LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

10 dolog, amire minden férfi vágyik az ágyban, és most nem a pózokról lesz szó…

Share

Emlékszel a jelenetre a Két hét múlva örökre című filmben, amikor Sandra Bullock kicsit becsípve azt bizonygatja, hogy ő egy vadmacska, aki úgy hajlik, mint egy perec? És az megvan, hogy ezen Hugh Grant hangosan felnevet? A férfiaknál ugyanis nem elvárás a balerina szerű kifacsarodás, sem pedig az állandó fehérneműs készenléti állapot…

Ebben a néhány dologban azonban többnyire egyetértenek:

1. Beszélgetés utána

Meglepetés! Bizony ők sem szeretnek (azonnal) a fal felé fordulva elaludni. Őt is érdekli a válasz arra a kérdésre, hogy „neked is jó volt?”. Ezen a ponton mondd el, ha valami nem oké, vagy másként szeretnéd.

2. Nyújts segítő kezet!

Ez nem verseny, nem az a cél, hogy kiderüljön, ki ér el előbb a csúcsra. Mivel mindketten benne vagytok ebben a kapcsolatban érzelmileg is, mutasd ki, mennyire odavagy érte, ettől biztosan beindul majd. Az már csak hab a tortán, ha magadhoz ragadod a kezdeményezést – és a legérzékenyebb testrészét is.

3. Humorérzék

Természetesen ő is azt szeretné, hogy minden simán és könnyedén menjen. Arról álmodik, hogy olyan élményekhez juttat, amilyenekben eddig még soha nem volt részed. Ilyenkor könnyen mellémennek dolgok, különösen, ha rágörcsöl. Az a lány, aki ilyenkor humoránál van, tökéletes társ lehet.

4. Aktív jelenlét

Elsősorban fizikailag. Ha nincs kedved a szexhez, inkább ne menj bele, mert semmi nem hervasztja le a férfiakat jobban, mint a nő, aki partra vetett halként fekszik a párnák között. Ha azonban a néma kötéltáncost adod, az sem a legjobb választás. Legyen bátorságod elmondani, hogy hol és hogyan jó neked. A nő, akinek önbizalma van az ágyban, igazán szexi! Azonban nem kötelességed kiszolgálni őt szexuálisan. Ezt soha ne felejtsd el! Igen, mindkettőtöknek joga van nemet mondani.

5. Spontaneitás

A nő, aki szereti a szexet, és gyakorlatilag mindig hajlandó rá, a férfiak igazi vágyálma. Hagyd a kifogásokat, hogy „már éppen indulni készültem”, vagy „tíz perc múlva el fogok késni”, és legyél spontán. A pasidat nem igazán foglalkoztatja az sem, hogy éppen nem a legszexibb fehérneműdben virítasz.

6. Szerepjáték

Más kérdés, hogy ez többnyire a nővérkére, a táncosnőre és a prostituáltra korlátozódik. De ha más fantáziáját szeretné veled átélni, és neked is tetszik az ötlet nyugodtan vállald be! Idegenként felcsípni egy bárban a pasidat, és szó nélkül hazacipelni, mint egy egyéjszakás kalandot, sok párnak kedvenc játéka. Csak a fantáziátok szabhat határt! Oszd meg vele a sajátodat is!

7. Szex reggel

Biológiailag is úgy vannak összerakva, hogy a legnemesebb testrészük fél órával korábban kel. Ezek után szinte természetes, hogy a reggeli kávé mellé azonnal elindul az agyuk is. De ezzel semmi gond! Meglátod, neked is egészen más napod lesz, ha beiktatsz még egy kis testmozgást!

8. Egy jó masszázs?

Mert egyszerre két dolog is megoldódik vele: a feszültség a nap végén, illetve az előjáték kérdése. Nem kell profinak lenned, és szakszerűen ismerned az anatómiai lexikont. Elég, ha a nyakát és a vállait veszed kezelésbe. Ha végeztél, cseréljetek!

9. Kezdeményezőkészség… nos, néha

Nem a maszkulin, erőszakos, parancsolgató nőről ábrándozik, de nagy megkönnyebbülés, ha időnként átveszed az irányítást. Hogy ez nem csak az ágyra vonatkozik? Igaz. Néha nem baj, ha vannak ötleteid egy-egy probléma megoldására, és nem hatalmas őzikeszemek néznek rá vissza, amikor elhangzik a kérdés: „Mit csináljak?” Bármilyen határozott is a pasid, időnként kedveli, ha az ágyra lököd, és kibontod a csomagolásból.

10. Gyors szex – esetenként

Számoljunk le egyszer és mindenkorra azzal a tévhittel, hogy a pasik többsége tíz percet szán az aktusra, majd elalszik. Ettől még időnként neki is kedve lehet ahhoz, hogy előjáték nélkül feldobjon az asztalra, és sebtiben intézzétek el a dolgot. Ilyenkor olyan ösztönök dolgoznak benne, amelyek téged is leterítenek majd, ha hagyod!

Összességében azonban engedjétek meg, hogy egy kedves barátunktól idézzünk. Amikor feltettük neki a kérdést, hogy mit csinálnak jól a nők az ágyban ezt mondta: Azt, hogy ott vannak…

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

40 dolog, amit megtehetsz a férfiért, akit szeretsz…

és egyiknek sincs semmi köze a szexhez. Olyan dolgokra gondoltunk, amelyekkel támogathatod, és érezni fogja, hogy szeretik. Hát nem erre vágyunk mindannyian? 1. Rendezd a gondolataidat, mielőtt találkoztok. Nem kell, hogy az egész napos stresszt ő kapja a nyakába. 2. Köszönd meg, ha látod, hogy arra törekszik, hogy jobban …

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *