LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

A rózsa a szépség jelképe – használd te is a szépségápolási rutinodban!

Share

Ilyenkor nagyon népszerűek a szezonális, fűszeres illatok, de van néhány örök klasszikus, amelyet sosem lehet kiütni a nyeregből. Ilyen pl. a rózsa jellegzetes, kifinomult és igazi nőies aromája, amit sokan helytelenül nagymamás jelzővel illetnek, pedig igazából minden nőnek ott kellene, hogy legyen a polcán valamilyen formában. A vörös rúzs, a kis fekete ruha és a tűsarkú cipő mellett ez az a virág, amely eggyé vált a nőiség jelképével.

Szorítkozzunk most a kozmetikumokra, azon belül is a hazai natúr vonalon belül maradva: különleges finomságokra lelhetünk a Brilla kínálatában. A Brilla az a kozmetikai márka, ami aztán tényleg nem sajnálja a hatóanyagokat a krémkészítés során. Testes, gazdagon tápláló arckrémei és testápolói elsősorban a szárazabb bőrű olvasóinknak kedveznek, de a zord időjárás beálltával mindannyian szívesebben nyúlunk a nehezebb, erősebben hidratáló termékek után.

 

A Harmatos rózsa arckrém több növényi vajjal és olajjal siet  a segítségükre a hidegben, mint pl. a kakaó vaj, a shea vaj, vagy az argánolaj, de természetesen a hangsúly a rózsaolajon van, amitől ez a krém egy igazán nőies, lágyság és kacérság elegyét ötvöző darab lesz.

Mindannyian szeretnénk egy örökrózsát, mint amilyet Belle kapott a Szépség és a Szörnyeteg című mesében, hiszen ki ne vágyna egy folyamatosan nyíló, gyönyörű  virágra, ami sosem hervad el?!

Bár az örök fiatalságot, az állandó üde és friss arcbőrt semmi sem tudja garantálni, hiszen az idő ellenünk dolgozik, a Harmatos Rózsa arckrém mégis megpróbálkozik az elérésükkel. Használatával kiegyensúlyozhatjuk a vízhiány és a faggyútermelés kényes mérlegét, remek ránctalanító akár az első szarkalábak megjelenésekor is, rugalmassá és  nagyon puhává teszi az arcbőrt.

De ha esetleg épp soknak éreznéd az arcodra, nyugodtan használd kézkrémnek: a finom, nőcis illat hosszú órákig érezhető majd rajtad és ad egy kis önbizalomtunningot, a gazdag krém pedig extra puha kezeket varázsol neked, amik biztosan nem fognak kiszáradni egy őszi séta, vagy kirándulás alatt sem.

Próbáld ki te is, hívd elő a benned rejlő NŐT!

Feltöltenéd a fürdőszoba polcát Brilla kozmetikumokkal?

A webshopot ITT találod!

 

Brilla Natúrkozmetikumok a Facebookon!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *