LOADING

Type to search

Élem Ez+az Mozizom

11 filmes szerelem, ami kicsit másképp történt volna a valóságban…

Share

A filmek gyakran túl rózsaszín képet festenek a valóságról, de azt még mi se gondoltuk, hogy ennyire! Hogy mennyire? Pörgesd végig az alábbi válogatást, és nevess velünk a “csúf igazságon”!

Séta a múltba (2002)

Filmes hazugság:

A srác megígéri, hogy nem szeret beléd, és természetesen hanyatt-homlok menekül a saját érzései elől, majd végül, ki hitte volna, megteszi.

Való élet:

A srác megígéri, hogy nem szeret beléd, és nem is teszi, de azért tanácstalanul toporog, hogy neked meg mi bajod, miután a vécéről visszajövet a szája sarkából odavetetette, hogy izé, ő tulajdonképpen nem keres kapcsolatot.

Csak szexre kellesz (2011)

Filmes hazugság:

A „barátság extrákkal” szituáció örök szerelemmé növi ki magát.

Való élet:

A „barátság extrákkal” szituációnak az lesz a vége, hogy az egyik fél többet akar, a másik pedig ezt megtudván mihamarabb igyekszik lehetőleg etikus keretek között megszabadulni tőle.

Barátság extrákkal (2011)

Filmes hazugság:

Nincs is ideálisabb társ, mint a legjobb barátod, hiszen csakis ő lehet a nagy Ő számodra.

Való élet:

Kocsmás Jocóra valamiért mégsem szívesen gondolsz “úgy”, de ha a film mondja…

Szerelmünk lapjai (2004)

Filmes hazugság:

A nyári kalandod hét év elteltével még mindig töretlenül szerelmes beléd, bármit megtenne érted, még egy komplett házat is felhúz neked.

Való élet:

A nyári kalandod hét év elteltével komoly párkapcsolatban él, de alkalomadtán azért belájkolja egy-egy jobban sikerült facebookos fotódat. Hurrá.

Igazából szerelem (2003)

Filmes hazugság:

Használj keresetlen szavakat a főnököd előtt, aki ettől majd jól beléd szeret.

Való élet:

Használj keresetlen szavakat a főnököd előtt, aki ettől majd jól elküld a HR-re, hogy minél előbb részt vehess egy érzékenyítő tréningen. Upsz!

Csúf igazság (2009)

Filmes hazugság:

A hétmérföldes seggfej kollégád a lelke mélyén jófej, és természetesen beléd szeret, annak dacára, hogy meg akarod őt változtatni.

Való élet:

A hétmérföldes seggfej kollégád a lelke mélyén is egy barom, aki válogatott görénységeket vág a fejedhez, annak dacára, hogy meg akarod őt változtatni.

The Holiday (2009)

Filmes hazugság:

Találkozol egy lehengerlő idegennel a szabadságod alatt, szerelembe esel, és rájössz, milyen működőképes és tartós intézmény is a távkapcsolat.

Való élet:

Találkozol egy lehengerlő idegennel a szabadságod alatt, éés… vagy egyikőtök költözni kényszerül, vagy taknyos zsepis, csokifagyiba bőgős szakítás lesz a vége, amely rémálmaidban is üldözni fog.

Nem kellesz eléggé (2009)

Filmes hazugság:

Összehoz a sors egy fickóval, aki azt állítja, nem szerelmes beléd, csak az a bibi, hogy de, csak erre valami rejtélyes okból kifolyólag még ő sem jött rá.

Való élet:

Összehoz a sors egy fickóval, aki azt mondja, nem szerelmes beléd, és az a bibi, hogy mindez így is van.

Mondhatsz akármit (1989)

Filmes hazugság:

Szakítasz a fiúval, mire mit csinál? Szétgyúrja magát, és kick-boksz világbajnok lesz. Rájössz, mikre képes, hogy imponáljon neked, úgyhogy egye fene, boldogan éltek, amíg meg nem haltok.

Való élet:

Szakítasz a fiúval, mire mit csinál? Küld néhány megfáradt üzenetet öt kérdőjellel, majd eltűnik, mint egy gyakorló kísértet. (A bazinagy rádiót meg egyszerűen felejtsd el.)

Micsoda nő (1990)

Filmes hazugság:

Egy hihetetlenül lehengerlő és tehetős férfi pofátlan összegeket fizet neked, az örömlánynak, csak azért, hogy játszd el a barátnője szerepét, majd, micsoda meglepetés, beléd szeret.

Való élet:

Egy hihetetlenül lepukkant és kiégett fickó néhány gyűrött Széchenyit fizet neked, az örömlánynak a szexért. És persze mást is tesz: az aktus után szédületes tempóval olajra lép.

A szerelem hullámhosszán (1993)

Filmes hazugság:

A pasas a rádióból nem más, mint a lelki társad. Kerekedj fel, és keresd meg!

Való élet:

A pasas a rádióból nem más, mint a Bocskor. Ő pedig már foglalt. Egy szó mint száz: inkább maradj otthon!

Igen tudjuk, az élet más, de azért ezeket a filmeket nagyon szeretjük újra meg újra végignézni, igaz?

gsbox_banner

Olvasd el ezt is:

A legjobb randifilmek, amelyek elé a férfiakat is le lehet ültetni

Ötletadó és a képek forrása: thoughtcatalog.com

 

Tags:
Hajdú-Antal Zsuzsanna

Végzettségét tekintve magyar nyelv és irodalom¬–pedagógia szakos tanár, a Léggömbök című ifjúsági regény elsőkötetes szerzője. A könyv 2017-ben bekerült a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanítóképző karának tananyagába. A betűk szerelmese; szeret szétcincálni és újra összerakni mindent, ami szöveg. Hobbija az írás és korrektúrázás mellett a kínai gyógyászat. Imádja az állatokat, a jó vígjátékokat és a tengert. A Léggömbök megvásárolható a kiadó oldalán (gabo.hu) vagy a könyvesboltokban.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *