LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

8 dolog, amire készülj fel, ha okos nővel akarsz randizni …

Share

Előbb vagy utóbb rájössz majd, hogy nem elég a csücsöri száj. Viszont, ha olyan nő kell(ene) akinek van is valami a haja alatt, akkor jobb, ha ezeket a dolgokat az eszedbe vésed…

1. Az okos nő díjazza, ha be tudsz fejezni egy mondatot.

Főnév, ige, melléknevek használata nem árthat. A “mizu?” például nagyon cuki, ha egy hároméves szájából jön, de nekünk nem biztos, hogy van kedvünk erre válaszolni. Ugyanide sorolható a “héjjj” is, amikor találkozunk az utcán. Nincs baj azzal, ha jókedvű, vagy laza vagy, de szedd össze magad, és használj egész mondatokat. Egy okos nő ugyanis ezt elvárja. Ez van.

2. És ha már itt tartunk, az sem árt, ha tudod miről beszélsz…

Hozz valamit. Magadból. A gondolataidból, abból, aki vagy. Nem kell, hogy hatalmas lexikális tudásod legyen, de (ismételten) nem szeretünk olyannal időt tölteni, akinek se mondani valója, se önálló gondolatai nincsenek.

3. A rossz hír: ismerjük már az összes dumát.

Az összeset. Nem azért mert mindet hallottuk már, hanem azért (is) mert nincs új a nap alatt… Ha szeretnéd, hogy megismerkedjünk, legyél kedves és mosolyogj kérlek. Semmi szükség idióta felszedős dumákra. Ha megkérded, hogy vagyok, bőven elég. Az okos nők messziről kiszagolják a kamut.

4. Saját életünk van.

Valószínűleg szigorú szabályokkal és renddel. Ne várd el tőlünk, hogy hirtelen a te életedet, a te időbeosztásodat fogjuk követni. Nem függünk tőled, (sem rajtad), így hamar észreveszed majd, hogy nem ugrálunk a füttyentésre. Természetesen mindkét fél tudjon alkalmazkodni, (ezt így van!), de nem hisszük, hogy a mi dolgaink “várhatnak”, vagy kevésbé fontosak, mind a tieid.

5. Saját véleményünk van.

Nem kell mindenben egyet értenünk. Mivel van eszünk, tudunk és szeretünk is vitatkozni. Ez nem azt jelenti, hogy össze kell veszni velünk. Csak az helyzet, hogy aki nem fogadja el a véleményünket, az nem is tisztel minket. Pont.

6. Utáljuk a játszmákat.

Tényleg. Szóval hagyd abba.

7. Tudjuk, hogy mikor nagyítod fel a dolgokat.

Az ismerkedés időszakában mindenki szereti a jobb oldalát mutatni. De másnak mutatkozni nem érdemes, mert előbb utóbb lebukás lesz a vége. Ne dicsekedj olyannal, ami nem a te érdemed, vagy amid nincs. Ennek semmi értelme.

8. Az okos nők szeretnek együtt lenni tájékozott férfiakkal.

Szuper, hogy tudod, hol van a városban a legjobb koktél, de azzal is tisztában vagy, hogy mi Magyarország államformája? Nem kell tudnod a külügyi helyzetet betűről betűre, de jó ha tudod, hogy az okos nők szeretik, ha a partnerük tájékozott, és van véleménye. Még akkor is, ha az egyáltalán nem egyezik meg az övékével. Hiszen mi is lehetne szexibb mint egy férfi, aki kiáll amellett, amiben hisz. (Ja, és parázs viták bizony elég gyakran fordulnak vad szexbe…)

Még itt vagy?

Van egy jó hírünk: ezeket a dolgokat te is nyugodtan elvárhatod egy nőtől. Az intelligens ember ugyanis szexi, és jó, ha mindkét fél tisztában van azzal, hogy mire és kire vágyik.

Fotó:  Caleb George on Unsplash

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *