LOADING

Type to search

Inspiráció Lakom

Végy egy pajtát és csináld meg álmaid otthonának!

Share

Jessica szeret vendégeket hívni, míg férje, Kevin szenvedélye a vadászat. Mindezt a kétszobás memphis-i lakásukban nem tudták megvalósítani, ezért álmodtak egy nagyot.

Eredetileg egy hétvégi házban gondolkodtak, melyet konténerből terveztek megépíteni, de amikor egyik barátjuk árulni kezdte birtokának egy részét, a fiatal házaspár nem tudott ellenállni. És milyen jól tették, mert így létrehozhatták azt az otthont, amelyre mindig is vágytak. A régi pajtából végül egy kétszáznyolcvan négyzetméteres modern farmház lett, ahol bőven van hely, hogy mindenki a kedvenc szenvedélyének hódoljon.

A tulajdonosok törekedtek arra, hogy minél természetközelibb legyen a berendezés. A munkálatok alatt mindvégig azt tartották szem előtt, hogy csak olyan anyagok kerüljenek a házba, amelyek körülötte is megtalálhatók.

A hatalmas konyhasziget már önmagában alkalmas arra, hogy jó sokan körül üljék. A házaspár a természtes anyagok mellett a modern felszereléseknek is helyet adott, amelyek megnyugtató összhangban forrnak egybe.

Az étkezőben akár tizenkét személy is kényelmesen elfér, és a fényes beton padló remek választás volt, biztosan bírni fogja a sűrű vendégjárást.

A vendégháló fémkeretes ágya és mellette ülő nyers fa komód időtlen eleganciát kölcsönöz a helyiségnek.

Sokszor akár harminc vendég is időzik egyszerre a házban, így minden fekvőhelyre szükség van. Jó lehet vendégnek lenni ebben a szobában.

Tökéletes pihenőhely szinte a természet ölelésében ez a beépített veranda, ahol a melegről még egy kandalló is gondoskodik, így az év minden szakában használható. Nem csoda, hogy ez Jessica kedvenc helyisége a házban.

Forrás

gsbox_banner

Egy másik, hasonló projektet már megmutattunk nektek:

Kívül pajta, belül modern vendégház

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *