LOADING

Type to search

Élem Ez+az

Idén mentek el…

Share

Nem ez a kedvenc írásom, azonban mégis a legfontosabbak között fog szerepelni. Mert, ha ennyivel hozzájárulhatok ahhoz, hogy ezek az emberek fennmaradjanak, megteszem.

Fábián Juli, énekesnő 

Sosem lesz a halál szép. Vagy jó. Hihetném, hogy az élet rendje. De most mégsem tudok erre gondolni.

Ma érted is, Drága Juli!

Malcolm Young, az AC/DC gitárosa 

Tizenkét éves voltam, akkor hallottam először a Back In Black-et, amit az akkori menő srácok hallgattak a folyosón. Hosszú hajjal, zenekaros pólóban. Először beléjük voltam szerelmes, majd a rockba. Utóbbiba még most is. Utóbbiba örökké az leszek. Köszi, Malcolm!

 

Chester Bennington, a Linkin Park énekese és Chris Cornell 

Talán erre a típusra mondják, hogy élt annyi, mint más nyolcvan év alatt… Chester, a Linkin Park frontembere 2017 nyarán saját kezűleg vetett véget életének. Nem sokkal barátja Chris Cornell után. Mindkettő hatalmas veszteség, amit még sokáig nem fognak tudni feldolgozni a rajongók.

 

Sir Roger George Moore

Kerestem a megfelelő jelzőket, és csak azt tudom mondani rá, amelyet lényegében minden angol színészre: örökké sármos. Roger Moore 89 évesen távozott az élők soraiból, egyik legismertebb szerepe James Bond, amelyet hét alkalommal formált meg kamerák előtt.

Kép forrása

 

Jókai Anna

Díjak, elismerések sokasága – nem véletlenül! A magyar irodalom egyik legkiválóbb alakja júniusban hunyt el 84 évesen.

Cseke László

90 évesen hunyt el Münchenben, Cseke László újságíró és rádiós műsorvezető. 1951-ben lett a Szabad Európa Rádió munkatársa.

 

Adam West

Kiemelkedő amerikai színész 88 évesen veszítette életét. Számos mozifilm és televíziós szerep köthető hozzá, azonban a legkiemelkedőbb alakítása a „köpenyes igazságosztó”, vagyis a Batman.

Schubert Éva, színésznő

2011-ben csontritkulása miatt kerekesszékbe kényszerült, több műtéten is átesett. Hosszan tartó súlyos betegség után 86 éves korában hunyt el. Kivételesen intelligens nyelv zseni volt, és csodás komika.

Berek Kati, színésznő

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. 2006-ban a Thália Színházban lépett utoljára színpadra a “Nénikém, meg én” című darabban.

Lorán Lenke, színésznő

Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Kozák László Jászai Mari-díjas színművész özvegye. A hatalmas életkedvvel bíró, jó humorú színésznő főként vígjátékokban játszott, de komolyabb karakterszerepekben is emlékezetes alakításai voltak. (Forrás)

Nem felejtünk benneteket…

Olvasd el ezt is:

A depresszió apró jelei, amelyeket nem mindig veszünk észre…

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *