LOADING

Type to search

Ajánlom Budapest Családozom Eszem-iszom Karácsony

9 karácsonyi vásár, ahol nem tapos el a tömeg!

Share

Kezdődjék a #slowxmas… Vessz el a házacskák közt, kortyolj forralt bort, és válassz különleges ajándékokat…

Projekt ShowroomDecember 7. és 23. között

A Projekt Showroom egy egyedülálló pop-up bolt sorozat, amely minden alkalommal egy új tematikát dolgoz fel. A Projekt #26 Karácsonyra keresztelt vásáron, több mint 120 négyzetméteren, elvarázsolt látvánnyal épül fel a karácsonyi ajándékbolt. Több, mint 90 márka, a legjobb hazai és nemzetközi kínálatból közül válogatva.

A teljesség igénye nélkül: Gyerekjátékok, gasztronómiai különlegességek, otthon kiegészítők, szépségápolási termékek, divat kiegészítők, exkluzív művészeti albumok, füzetek, naplók és egyéb ajándékötletek alkotják az idei bolt árukészletét.

Helyszín: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 29.

Nyitva tartás: 2017 december 7. és 23. között, minden nap 10:00 – 20:00 óra között

A boltban bankkártyával is tudtok fizetni!

 

DIP Design Passage – December 16.

A DiP Design Passage egy barátságos kézműves-iparművész vásár, amely Budapest belvárosában, a Király utcában kerül megrendezésre minden hónap második szombatján. Idén karácsonykor is kellemes környezetben találkozhatsz tehetséges magyar kézművesekkel, grafikusokkal, iparművészekkel. Személyes beszélgetésre és közvetlen vásárlásra nyílik lehetőség, így a karácsonyi ajándékbeszerzés egy emberi-léptékű kikapcsolódás lehet rohanó világunkban.

Helyszín: Central Passage – Gödörklub; 1061 Budapest, Király u. 8-10.

Nyitva tartás: 2017. december 16-án, szombaton 11:00 – 18: 00 óráig

Kutyabarát vásár!

 

Csészényi vásár – December 14.

Ha szeretnél egy kellemes esti programot a barátaiddal, akkor gyertek el együtt december 14-én a Görbe Bögre kávézóba, ahol családias környezetben válogathattok majd egyedi ajándékok, csodás ékszerek, pompás növénykék és még sok egyéb más közül. Kérjetek egy forralt bort vagy egy forró csokit a pultnál, és indulhat is a shopping!

Helyszín: Görbe Bögre Kávézó; 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 3.

Időpont: 2017. december 14-én, csütörtökön 17:00 – 21:00 óráig

 

WAMP AranyvasárnapDecember 17.

Egy héttel karácsony előtt, december 17-én lesz a WAMP idei legnagyobb és egyben utolsó design vására az évben. Aranyvasárnap több mint 250 tervező, kiállítás, workshopok, és egy izgalmas játék is várja a látogatókat.

Karácsony alkalmából a WAMP a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen a gyűjtést szervez a vásáron. A látogatók használt, de jó állapotban lévő ruhákkal, játékokkal és háztartási eszközökkel tudják támogatni a szervezet zuglói átmeneti otthonában élő rászoruló családokat és gyerekeket. Az adományokat a bejáratnál, a WAMP infopultjánál lehet leadni reggel 10 órától a vásár végég.

Helyszín: Millenáris B csarnok; 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

Időpont: 2017. december 17-én, vasárnap 10:00 – 18:00 óráig
A belépés 500 Ft, amely levásárolható!

 

PLACCtivál – December 17.

Három tematikus vásár egy helyen, egy időben!

Divat PLACC by night elsősorban a “régi és új” szerelmeseinek!
Egyedi, vintage ruhák, cipők, órák, ékszerek, táskák és divatkiegészítők és second hand részleg. A férfiakat is megszólító vásárokon jelentős szerepe van kiemelt magyar tervezőknek és iparművészek munkáinak is.

Antik PLACC – Budapest Antique and Design Market
Izgalmas antik, dizájn és retro termékek óriási választéka kap helyet. Vannak újragondolt, átalakított díszek, székek, asztalok, és régi szobrok, lámpák, retró emlékek, képeslapok, gyertyatartók, vallási tárgyak és lakberendezési holmik.

Otthon PLACC
Az Otthon Placc célja, hogy az otthonukat tökéletesíteni vágyók is igazi szuper kincsekre leljenek! Lakásdekorációkat készítő kézművesek, alkotók a kiállítók többsége, akik nem tömegmegoldásokban gondolkodnak.

Helyszín: Klauzál Téri Vásárcsarnok; 1072 Budapest, Klauzál tér 11.

Időpont: 2017. December 17-én, vasárnap 10:00 és 17:00 óra között.

Kutyabarát vásár!

 

Czakó Karácsonyi Vásár – December 15. és 22.

A karácsonyi hangulat garantált,  forralt borral és egyéb ínyencségekkel, amelyek mellett a Czakó Kert ételkínálatából is válogathattok. Rengeteg olyan olyan izgalmas ajándékot, díszítőelemet vagy finomságot beszerezhettek majd az árusoktól, melyekkel még szebb lehet az ünnep. Ráadásul karácsonyfaárus is lesz, ahol az idei fenyőt is kiválaszthatjátok!

Helyszín: Czakó kert; 1016 Budapest, Czakó utca 15.

Időpont: 2017. december 15- én és december 22-én, 14:00- 21:00 óra között

 

Open ShowroomDecember 14. és 21.

Az Open Showroom egy kreatív alkotótér, bemutatóterem és műhely a belváros szívében, ahol mindíg találsz gyönyörű dizájner ruhákat, egyedi bőr táskákat, de rendelhetsz esküvői ruhát és kiegészítőt. Ha igazán különleges ajándékokkal szeretnéd meglepni szeretteidet vagy épp magadat, mindenképpen ugorj be!

Helyszín: Open Showroom; 1056 Budapest, Nyáry Pál utca 5. 1.emelet

Időpontok: 2017. december 14. és december 21-én, csütörtökön 15:00 és 19:00 óra között.

 

Bartók Béla Boulevard: Karácsonyi pop-up design vásárDecember 24-ig

A legfőbb célkitűzés, hogy visszatérjünk az ünnep alapértékeihez. Lassuljunk le, találájunk vissza  önmagunkhoz, töltődjünk fel kultúrával és igazi élményekkel! Az ilyenkor úton-útfélen előforduló giccsek, a hatalmas tömeg és a nagy pörgés helyett az ízléses, ember közeli ünnepvárásra, a meghitt, nyugodt készülődésre helyezik a hangsúlyt.

A Bartók Béla Boulevard-on és a másik két utcában is lehetőséged lesz lelassulni, a saját tempódban, a saját vágyaidnak megfelelően várnod a karácsonyt és élvezned az adventi hangulatot. A karácsonyi vásárlás mellett pedig kultúrával, színes programokkal és valódi élményekkel töltődhetsz fel egy pohár forró, téli ital társaságában.

Helyszín: Bartók Béla Boulevard; 1115 Budapest, Bartók Béla út 33.

Időpont: 2017. december 24-ig (Részletek az eseményben!)

 

VEGAN Wonderland – December 17.

A Vegan Wonderland lesz az a csodaország, ahonnan nem akarsz hazamenni, ahol egy teljes napig ámulva sürögsz és forogsz majd a számtalan kiállító között. Lesznek finom ételek, karácsonyi desszertek és édességek, kézműves apróságok, házilag készített szappanok és ékszerek, valamint mindenféle ajándéknak valók, természetesen minden szigorúan vegánul!

Helyszín: Ankert; 1061 Budapest, Paulay Ede utca 33.

Időpont: 2017. december 17-én, vasárnap 10:00 – 20:00 óra között

 

Fotók: Hivatalos Facebook események

Nyitókép forrása

gsbox_banner

9+1 ajándék ötlet olyannak, aki imád sütni!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *