LOADING

Type to search

Ez+az

12 pillanat, amikor szerelmesek lettünk Ryan Goslingba

Share

Nem mintha ürügyre volna szükségünk, hogy alaposan megvizsgáljuk ezt a jóképű fiatalembert, de arra gondoltunk, hogy talán nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek végérvényesen elrabolta a szívét Ryan Gosling. Üdvözlünk a klubban!

 

Ahogy Noah-t játszotta a Szerelmünk lapjaiban.

Nicolas Sparks novellája alapján készült filmben Noah pont annyira intenzív és érzékeny, amennyire kell és több romantika van benne, mint amennyit elképzeltünk. Allie iránti szerelme, és az a pillanat, amikor az óriáskerékből kilógva randira hívta a lányt, egészen elvarázsolt bennünket. Más egyéb jelenetekről (khm…) nem is beszélve.

Amikor szerelmes volt Rachel McAdams-be a képernyőn és azon túl.

Rachel és Ryan szerelme nem volt az a tipikus szerelem első látásra, ahogy azt a Szerelmünk lapjai rendezője, Nick Cassavetes is felfedte. A két színész ugyanis első látásra kifejezetten utálta egymást. Aztán egyszer csak, ahogy telt-múlt az idő, az egymás iránt érzett ellenszenvük alábbhagyott és 2005-ben az MTV egyik díjátadóján már teljes szívből csókolták meg egymást.

http://goodstuff.hu/2017/07/10/10-filmes-paros-akik-valojaban-ki-nem-allhattak-egymast/

Amikor bebizonyította, hogy egy önjelölt feminista.

Minket  meggyőzött, hogy Ryan nagyon jó véleménnyel van a nőkről. “A nők jobbak, mint a férfiak. Erősebbek és bennünket férfiakat is jobbá tesznek.” Ryan az életben és a filmekben is nagyra becsüli az erős nőket, mert ahogy ő mondta: “egész életében erős nőkkel van körülvéve.”

 

Barátsága Justin Timberlake-kel.

Ryan és Justin nagyjából tizenkét évesek voltak, és 1993-ban találkoztak először a Mickey Mouse Club című televíziós show felvételén. Barátságuk azóta is rendkívül szoros és életük több szempontból is hasonlóan zajlik, hiszen apukák is majdnem egyszerre lettek. Justin így nyilatkozott róla: “Nagyon karizmatikus és tehetséges ember, remélem örökké barátok leszünk.”

Jacob szerepében az Őrült, dilis szerelemben.

A nőfaló Jacob szerepében a férfi-szolidaritás jegyében szárnyai alá veszi Calt, és megpróbál egy hódítót faragni belőle. A film egyik felejthetetlen pillanata, amikor Jacob leveszi Hannah előtt a pulcsiját. Khm-khm, ugye nem kell részleteznünk, hogy miért?

Amikor Google Chrome kiterjesztés lett belőle.

Bizony! Lehet, hogy nem tudják sokan, de még 2013-ban a Chrome-nak hála Ryan arca többször is feltűnhetett a képernyőn, legalábbis annak, aki letöltötte a ” Hey Girl” elnevezésű plug-in-t. Nekik abban a szerencsében volt részük, hogy bármilyen képet töltöttek le a netről, legyen az a Facebook vagy a Pinterest, oda Ryan arcát helyettesítette be a program. Óriási!

Amikor igazi hős lett belőle.

Ahogy maga Ryan is mondta egyszer, a való életben vannak az igazi hősök. És milyen igaza van, mert 2011-ben New Yorkban ő is egy hétköznapi hős lett, amikor bevásárlótáskáit eldobva megakadályozta, hogy két férfi ölre menjen. Máskor pedig egy újságíró életét mentette meg, akit kis híján elütött egy taxis.

Dean szerepében a Kék Valentin című filmben.

Ez a film pont az ellentéte a romatikus Szerelmünk lapjainak, és egy olyan házaspárról szól, akiknek megromlott a kapcsolata, ám tesznek egy utolsó próbát, hátha sikerül helyrehozni házasságukat. A színészek megkapó játéka miatt egyszerűen kihagyhatatlan alkotás.

Amikor megismerte Eva Mendes-t a Túl a fenyvesen című film forgatása közben.

A film 2012-es forgatása alatt ismerte meg későbbi feleségét, a Rominát alakító Eva-t. Luke szerepében Ryan egyébként egy kaszkadőrt alakít, aki miután megtudja, hogy van egy fia, megpróbál annak élete részévé válni. A pár már a film forgatása alatt elkezdett randizni, majd titokban össze is házasodtak.

Amikor kétgyermekes apa lett.

2014-ben született a sztárpár első gyermeke, Esmeralda , majd tavaly a második kislány.  A két lány ugyanazon a néven osztozik, (Amada) amely egyfajta tisztelgés Eva nagymamája előtt és ami spanyolul annyit tesz: imádott.

Amikor megnéztük a Kaliforniai álom előzetesét.

Ez a film minden apró részletében egy csodálatos alkotás. Mivel igazából ez egy musical, Ryan még jazz zongorán is megtanult játszani a szerep kedvéért. Ha valaki még nem látta, mielőbb pótolja ezt a hiányosságot.

Ahogy egy interjúban Eva Mendes-ről beszélt.

Egy amerikai magazinnak adott interjújában arról mesélt, hogy mennyit változott az életük, amióta család lettek. “Egész életedben azt hallgatod, hogy milyen más lesz az életed, ha gyerekeid lesznek. Azt hittem nálunk majd minden más lesz, de rá kellett jönnöm, hogy amit az emberek mondtak, az mind igaz.” A feleségéről pedig így nyilatkozott: “Eva igazi álom-anya és a gyermekeink igazi álom-gyerekekek. Néha olyan, mintha én is álmodnám az egészet.” Hát nem imádnivaló?

Forrás: graziadaily.co.uk

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

5 IGAZI férfi karakter, akibe szerelmesek vagyunk a filmekben

Könyvet se borító alapján választunk, de tegye a szívére a kezét mindenki és mondja, hogy még nem választott filmet dögös főhős alapján… Ugye-ugye. Íme öt észbontó férfi karakter, akik mindig megdobogtatják a szívünket. Frank Farmer – Több mint testőr Időnként mindannyian kibillenünk a szerepből, és …

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *