LOADING

Type to search

Eszem-iszom Rácsodálkozom

5 híresség, akinek az éttermében egyszer szeretnénk enni (hátha össze is futunk…)

Share

Szeretnél egy romantikus vacsorát elkölteni Ryan Goslinggal? Nos, ha nem is magával a sármos színésszel, de az ő általa megálmodott ételek társaságában ez megvalósítható. Íme 5 híresség, akik éttermet nyitottak, mert nagy szenvedélyük a gasztronómia. 

Néhány éve tartja magát a trend, hogy a hírességek azonkívül, hogy híreskednek (filmekben szerepelnek), idejük nagy részét az ételek iránti szenvedélybe ölik. Ez néhányuknál olyan magas szintre ért, hogy külön éttermet nyitottak, hogy megetessék az éhesen betérő vendégek. Néhányuk nagyon profin űzi ezt a szakmát, mi pedig szívesen kipróbálnánk a fogásaikat. Bár tudjuk, hogy nem ők fogják elkészíteni a saját kezükkel, és néha csak a nevüket adják a helyekhez, de ez nem baj. Lássuk, hogy mely hírességek nyitottak éttermet, és milyen ételeket kapni ott.

Vigyázat! Azonnali nyáltermelés fog beindulni, így nem garantáljuk, hogy a cikk végére nem leszel éhes!

Ryan Gosling és étterme: Tagine

kép forrása: http://www.eatthis.com/celebrity-restaurants/

Igazi siker Ryan Gosling étterme, ahol elég hosszú a várólista, köszönhető ez annak, hogy a színész igencsak keresett lett az utóbbi időben. Szerencsére nemrég Budapesten is összefuthattunk vele, ám ha esetleg Amerikában utazunk és Beverly Hills felé visz az utunk, akkor érdemes felkeresni a Tagine-t. A romantikus randiknak helyet adó étteremben a hagyományos, és a modern konyha ízei vegyülnek, így megkóstolhatod az afrikai pörköltet, de édes élvezet lehet a csokoládé leves is. Az pedig még jobb, hogy evés közben simán odaléphet hozzád Ryan Gosling, hogy megkérdezze, hogyan ízlenek a fogások.

Robert De Niro és étterme: Nobu

kép forrása: http://www.eatthis.com/celebrity-restaurants/

Egy időben a Nobu annyira keresett volt New Yorkban, hogy végtelen hosszú várólistája volt, hiszen mindenki itt akart sushizni, mikor megnyitott. A sushi állítólag még mindig jó, és Robert De Niro szívvel-lélekkel ügyel a konyhára. Ha esetleg New York messze lenne, akkor Robert De Niro-nak Budapesten is van egy étterme, talán itt könnyebb asztalt kapni. Azzal viszont vigyázz, hogy nem lesz olcsó a sushizás!

Chaning Tatum és étterme: Saint and Sinners

kép forrása: http://www.eatthis.com/celebrity-restaurants/

A Step up és a Magic Mike kockás hasú sztárja egy különleges éttermet, és bárt üzemeltet New Orleans vörös lámpás negyedében. A “Szentek és bűnösök” névre keresztelt hely teli van “bűnös” ételekkel. A fogások a dél kedvenceit vonultatják fel, így megkóstolható a sült aligátor, és a jambalaya, ami egy streetfood étel, és ami leginkább a rizses húshoz hasonlítható. Persze rengeteg különleges alkohol is megtalálható a bárban, ahol a vad déli ritmusokat hallgatva iszogathatunk.

Justin Timberlake és étterme: Southern Hospitality

kép forrása: http://www.eatthis.com/celebrity-restaurants/

Justin Timberlake Memphisben nőtt fel, itt tanulta meg a zene minden csínját-bínját és itt ismerkedett meg a BBQ alapjaival. Az énekes imádja a BBQ-s kajákat, ez adta neki a lökést, hogy 2007-ben megnyissa New Yorkban a Southern Hospitality névre hallgató éttermét. Justin azt szerette volna, hogy itt is megismerjék azokat az ételeket, amiken ő nőtt fel. Hát mi szívesen fogyasztanánk egy finom steaket, és nem csak azért, mert Justin kedvence…. 🙂

Jessica Biel és étterme: Au Fudge

kép forrása: http://www.eatthis.com/celebrity-restaurants/

Jessica Biel (aki Justin Timberlake felesége) színésznő nagyon egészségtudatos. Így próbálja nevelni férjével kisfiukat, Silas Randallt. Jessica figyel arra is, hogy ne adjon gyerekének olyan ételeket, amik allergiát válthatnak ki, vagy amik károsok a fejlődő szervezetnek. Biel számára fontos a természetes összetevőjű táplálkozás, ami mind a kicsiknek, mind a szüleiknek örömet okoz. Ennek az eszmének tudatában nyitotta meg férjével a közös éttermüket, ami Au Fudge névre hallgat, és ahol minden étel ellenőrzött hozzávalókból és adalékanyag mentesen készül el. Az étteremben kialakítottak egy hatalmas játéksarkot is, ahol a gyerekekre bébiszitterek vigyáznak, amíg a szülők elfogyasztják a bio, vegán, vagy éppen nyers ételeiket. Az étteremben mellett van egy bolt is, ahol mindenféle egészséges édességek kaphatóak.

forrás

Te melyik sztár éttermét próbálnád ki? 

Ha kávézókba szeretsz járni, akkor ajánljuk ezt a cikket is!

Te hol szereted? 5 budapesti kávézó (+5 vidéki), amit próbálj ki!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *