének és mesterséges színezékek nélkül teszi a dolgát, ráadásul csinos, modern és szuperpraktikus pumpás flakonból adagolhatod a kívánt mennyiséget, nincs kenődés, nincs pazarlás, csak kényelmes, higiénikus használat és persze kipihent, csillogó tekintet.

Amíg ilyen termékek állnak rendelkezésre, nem bánjuk, ha foglalkozni kell a ráncainkkal, igaz hölgyek?

Szeretnél? ITT találod!

 

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *