LOADING

Type to search

Ajánlom Családozom

Babát vársz? Íme 10 magyar baba termék, amelyek *akármikor* felveszik a versenyt a külföldiekkel!

Share

Újabb szemet gyönyörködtető összeállítást hoztunk, továbbra is a magyar piacra koncentrálva, hiszen a legtöbb kenterbe veri a külföldi portékákat is! Szóval a jelszónk még mindig: vegyetek magyar terméket, mert jó! 

Számos alkalommal hallhattuk már, hogy az esztétikai nevelést érdemes korán elkezdeni, hogy a gyermek szépérzéke fejlődhessen. Ezzel mi is maximálisan egyetértünk, ezért is hoztuk el nektek tehetséges magyar tervezők munkáit. Babáktól a nagyobbacska gyerkőcökig mindenkinek találhatunk valami kincset – de nincs is igazi korhatár, egy-két dolgot még mi is szívesen kitennénk a hálószobánkba!

BabyMountain

Kellemeset a hasznossal – ezek a BabyMountain sóhegyecskék. Ha a babát fül- vagy arcüreggyulladás kínozza, a kamilla nyugtató, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása természetes terápiaként használható. A Himalája kristálysó kiválóan tartja a hőt, amely csillapítja a fájdalmat. Nem mellesleg remekül beillik egy minimalista dizájnú babaszobába dekorációjába!

Kreapro

Bognár-Incze Andrea saját kezűleg varrt kézműves termékei rögtön a szívemhez nőttek! Biopamut designer textillel dolgozik, a webshop kínálatában pedig találhatunk állatfiguráktól kezdve, sál-sapka szetteken át csodaszép textiltárolókig mindent.

Mamzi

Ebben a vastagon kötött sapkában egész biztos, hogy nem fog fázni a baba, ha útra keltek! Nézz körül a webshopban és csapj le a gyöngyszemekre!

veru

Harmath Vera illusztációkat és lakberendezési tárgyakat készít babáknak és gyerekeknek. Az egyedi, névre szóló és kis szériás darabok gondos eljárással készülnek minőségi kivitelezésben.

Bozoki Kids Fashion

Vagány, egyedi szabású gyerekruhák 3-12 éves korig. A kiegészítők között bóklászva találhatunk sapka-sál szetteket, textílbőr hátizsákokat is. Nagy kedvencük ez a lazacrózsaszín bőrszoknya és tricolor hátizsák.

Zokninyunya

2012 óta óriási rajongótábora lett a kis Zokninyunyáknak, és ez nem véletlen! Imádnivaló állatfigurák, s nevéhez hűen, mind-mind zokniból készülnek!

Banikó

Pöttyök, négyzetek, csillagok, édes kis gombszemek! Az állatvilág megannyi híres tagja jeleskedik Banikó Műhelyében. Hát ki ne szeretne egy ilyen bájos kis tukánt a hálószobájába? 🙂

Judit Vigvári Design

“A JVD missziója a magyar népi motívumkincs újragondolásával, modern hagyományőrző kollekciók alkotása a jövő felnövekvő generáció számára.” Judit stílusa minket teljesen elbűvölt, hiszen megmutatja, hogy a tradíció lehet trendi!

biobear

Kis meggymagos gyógyítók a Biobear textil manufaktúrától! Az állatkák levendulás tönkölypelyvával vannak töltve, kezükben és lábukban meggymagok bújnak meg. A magocskák morzsolgatása nyugtatóan hat ránk, felmelegítve pedig segít a görcsös fájdalmak megszüntetésében.

Car MAGic

Mag Edit utazó fejpántja azt gondolom, minden autós családban kötelező kellék! Gondoskodik arról, hogy a gyerkőc feje ne billenjen félre, ha elszundikál. Legfőbb célkitűzése, hogy termékei komfortosabbá tegyék az utazást!

 

Na, mit szóltok? Ugye, hogy mindegyik milyen csodás és ötletes?

(Nyitókép: Veru Design hivatalos Facebook oldaláról)

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

Tizenöt fantasztikus magyar tervezőnő, aki simán kenterbe veri a külföldi baba-mama kínálatot!

Íme a babák és mamáik kedvenc magyar tervezői, akik bebizonyítják, hogy nem kell külföldi oldalakat böngészni, ha igazán egyedi, minőségi, tartós és szerethető termékeket szeretnénk a családunknak vásárolni! Mi, nők, szeretünk vásárolni, kár is lenne tagadni. De mi van akkor, ha már nem akarunk a tömegcikkek …

 

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *