LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Gondos kezek készítik neked immár 15 éve, avagy anti-ageing rutin a Yamunától!

Share

Tudjátok, hogy a Goodstuff Magazinnál előnyben részesül minden, ami magyar. Arról nem is beszélve, hogy ha olyan céget találunk aki már hosszú évek óta bizalmunkat élvezi, akkor muszáj beszélnünk róla. Jöjjön most egy ránctalanító napi rutin, ami öt perc, és működik.

A családom egyik ága Kaposvárról való, így már akkor is könny szökik a szemembe, ha csak valaki kimondja ennek a csodás városnak a helyét, ami egyébként a kedvenc városom. (Spoiler alert…)

A Yamuna munkásságát nagyjából azóta követem, hogy “kicsiben” elkezdték a szappan gyártást. Talán az elsők közt voltam, aki a karácsonyi vásáron színes Yamuna szappant vásárolt, sőt a szőlőmag olajos szappan annyira bejött, hogy két tömböt küldtem a barátnőmnek Németországba, amikor arra panaszkodott évekkel ezelőtt, hogy ott nincs semmi natúr termék, aminek jó az illata.

Szóval a Yamuna és én régi barátok vagyunk, főleg amióta tudom, hogy szőlőmag olajos termékből nem csak szappan van. Hanem éppenséggel olyan arckrém is, ami telis-tele van hatóanyagokkal, amire egy 35+-os nőnek (nekem) szükségem van.

De menjünk végig egyesével, hogy hogy néz ki a ránctalanító napi kezelésem. Otthon. (Már amikor nem töri rám az ajtót egy négyéves.)

Szőlőmag olajos nappali krémből reggelre és éjszakára is tartok egyet-egyet, így elkerülöm, hogy ugyanazt használjam a két napszakban.

Előbbi mellé reggel egy Hidratáló arctejet is használok, mert ébredés után szükségem van arra, hogy az alvás közben a bőrre rakódott szennyeződést lemossam.

Így reggel nincs agresszív beavatkozás, gyengéden ébred az arc. Ha sietek át szoktam öblíteni némi hideg vízzel, de ezt tényleg csak heti egyszer csinálom, mert érzékeny a bőröm és azonnal kipirosodik.

Fontos, hogy napközben meglegyen a napi két liter víz – ezt semmilyen krém, vagy kezelés nem pótolja.

Nekem szerencsém van, mert azonnal jelez a bőröm, ha szüksége van tunningra, vagy ha kicsit stresszesebb vagyok.

Napközben szeretem egyszer végigtörölni az arcomat a Yamuna alkohol mentes tonikjával, nagyon frissítő érzés, és a zsálya illata jó hatással van rám, szeretem az élettani hatását.

Télen fontos, hogy plusz energiákat, tápanyagokat adjunk a bőrnek így arcszérumot is nagyon szeretek használni. Ezt minden esetben még a krém előtt, de tisztítás után (itt jöhet újra a tonik) kell felvinni és gyengéden bemasszírozni. Mivel ez tényleg egy célzott kezelés hamar mutatkozni fog az eredmény!

Ha még mindig sikerül visszaverni a családot a fürdőszobából, akkor jöhet a kedvenc, a szőlőmag olajos éjszakai krém, aminek felvitele közben kicsit meg is szoktam nyomkodni az arcom akupresszúrás helyeken.

A Yamuna sok szempontból kiállta a próbát:

  • Bár természetesen vannak gépesített lépések a gyártásban, még mindig szorgos kezek készítik, saját receptúra alapján nagyon gonddal és szeretettel. Bárki, aki egy kicsit odafigyel arra, hogy mit ken magára tudja, hogy ez mennyire fontos.
  • A folyamatos fejlesztések miatt mindig a legjobb összetevőkkel dolgoznak, bizonyítja ezt sok-sok elismerés, és tapasztalat
  • Az árversenyt sok fronton megnyerik, és példájuk bizonyítja, hogy nem kell csillagászati áron árulni, azért mert jó
  • Érdemes figyelni a Facebook oldalukat is, mert rengeteg akcióval és újdonságokkal jelentkeznek rendszeresen.

Kívánok mindenkinek illatos krémes perceket, és minimum naponta tíz perc énidőt! Mert az arcotok a legjobbat érdemli!

Válogassatok kedvenc Yamuna terméket ITT!

gsbox_banner

 

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *