LOADING

Type to search

Főoldal Inspiráció

Ha kellek, kelljek így

Share

Nem ígérhetek neked örök szerelmet, de azt igen, hogy nem csaplak be soha. Ígérem, hogy igaz leszek.

Ígérem neked, hogy minden kérdésre válaszolok, hogy őszinte leszek akkor is, ha jobb lenne, ha nem lennék az. Minden egyes részletet elmondok neked, hogy megértsd miért vagyok az az ember, aki ma előtted áll. Hiszen tudnod kell, ha kellek.

Ha kellek kelljek így.

Ígérem, hogy látni fogod azt az énemet is, amit senkinek nem mutatok meg. Tudom, hogy néha ijesztő, és néha túl őszinte, de ezt kell tennem. Nem mutathatok neked másik arcot, nem viselkedhetem úgy, mint aki nem vagyok.

Ha kellek, kelljek így.

Megmutatom neked minden oldalamat, a leggyengébbet, de a legerősebbet is. Látni fogod, ha magamba roskadva zokogok, de látni fogod azt is, ha véres fogakkal megyek neki az újabb harcnak. Nem tudok mindig puha nő lenni, és neked ezt is látnod kell.

Ha kellek, kelljek így.

Ígérem, hogy megmutatom neked minden hibámat, elárulom a régi tetteimet, a hazugságaimat, abból a korszakomból, amikor még nem voltál velem. Tudod, hogy mindenki téved, ugye? Tudod, hogy néha mindenki rossz, ugye?

Ha kellek, kelljek így.

Látni fogod, hogy milyen vagyok, amikor valaki megbánt, és nincs erőm visszavágni, pedig kellene. Ígérem, hogy megfogom a kezed, de nem lesz mindig erőm megszorítani. Ígérem, hogy lesznek napok, amikor vesztes leszek, és bármennyire is szeretnéd, hogy nyerjek, nem lesz erőm felállni. Nem lesz energiám folytatni. Ilyenkor feladom.

Ha kellek, kelljek így.

Ígérem neked, hogy melletted leszek akkor is, ha hibázol, és fogom a kezed. És megszorítom a kezed akkor is, ha nem értek veled egyet. Mert tudom, hogy az ember hibázik. Ilyenkor nem szeretlek kevésbé. Kérlek ne hidd. Ígérem, hogy igaz leszek ekkor is. Ígérem, hogy igazat mondok akkor is, ha fáj.

Ha kellek, kelljek így.

Ígérem, hogy betöltöm az űrt az életedben, és nem hagylak el akkor sem, amikor már nagyon mennék. Ígérem, hogy utolsó utáni leheletemmel is küzdök majd értünk, még akkor is, ha már mindketten elsiratjuk. Akkor is, ha belehalunk kicsit. Akkor is, ha ebben elveszítem magam.

Ha kellek, kelljek így.

Ígérem, hogy nem hazudok neked, mert már annyi hazugságot hallottunk mindketten, hogy nincs idő többre. Ígérem, hogy ha elmész, belehalok, de meg fogom érteni, mert ha nem kellek így, akkor ne kelljek sehogy.

De ha majd visszanézek az életemre tudni fogom, hogy őszinte voltam. Hogy önmagamért szerettek, hogy akkor is szerettek, amikor nem volt bennem semmit sem szeretni.

Mert ha kellek. Kelljek így is.

gsbox_banner

Mindig te vagy az, aki *jobban* szeret (?)

Aki többet ad. Aki többet ölel, és aki mindig ott van… Ez minden kapcsolatodra igaz. Jelen vagy bennük. Kommunikálsz, segítesz, nevetsz, törődsz. Mindenkivel, akit szeretsz, akit valaha megszerettél. Már egészen fiatalon tudtad, hogy te vagy az, aki jobban szeret. És ettől kicsit össze is voltál zavarodva, hiszen …

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *