LOADING

Type to search

Élem Inspiráció Kipróbáltuk

Megérdemelt “anya-idő”, avagy adj magadnak 20 perc pihenőt minden nap!

Share

Sokan már novemberben elkezdünk stresszelni az évvégi hajtás miatt, és bár sokszor megígérjük magunknak, hogy idén nem így lesz, kitör rajtunk az “idei lesz úgyis a legszebb ünnep” küldetés-para és a nyugodt készülődésről szőtt álmainkat szépen kidobjuk a to do listánkkal együtt.

Természetesen nem olyan könnyű a változtatás, de mi, a Goodstuff csapata hiszünk benne, hogy az apró változások is változások, így, ha megengeded, beavatunk egy apró trükkbe, amire már biztosan gondoltál, de lehet, hogy még nem próbáltad ki.

De innentől “beszéljen” Judit, főszerkesztőnk, aki az idei évben elég sok mindent tervez változtatni a tavalyihoz képest.

“Hol is kezdjem? Mondjuk ott, hogy a fiam, Gyurci négy éves, és abban a korszakban van, hogy egyfolytában lóg az anyján. Rajtam. Még pisilni is nehezen megyek el, mert dörömböl az ajtón, hogy mit csinálok. Így kénytelen voltam felállítani egy szabályt: ha a fürdőszobában vagyok, nem jöhet be.

Nem, akkor sem ha fürdök. Régen ilyenkor is bejött pacsálni, felverte a habot, rám szórta a fürdősót. Pedig, ha valamikor szükségem van némi frissülésre, az este van.

Én ilyenkor értékelem a napot, felkészülök a másnapra, rendezem a gondolataimat.

Nagyon szeretek elmerülni az illatokban, és azt is nagyon szeretem, ha ilyenkor új termékeket próbálhatok ki. Ez az idő erre való. Nem arra, hogy a gyereket hajkurásszam, vagy azzal foglalkozzam, hogy miért nem volt jó a vacsoránál a kifli. Természetesen ezek is fontos dolgok, azonban várhatnak húsz percet.

Igazából, ilyenkor minden várhat húsz percet. Telefon kikapcs, fürdőgolyó kádba dob, és nyugalom van.

Írtunk már a HelloSoap márkáról korábban, és meg is mondom, hogy a sok (rengeteget kipróbáltam már!) fürdőgolyó közül miért ez az, amit neked ajánlok.

Először is, mert nem zsírozza, olajozza túl a bőröm. Előfordul, hogy a gyártók azt hiszik attól lesz jó a fürdőgolyó, hogy tocsog az olajban. Aztán meg takaríthatod a kádat, ami kék meg zöld, és a falán ott van minden, amit beleraktak.

Itt ettől nem kell tartani. Se a szín, se a benne lévő olajok nem hagynak nyomot, sőt a bőrödön sem, egy fürdés alatt pont beszívódik az a természetes tápanyag, amiben benne van. Se több, se kevesebb nem kell belőle. Nem kell törölgetned magad fürdés után.

Szóval fontos, hogy szánjak magamra naponta legalább húsz percet. És többnyire ez mostanában össze is jön. Mert ragaszkodom hozzá. Mert számonkérem magamon. Mert eldöntöttem, hogy jár nekem.

A Hellosoap fürdőbombáit pedig társul ajánlom neked ezekhez a kényeztető percekhez! Kezd el kicsiben, foglalkozz magaddal legalább egy picit minden nap!

Remélem sikerül!”

A HelloSoap termékeiből itt válogathatsz: https://hellosoap.hu/

gsbox_banner

“A nőkben igény van arra, hogy valami csillogjon és illatos legyen!”

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *