LOADING

Type to search

Ez+az

Tudod, hogy melyik házba tartozol a Trónok Harcában? (Legalábbis a csillagjegyed alapján…)

Share

Ha nézed a sorozatot (és már nagyon hiányzik, mint nekünk), akkor ez jó móka lesz? Előre Tyrellek és Targaryenek!

Kos (Március 21 – Április 19.)

Arryn – ház

 

A kosok igen határozott és magabiztos egyének. Azonban megvan az a tulajdonságuk is, hogy túl büszkék, szeszélyesek és arrogánsak lehetnek. Legyetek óvatosak, mert ezek akár a bukásotokat is okozhatják. Ugyanakkor a kosok meghalnának a gyermekeikért, és örök életre szeretnek.

Bika (Április 20 – Május 20.)

Baratheon – ház

A bikák gyakorlatiasak, felelősségteljesek és felettébb ragaszkodóak is. Ám nekik is vannak rossz napjaik, amikor képtelenek a kompromisszumra és túlságosan birtoklóak. Akárcsak Robert, Stannis és Renly a Baratheon-házból, ti is erős akaratúak vagytok és bátrak,  roppant eltökélten tudtok küzdeni a kitűzött célokért. Csak vigyázzatok, hogy sose menjetek túl messzire!

Ikrek (Május 21 – Június 20.)

Martell – ház

Az ikreknek két arcuk van. Van egy csupa bűbáj és kedves oldaluk és van egy nagyon komoly és nyughatatlan másik oldaluk. Ahogy a Martell-háznál, nálatok is igen nehéz követni a változó természeteteket. Az egyik percben még maguk vagytok a legcsodásabb vendéglátók, aztán a másikban már rúzzsal mérgezitek a tinilányokat.  Azért jobb az óvatosság, mert nem tudhatjátok, hogy mikor ér utol valakinek a bosszúja.

Rák (Június 22 – Július 22. )

Tully – ház

A rákok imádják a családjukat és nagyon érzelmesek, akárcsak a Tully-ház. Fontos számotokra a kötelességtudat, de a hűség elvakíthat benneteket. Túl könnyedén vetik bele magukat bármibe, mint például egy előre elrendezett házasságba, amellyel még a királyt is cserbenhagyják. Egyszerre pesszimisták és gyanakvók, ugyanakkor bátrak és lojálisak.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22.)

Lannister – ház

Az oroszlánok büszkék, társaságkedvelők és rendkívül ambiciózusak. Képesek bárkit eltaposni, hogy elérjék céljaikat, ahogy a Lannister-ház is. Néha jobb lenne egy kicsit óvatosabban bánni azzal híres oroszlán szenvedéllyel, mert bár jó dolog a kreativitás, de akár végzetes is lehet, ha rosszul használják.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22.)

Stark – ház

A hűség és a nyugtalan természet miatt a szűzek egyértelműen a Stark-házhoz tartoznak. Nem riadnak meg a kemény munkától és gyakorlatias gondolkodásukkal képesek felkészülni a legrosszabbra is. Arra azonban jó lesz vigyázni, hogy ne minden a munkáról szóljon és maradjon idő a szórakozásra is. Jelszó: lazítás!

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22.)

Tyrell – ház

Mint a Tyrell-ház, a mérlegek is szeretik a szépet és híresek jó szívükről. Elbűvölőek és intelligensek, az emberek mégis hajlamosak alul értékelni őket ( Helló, Lady Olenna!). Másrészről kissé naivak és elpuhultak tudnak lenni.

Skorpió (Október 23 – November 20.)

Bolton – ház

Bocsi kedves skorpiók, de ti büszke tagjai vagytok a Bolton-háznak. Jobb napokon igen leleményesek, szenvedélyesek és bátrak is vagytok, de rosszabb napokon erőszakosak és féltékenyek. Ráadásul erős késztetés él bennetek arra, hogy manipuláljátok az embereket. Ideje lenne valami jóra is használni az erőtöket! Engedjétek, hogy a szenvedélyetek és öntudatotok jó vezetővé tegyen benneteket.  Ne legyetek olyanok, mint Ramsay!

Nyilas (November 21 – December 21.)

Frey – ház

Ki az, aki igen intelligens, felületes és túlságosan is magabiztos? Hát persze, hogy a nyilas! Sokszor optimistának és pozitívnak látszotok, de rettenetesen sokáig vagytok képesek őrizni a haragot. És mivel túlságosan is intelligensek vagytok, gyorsan és hatékonyan tudtok bosszút állni, akár egy esküvőn is, ugyebár! A probléma sajnos az, hogy a túlzott magabiztosság sebezhetővé tesz, ami könnyen oda vezethet, hogy feldarabolnak, mint egy kolbászt. Hacsak nem változtattok valamin…

Bak (December 22 – Január 19.)

Mormont – ház

Ó, ti drága bakok, olyan felelősségteljesek és fegyelmezettek vagytok! Ha azt mondjátok, hogy megcsináljátok, akkor az meg lesz csinálva – legyen szó akár arról, hogy csatlakoztok az Éjjeli Őrséghez vagy arról, hogy megtaláljátok a gyógyírt egy halálos bőrbetegségre. Nagyra értékeljük a bátorságotokat és a lojalitásotokat, de szépen kérünk, tartsátok kordában a büszkeségeteket. Időről-időre hajlamosak vagytok leereszkedően viselkedni…

Vízöntő (Január 20 – Február 18.)

Targaryen – ház

Tudtátok, hogy a vízöntő ereiben a sárkány vére csordogál? Na jó, csak vicceltünk, de ami tény, hogy kétségtelenül a Targaryen-házba tartoztok. Olyan bátrak és szavahihetőek vagytok, mint Dany. Sajnos, emellett kiszámíthatatlanok és túlságosan önállóak: igazi vadócok, mint az Őrült Király. De csak óvatosan! Az erőtöket mindig csak jóra használjátok és tartsátok magatokat távol a futótűztől.

Halak (Február 19- Március 20.)

Greyjoy – ház

A Greyjoy-ház büszke tagjaiként a Halak bölcsek és intuitívak, ugyanakkor tele vannak félelemmel és túlságosan is megbíznak mindenkiben. Tudjuk, hogy nem szeretitek a kritikát, de jó lenne ha néha egy kicsit vékonyabb bőrt növesztenétek. A kemény külső lágy lelket takar, ne féljetek attól, hogy az igazi lényetek átragyog rajta.

gsbox_banner

Forrás: thoughtcatalog.com

Nézd meg ezt is:

Ide *kellene* idén elutaznod, a csillagjegyed szerint!

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *