LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

Milyen típusú ember vonzódik hozzád őrülten? (A csillagjegyed szerint…)

Share

Gondolkoztál már azon, hogy miért van az, hogy valakivel nagyon jól kijössz, míg másoktól kiráz a hideg és egy idő után falra mászol? 

Kos

Aki a koshoz vonzódik, az szinte könyörög a kalandokért. Egy valóságos hőst látnak benne, aki nincs híján a bátorságnak, és aki mindig az izgalmat vadássza. Odavannak érte, mert mindig élénk, és már-már túlcsordul benne az életkedv. Tudják, hogy egy kossal mindig valami új vár az emberre.

Elsősorban móka kedvelőknek ajánljuk őket, akik már attól is boldogok, hogy parancsnokhelyettesek lehetnek és szeretnek sodródni az árral.

Bika

Aki a bikához vonzódik, annak fontos a lojalitás. Ők aztán tudják, hogy ha egy bika megszeret valakit, az úgy marad. Ahogy azt is, hogy a bikák nem drámáznak, inkább kellőképpen lazák, és sokszor  igen intelligensek. Akiknek ők tetszenek, azok hasonlóképpen lazán fogják fel az életet, és nagyra értékelik a megbízhatóságot.

A bikákat érzelmes természetűeknek ajánljuk, akiknek fontos az anyagi biztonság, és akik elég türelmesek tudnak lenni.

Ikrek

Aki az ikrekhez vonzódik, az nem tud élni szórakozás nélkül. Az ikreket nagyra tartják, mert mindig, mindig, mindig lelkesek valamiért, még akkor is, ha ez a lelkesedés hétről-hétre változik (vagy óráról-órára). Azért választják maguknak az ikreket, hogy fixen legyen az életükben valami új: szenvedély, tervek és álmok.

Az ikreket azoknak ajánljuk, akik nyitottak, lezserek és szükségük van az állandó örömkoktélra.

Rák

Aki a rákhoz vonzódik, az szinte könyörög a szeretetért. Tudják, hogy a rákok szilárd alapot tudnak nyújtani a jövőhöz és a legjobb hosszútávfutók. Az anyagi javakhoz való ambivalens hozzáállásuk miatt a gazdag rákimádók is mindig nyugodtak lehetnek afelől, hogy egy rákocska nem a pénzért szereti őket.

Oroszlán

Aki az oroszlánhoz vonzódik, az rajongva akar szeretni valakit. Talán, mert szükségük van valakire, aki annyira kreatív, annyira okos és annyira menő! Egy oroszlánnal randizni kicsit olyan, mint tini korunkban a legmenőbb móka-mikivel randizni.

Az oroszlánok odaadó, jó kommunikációs készséggel megáldott és kellőképpen alázatos személyeknek ajánlottak.

Szűz

Aki a szűzhöz vonzódik, biztonságot akar. Odavannak a kis szűzért, mert ő aztán mindig jól össze van rakva és mindenki másnál kevésbé szenved a “felnőttgyerek” szindrómában. Főleg a fiatalabb korosztálynak vonzó nagyon, mert képes a legbonyolultabb dolgok fölé kerekedni és mindent megoldani, ami másoknak túl komplikált lenne.

A szűzet karizmatikus embereknek ajánljuk,és azoknak, akik jól beszíjazva szeretnek repülni.

Mérleg

Aki a mérleghez vonzódik, az igazsághoz vonzódik. Egy mérleg bármit ügyesen megcsinál, főleg amihez érzelmi intelligencia szükséges. Olyan embereket vonzanak be, akik maguk számára a legjobbat akarják, mert ő egy kiváló minőségű partner, aki mindenkinek jobbá teszi az életét.

A mérlegek ambiciózus, introvertált és melegszívű egyének kifejezetten ajánlottak.

Skorpió

Aki a skorpióhoz vonzódik, az szinte könyörög a nyers szenvedélyért. Tudvalevő, hogy senki se közelítsen egy skorpióhoz, amikor az céljaira összpontosít, de ha mégis, akkor szembe kell néznie a a haragjával. Aki ismeri őket, már tudja, hogy a világ soha nem unalmas és közhelyes velük.

Nyilas

Aki a nyilashoz vonzódik, az szereti, ha megnevettetik. Tudják, hogy a nyilas nem csak az állatöv legviccesebb jegye, de fantasztikus barát és partner is egyben. Ezért olyan udvarlóik vannak, akik legalább annyira vágynak egy jó barátra, mint amennyire a romantikus társra.

A nyilasok lezser, konzervatív és fejlett humorérzékű egyéneknek nagyon ajánlottak.

Bak

Aki a bakhoz vonzódik, az egy igen gyakorlatias ember, aki szinte könyörög egy kifinomult partnerért. Tudják, hogy a bakocska olyat is adhat nekik, amit a többi jegy kevésbé: valakit, akinek jó ízlése van, megbízható és nem lehet egykönnyen zavarba hozni.

A bakokat inkább formális, mint nemtörődöm személyeknek ajánljuk, akikben dolgozik az ambíció és nem túl érzékenyek.

Vízöntő

Aki a vízöntőhöz vonzódik, az az élet értelmét keresi. Tudják, hogy a vízöntőben óriási hajtóerő dolgozik, hogy segítsen az embereknek és mindenkivel jót tegyen. És ez a nagylelkűség nagyon inspirálóan hat mindenkire.

Hasonlóan nagylelkű és mély érzésű partnerek előnyben.

Halak

Aki a halakhoz vonzódik, az általában a kreativitást keresi. Tudják, hogy egy halak öreg lélek, akit művészi vénával áldott meg a sors és aki rajong a finom ételekért, a művészetekért és a zenéért. A holtodiglanban hisz, és az olyan partnerben, aki segítségükre lehet az önkifejezés különböző formáiban.

A halakat főleg intelligens, introvertált és érzékeny egyéneknek ajánljuk.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Tudod, hogy melyik házba tartozol a Trónok Harcában? (Legalábbis a csillagjegyed alapján…)

Forrás

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *