LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Kalandozásom Brazíliában, avagy kipróbáltuk a Ziaja Cupuaçu termékcsaládot!

Share

Először is vegyük górcső alá, mit is takar ez a hangzatos termés.

[message type=”success|error|info|notice”]A Cupuaçu vaj az Amazonasi esőerdőben honos nagylevelű kakaófa terméséből préselt vaj. Telített és telítetlen zsírsavakban gazdag, antioxidáns, természetes UV szűrőt tartalmaz. Regenerálja a bőrt, javítja a hidratáltságát és rugalmasságát. Puhává teszi és táplálja az epidermiszt, nyugtatja az irritációt.[/message]

Egészen sokat tud… Őszintén szólva, én azok közé tartozom, akik az év minden napján szívesen vennének egy forró fürdőt. Ez a téli idő beköszöntével még inkább igaz. Idén sikerült maximális élvezetekig fejlesztenem ezt a fürdőszobai élményt!

Az első számú kedvencem a termékcsalád palettáján a Cukros bőrradír. Ez azonban nem egy átlagos testradír, hanem egyben tusoló is! Vagyis a használatát követően nem kell külön a tusfürdőt is igénybe venni. Illata enyhén kakaós, mogyorós, de egyáltalán nem kelti azt az érzetet, hogy egy süteménybe csöppentem.

Az elhalt hámsejteket finoman távolítja el a bőrről a hozzáadott dióörlemény és kristálycukor segítségével. Az élvezeteket a brazil dió és makadámiadió olaj fokozza, de csupán annyira, hogy simává varázsolja a bőr felszínét, olajos érzet nélkül.

Újdonság volt a piperetáramban Cupuaçu tusoló-testápoló balzsam. Ez egy multifunkciós emulzió, amelyet arc- és testápolásra, továbbá hajpakolásként is használhatunk! Mondhatni „egy szuszra” letudhatunk több feladatot is, ha éppen nincs sok időnk elnyújtani a házi wellnesst.

A makadámia dió, amely az egész termékcsalád egyik alapkövét képezi, egy igazi elixír a haj számára. Sok fehérjét tartalmaz, amelyre nagy szükségünk van, hiszen testünk egyik fő építőeleme a fehérje. A pakolást száraz hajra kell felvinni, majd ezt követi egy alapos öblítés és a hajmosás szokásos lépései. De, mint említettem, multifunkciós, azaz arcunk és testünk ápolására is kiválóan alkalmas.

És ha már Brazília, akkor nem lenne teljes a kép, ha nem ejtenék néhány szót a Cupuaçu bronzosító testápolóról. Ez kifejezetten azok számára ajánlatos, akik napozás, vagy szolárium látogatása nélkül szeretnének egy kicsit barnulni. (Előbbi télen nem is igazán kivitelezhető.) A bronzosító testápolók általában az ún. DHA (Dihidroxi-aceton) komponenst tartalmazzák, amely a bőr felső rétegével lép kapcsolatba. Ez azért is jó, mert naponta használhatjuk anélkül, hogy közvetlen veszélynek tennénk ki a bőrünket. Nem csupán barnító hatást nyújt a testápoló, hanem hidratál és regenerál is, amely a forró fürdőzések után nagyon fontos! 

A Ziaja kínálatában több, mint húsz termékcsaláddal ismerkedhetünk meg attól függően, hogy milyen illatot szeretnék magunkon, vagy éppen milyen hatást kívánunk elérni. A Ziaja Cupuaçu termékcsoport egyértelműen azok számára lett megalkotva, akik kedvelik az intenzív, édes illatokat, mindezt hatékony bőrápolással kombinálva szeretnék magukon érezni.

A webshopot ITT találod!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *