LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

7 dolog, ami jusson eszedbe, ha úgy érzed a világ ellened fordult…

Share

Igen, vannak AZOK a napok… De ilyenkor is jó, ha tudod EZEKET:

1. Több hatásod van a dolgokra, mint gondolnád. Bár a rossz napokat nem lehet egy döntéssel elsöpörni, azt megteheted, hogy nem vagy undok másokkal. Sőt.. a kedvességre általában kedvesség a válasz.

2. Soha nem tudhatod mit hoz a holnap. Csodák igenis történhetnek. Bízz benne, hogy az új nap hozhat jót is.

3. Nem minden rossz, ugye?  Most komolyan… értem én, hogy itt vannak a fekete felhők, de ha van hová elvonulnod, és van egy jó film és némi csoki a közeledben máris láthatod, hogy igenis vannak jó dolgok az életedben!

Nézd csak:

60 dolog, amiért minden nap hálás lehetsz

4. Ebből is csak erőt meríthetsz! Az univerzumnak (vagy aminek te hívod) mindig van terve. Nem véletlenek folytán kerültél oda, ahol vagy. Szóval jó ha tudod, hogy a nehéz dolgok leckék…

5. Arra még nem gondoltál, hogy még valami jó is kisülhet belőle?  Ha más nem, annyi biztos, hogy egy jó leckét kapsz. Ha odafigyelsz. Mert mindig van esélyüln tanulni, jobbá válni.

6. Minden problémának van megoldása.  Csak lehet, hogy nem látjuk. Kérj segítséget egy családtagtól, vagy egy baráttól. Nézd meg több szempontból is, és ha úgy érzed te vagy az akadály akkor add lejjebb az egódat.

7. Nem vagy egyedül.  Még akkor sem, ha éppen úgy érzed. Olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek, akik törődnek veled. De ehhez neked is tenned kell. Ha hiányzik egy barát vedd fel a telefont, beszélj meg egy mozit, vagy egy találkozót, vagy csak úgy csörögj rá a szüleidre. Azonnal jobban fogod érezni magad ettől.

 

gsbox_banner

 

6 *nyomós* érv arra, hogy miért lesz jobb az életed, ha naplót vezetsz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *