LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció

15 dolog, amit *azonnal* megköszönhetsz a barátodnak! (Tényleg.)

Share

Igaz barátra lelni talán nagyobb kincs, mint szerelemre. Hiszen ő az, aki jóban és rosszban ott van veled. Értékes kapcsolat ez, és ezt jó minden nap tudatosítani magadban! Jöjjön 15 olyan dolog, amiért minden nap hálás lehetsz.

Talán ma már természetes, hogy ott van veled, pedig nem voltatok mindig egymás mellett. Ne felejtsd el megmondani neki, hogy milyen sokat jelent neked és mennyi minden van, amiért hálás vagy. Örülni fog.

Szóval, köszönöm, hogy:

1. Vevő vagy a humoromra.

A legtöbb ember nem érti a száraz, szarkasztikus, néhol gunyoros humoromat, ezért külön köszi, hogy nem sértődsz meg soha.  És amíg te velem nevetsz, (vagy rajtam) addig nem is érdekel, hogy más viccesnek talál-e vagy sem.

2. Meghallgatod a sirámaimat.

Sokan mondják, hogy a késő esti beszélgetések a legjobbak. És igazuk is van. Nincs is annál jobb, mint az este békés nyugalmában megbeszélni az élet nagy dolgait. Senki nem szakít félbe és még a fáradság ellenére is tisztább fejjel tudunk gondolkozni, mint napközben, amikor annyi minden belerondít. Köszi, hogy még ilyen kései órákon is van rám energiád.

3. Hogy együtt ehetünk.

Ha együtt vagyunk, oly mindegy, hogy hová csöppen a szósz vagy hogyan maszatoljuk össze magunkat. Nem nézel rám hülyén. És az is nagyon jólesik, hogy szolidaritasz velem, amikor kitalálok egy új diétát.

4. Mindig a legjobb tanácsokat adod.

Te vagy az egyetlen, aki mindent tud rólam és olyannak lát, amilyen tényleg vagyok. Te vagy az, akihez bármikor fordulhatok, te vagy a legnagyobb támogatóm és mindig segítesz, hogy kikeveredjek az éppen aktuális érzelmi megrázkódtatásomból.

5. Kisírhatom magamat a válladon.

A könnyek ha elindulnak, nincs megállás. Jó, hogy előtted bármikor elsírhatom magamat és még ha én nem is, de te mindig tudod, hogy ezen is túl leszek egyszer. Megnyugtató.

Ha te gyenge vagy, én erős leszek…

6. Új zenéket mutatsz.

Bármikor képesek vagyunk meghallgatni azokat a slágereket, amelyeken suliban együtt felnőttünk, de azért az is klassz, hogy néha felhívod a figyelmemet egy újdonságra vagy legalább úgy csinálsz, mintha olyan menő lennék, aki örökké képben van az aktuális divatot illetően.

7. Végtelenül sokat segítettél a suliban.

Te voltál az, aki segített megírni a házit és aki képes volt órákat ücsörögni velem a könyvtárban. Örök rejtély marad, hogyan nem rúgtak ki minket, mert többet dumáltunk, mint amennyit tanultunk, de irtó klassz volt.

8. Megnyugtatsz, ha dühös vagyok.

Mindketten tudjuk, hogy kissé túlagyalós vagyok. Olyan jól esik, hogy ilyenkor nem akadsz fenn azon, ha már-már bedilizek. Elképzelésem sincs hogyan csinálod, de valahogy mindig eléred, hogy jobban érezzem magam.

9. Elmondod, hogy amit érzek, az tök normális.

Az egyik legrosszabb érzés, amikor valakinek kifakadsz és utána rosszul érzed magad. Ez veled nem fordulhat elő, mert mindig megérted, mit érzek és min megyek keresztül. Köszi, hogy csak mellettem vagy.

10. A legjobb fotópartner vagy.

Ki tudja miért, de amikor együtt fotózkodunk, mindketten jól nézünk ki. Lehetünk a leghülyébb ruhákban és vághatunk akármilyen dinka arcot, valahogy mindig jól mutatunk a képen.

11. Segítesz, ha béna vagyok.

Ki más segítene rajtam, amikor valamit elbénázok a mobilommal vagy a laptopommal? Nem tudom, honnan tudsz ennyi mindent, de köszi!

12. Késő estig csetelsz velem.

Köszönöm, hogy ha egész nap nem jut egymásra időnk, este még lefekvés előtt tudunk legalább néhány üzenetet váltani. Így jó befejezni egy napot.

13. A párkapcsolati tanácsokat.

Még ha én sokszor nem is, te mindig objektíven láttad az ügyeimet. Mindig ott voltál, hogy szólj, ha valaki nagyon gáz volt. Mindig ott voltál, hogy a lelkiismeretem legyél és aggódtál miattam, ha egy jelentkező nem volt hozzám való.

14. Egy nyelvet beszélünk.

Azt mondják, hogy minél többet vagy együtt valakivel, annál inkább elkezdtek hasonlítani egymásra. Nagyon igaz. Jó hallani, amikor valamire azt mondod: Jaj, azt mi is nagyon szeretjük” vagy amikor pont azt mondod, amit én is mondanék. A legjobb az egészben, hogy ugyanúgy gondolkodunk és amit egyikőnk elkezd, a másik bármikor be tudja fejezni.

15. A legeslegjobb barátom vagy

Végül, annyira, de annyira köszönöm, hogy vagy nekem! El sem tudnám képzelni nélküled az életem és teljesen biztos vagyok benne, hogy örökké barátok maradunk. Még a következő életünkben is.

Remélem, hogy én legalább annyit tudok adni neked, mint te nekem!

gsbox_banner

Forrás

Nézd meg ezt is:

5 nyomós érv, hogy miért van szükséged egy FÉRFI barátra

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *