LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Státuszom? Szingli! És képzeld, nagyon boldog vagyok!

Share

Észrevetted, hogy manapság minden a párkapcsolati téma körül forog? Lassan az az érzésünk támad, hogyha megtaláljuk a nagy Ő-t, akkor (és csak akkor!) az életünk sínen van, hátradőlhetünk…

De tényleg csak akkor nyerhet értelmet a létezés, ha Ámor nyila célba ér?! Mi van a többi dologgal, ami körül vesz minket? Szerintünk annyi minden vár még ránk, a szerelmen kívül, amikről vétek lenne megfeledkezni és amiket egyedülállóként is élvezhetünk!

Soroljuk? Rendben!

Csajos péntek este a barátnőkkel. Egy kemény hét után beülni valahova, megosztozni egy óriás pizzán, egy üveg boron és kiereszteni a fáradt gőzt… Nos, e nélkül talán már rég megőrültünk volna.

Új emberek megismerése. A munkahelyen, a közeli szupermarketben, utazás, kutya sétáltatás közben vagy a tánckurzuson, amibe épp most vágtunk bele.

Frissen mosott ágyneműbe feküdni. Gyermekkorunk nyugalmát idézi a tiszta lepedő és párna illata – egy stresszes nap után nincs is ennél kellemesebb érzés!

Este hazaérni, lerúgni a cipőt, ledobni a kényelmetlen göncöket, felpattintani egy üveg bort, meggyújtani néhány gyertyát és elindítani a kedvenc zenénket – tök egyedül.

Elterülni és bekebelezni az egész ágyat: csakis csak a miénk minden négyzet-centimétere.

A legkedvesebb barátnőddel együtt üvöltetni – és üvölteni – a közös számotokat a kocsiban, magasról téve rá, hogy mit gondolnak mások.

Az egész vasárnapot az ágyban tölteni, pizsamában – és a bűntudat teljes hiányában.

Találni valakit, aki úgy megnevettet, hogy még a könnyed is kicsordul.

Ráeszmélni, hogy tehetséges vagy valamiben; valami olyan dologban, amit eddig nem is sejtettél.

Megélni a teljes anyagi függetlenséget – szülők vagy egy pasi segítsége nélkül.

Megtapasztalni milyen az, amikor a magad ura vagy és senkinek nem tartozol a világon semmivel.

Mozi maratont tartani kizárólag olyan filmekből, amik a te személyes kedvenceid.

… És te mivel folytatnád a listát?

gsbox_banner

A mozi maratonban tudunk is segíteni:

15 film arról, milyen erősek is tudunk lenni mi, nők

Plézer Panna

Nomen est omen – avagy a név kötelez; de Panna nem csak az alliterációt használja szívesen írásaiban, hanem minden egyéb költői eszközt is. Kamasz korában kétszáznál is több verset írt, azóta viszont átnyargalt a prózai vonalra. Főállásban irodavezetőként tevékenykedik egy építőipari közbeszerzésekkel foglalkozó cégnél, amit ugyan nagyon szeret, de a hobbiját; az írást talán még ennél is jobban. Cikkei megírásakor gyakran felhasznál angol irodalmat is; szívesen fordít és fogalmaz át (egészít ki saját véleményével) idegen nyelvű írásokat. Napi Panni elnevezéssel egy népszerű közösségi portálon rendszeresen – és kissé rendszertelenül- posztol az Élet „nagy dolgairól”.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *