LOADING

Type to search

Ajánlom

10 dolog, amit *már* tudunk a Mamma mia második részéről!

Share

Hát igen… bevalljuk, hogy mi már ezért a filmért is nagyon várjuk a nyarat! 

A 2008-as év egyértelmű nyertese a Mamma mia első része volt. A film csúcsra repítette az álmodozó tekintetű Amanda Seyfriedet, és újra divatba hozta az ABBA együttes dalait. A musicalt két Golden Globe díjra is jelölték, és hónapokig futott a mozikban elképesztő nézőszámokat hozva. De mit is tudunk a következő részről? Összegyűjtöttük nektek a legfontosabb infókat!

1. Tavaly májusában bejelentették, hogy a következő rész bemutatója a Mamma Mia tíz éves évfordulójára fog esni. Az új film: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba címmel érkezik a mozikba.

2. Azóta megérkezett a trailer is, amiben újra felcsendülnek az ABBA dalok, és néhány dolgot mi is megtudhatunk a második részről.

https://youtu.be/G_VnQWEkVfk

3. A Mamma Mia 2. egy visszatekintés lesz (részben), amiben a már terhes Sophie újra ellátogat a szigetre, ahol édesanyja Donna élt, és ahol megismerkedett Sophie édesapjával. Kettejük szerelméből született Sophie, aki az első részben arra szeretne rájönni, hogy ki az igazi édesapja. A második részben az anyaság, várandósság gondolatai is biztos, hogy helyet Sophie és a fiatalkori várandós Donna által.

forrás: dailymail.co.uk

 

4. Lily James csatlakozott a Mamma Mia 2. szereplőgárdájához. A színésznő a fiatal Meryl Streepet (aki Donna Sherdiant személyesíti meg a filmben) fogja játszani. Az már biztos, hogy a filmben Donna és Bill (a svéd tengerész, aki talán Sophie apja a filmben) románcát is láthatjuk.

5. Egy új, de sokak által ismert színésznő/énekesnő is csatlakozott a csapathoz, ő nem más mint Cher, aki fiatalkori Donna anyját fogja alakítani. Cher a Twitteren szívesen tett közzé képeket a forgatásról, az egyik képen például egy igazi vad metálos magassarkú csizmát visel, amit csillag minták díszítenek.

6. A filmet Magyarországon 2018. július 19-én mutatják be.

7. A fiatalkori Donna szerelmét Josh Dylan fogja alakítani, akinek eddig még nem voltak jelentős szerepei. Lehet hogy ez a film hozza el neki az áttörést?

8. A második részben feltűnik majd Meryl Streep, Pierce Brosnan,  Colin Firth, Julie Walters, Stellan Skarsgård és Amanda Seyfried is.

9. A filmben olyan az első részben nem használt ABBA dalok lesznek hallhatóak, mint a Fernando, a Knowing Me, Knowing You és a híres Waterloo. 

10. A filmet Ol Parker (Most jó, Keleti nyugalom – Marigold Hotel) forgatókönyve alapján, és rendezésében nézhetjük majd meg, csak győzzük kivárni a júliust. Már csak cirka fél év van addig, úgyhogy eljött az idő, hogy újra megnézzük az első részt.

Ezt a cikket is ajánljuk! 

10 dolog, ami miatt még mindig a Mamma Mia az (egyik) kedvenc filmünk!

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *