LOADING

Type to search

Ajánlom Lakom

Szerelmes vagy? Akkor íme 10 DIY dolog, amivel a lakásodat is feldíszítheted!

Share

Egyáltalán nem szükséges drága dekorációra költened, hiszen sokkal szebb gesztus, ha te készítesz valami kedves dolgot. Ne gondolj bonyolult dolgokra, a cikkünkben felsoroltak mindegyike néhány hozzávaló segítségével összedobható otthon is. 

Biztos te is tudod, hogy nincs is jobb érzés annál, mint alkotni valamit sajátot, valami olyasmit, amiben benne van az energiánk, és a szívünk-lelkünk. Mindig öröm, ha valami saját dekorációs tárggyal díszíthetjük fel a lakásunkat az ünnephez közeledvén, legyen az egy kép, esetleg egy saját készítésű mécses, akkor még boldogabbak leszünk.

Ha egyben szeretnéd kifejezni a szerelmed, és feldíszíteni valami saját dologgal Valentin-nap előtt a lakást, akkor jöjjön 10 olyan tárgy, aminek elkészítése egy kis barkácsolást igényel, de még akkor is érdemes belevágnod, ha bénának tartod magad a DIY dolgokban.

Kulcs a szívedhez

http://lovegrowswild.com/

A romantikus kulcsos díszhez csak egy régi antik kulcsot kell szerezned egy bolhapiacról vagy, és persze valami fa anyagot, amit kicsit lefesztes, és kidekorálsz. A fára ragasztott kulcs jó az “Összeköltözünk?” kérdés felvezetésére is. Itt megtalálod a pontos leírást hozzá!

Csipkés gyertyák és mécsesek

http://planb.annaevers.com/

Igazán sejtelmes hangulatot tudnak árasztani ezek a csipkével bevont mécsesek. Ehhez néhány üveg mécsestartóra lesz szükséged, és persze némi maradék csipke anyagra. A Plan B oldalán megnézheted, hogyan készülnek el ezek a hangulatos világítóeszközök!

Vésd fára az érzéseidet

fotó: theidearoom.net

Persze nem élő fára gondolunk (azokban sose tegyél kárt!), hanem szerezz egy már kivágott vékony fatörzset, amire belevésheted a nevetek kezdőbetűit. A The Idea Room megmutatja hogyan csináld ez a műveletetet!  A kész fa díszítheti a hálószobátokat, vagy a nappalit.

Jet’aime párna

http://www.craftberrybush.com/

Ha jártatok már közösen Párizsban, akkor a legjobb ajándék egy a francia “szeretlek” szóval saját írással díszített díszpárna. Itt megtalálod hozzá a leírást!

Szív alakú fali dísz

https://mycreativedays.porch.com

A fa újra előkerül, hiszen néhány maradék darabból csodás dolgokat lehet megvalósítani. Némi karton kell alapnak, amit szív alakúra vágsz ki, majd ráragasztod a szépen megmunkált fadarabokat. Nem bonyolult, ám annál mutatósabb dekoráció lehet a nappaliba, vagy az előszobába akasztva. Itt a leírás hozzá!

Üzenet a palackban

foto: simpleasthatblog.com

Egyszerűen vágj ki néhány vastag karton papírból néhány szívet, szerezz hurkapálcát, amire ráragasztod a kidekorált szíveket. Ha megvagy néhány darab szívvel, keress egy rusztikus vázát, vagy kiürült palackot és szúrd bele. Ez nem fog hullani, ez nem hervad el, és tartós dísze lesz a lakásnak. Itt a teljes leírás a projekthez! 

Borosdugókból szívforma

foto: www.sandandsisal.com

Ha szerettek együtt borozni a kedveseddel, és egy finom pohár bort felett beszélgetni, akkor ez az ajándék igazán szívhez szóló lesz. Ha gyűjtöd a borosdugókat, akkor most végre lesz mihez felhasználni! Íme a leírás, hogy hány darab dugó kell, amiből kirakható ez a szivecskés forma, ami a következő borozós estén szuper dekoráció lehet az asztalotokon.

Tedd a legjobb képeket a falra!

fotó: thehambyhome

Lepd meg a párodat azzal, hogy előhívod az esküvőtök (ha még nem volt, akkor a kapcsolatotok alatt készült legjobb fotókat) és berendezel egy kis szerelmi “szentélyt” a lakásban. A központi helyen legyenek a képek, de alá kerülhetnek a szerelmet szimbolizáló tárgyak, vagy csak olyan dolgok, amiket csak Ő, vagy éppen Te imádtok. Íme egy is inspiráció! 

Vallj újra szerelmet!

fotó: Lily Pad Cottage.

Reméljük, hogy az érzéseitek egymás iránt nem változnak, de nem árt, ha beszereztek dekorációnak valami romantikus üzenetet. Ehhez a mutatós díszhez egy régi raklapra van szükséged, és stencielezhető betűkre, amiket felfújsz feliratként. Légy őszinte, és vedd elő a romantikus éned, és kerüljön valami ilyen felirat a raklapra. Itt leírják a műveletet lépésről lépésre.

Konzervdobozból mécses

fotó: Charlotte Hupfield Ceramics

Ha te, vagy a párod megrögzött szelektálók vagytok, akkor biztos, hogy van otthon néhány elmosott konzerv doboz. Szedd elő ezeket, és fújd le valami egyszínű festékkel, majd lyukaszd ki a dobozt valamilyen minta szerint. Ha beleteszel egy mécsest, akkor cuki világító dobozod lesz. Ugye milyen egyszerű? Itt a leírás hozzá!

forrás: countryliving

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Csempészd be a boldogságot az otthonodba, avagy Hygge dekor mindenkinek!

DIY dekor (nem csak) Valentin napra, romantika őrülteknek!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *