LOADING

Type to search

Lakom

Íme egy igazi angol villa a Temze partján, ahol szívesen laknánk…

Share

Ha valaki anglomán, akkor feltétlenül olvasson tovább. Ha valaki nem az, akkor azért, mert még mindig van mint tanulni az angoloktól…

1829 óta minden évben tavasszal kerül megrendezésre a két híres egyetemváros, Oxford és Cambridge közötti evezősverseny, melynek befutóját, ha angolok lennénk biztosan ebből a mesés villából szurkolnánk végig.

Ugyanis ez az 1723-ban épült négy hálószobás ház pontosan a célvonallal szemben helyezkedik el a Temze partján. A csodás rózsaszín homlokzat már előre sejteti, hogy belépve is igazán elegáns látványban lesz részünk. Tágas terek, mesés kilátás, és a finom elegancia nagyjából 660 millió forintnak megfelelő angol fontért. Lássuk, mit kínálnának nekünk ennyi pénzért:

 

Hm, nem is rossz…

Forrás

gsbox_banner

Ez a rózsaszín házacska a valóra vált álmunk

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *