LOADING

Type to search

Rácsodálkozom Utazom

Szeretnél Richard Gere ágyában ébredni? Simán megoldható!

Share

Jó, nyilván nem tudjuk oda transzportálni az ágyadba a sármos színészt, de megmutatjuk azt a cuki kis szállodát, amit maga Richard Gere üzemeltet, és így olyan lesz, mint az ő ágyában ébrednél. 

Csak egy órára a nyüzsgő New Yorktól található az a kis város, ahol maga Richard Gere és korábbi felesége (Carey Lowell) üzemeltet egy kis szállodát.  A Bedfordban található fogadó egy 14 hektáros területen fekszik, ahol buja ösvényeken sétálhatsz, és még lóra is pattanhatsz ha kedved tartja, hogy körbevágtázd és megcsodáld a régi épület minden részletét, ami maga Richard Gere és egykori felesége újíttatott fel. Az 1762-ben épült házban 8 szoba található és egy étterem is, így családias hangulatban reggelizhetsz a fogadó többi lakójával.

Bedford Post Inn (@bedfordpostinn) által megosztott bejegyzés,

Bedford Post Inn (@bedfordpostinn) által megosztott bejegyzés,

A színész szépen felújította a régi épületet, ami egykoron istálló volt. Itt most jógastúdió található és egy kávézó, ahol a vendégek iszogathatjuk a délutáni feketéjüket egy kiadós jóga óra után. Richard Gere egy tejgazdaságban nőtt fel, így volt fogalma arról, hogy egy istállóból mit lehet kihozni. “Az istálló felújítására azért volt szükség, hogy kapjunk egy csodás akusztikával rendelkező teret, ahol koncerteket tarthatunk, jótékonysági esteket szervezethetünk, vagy esküvőkre adhatjuk ki” – mondta Richard Gere egy magazinnak egy interjúban, amikor a fogadóról kérdezték.

A Bedfort Postinn névre hallgató helyet bátran ki lehet bérelni egy esküvőre, de hétvégenként reggeli brunchokat is tartanak, ahol falusi fogásokat tálalnak fel.

Bedford Post Inn (@bedfordpostinn) által megosztott bejegyzés,

Divine Light Photography (@divinelightphotography) által megosztott bejegyzés,

Ugye milyen csodás hely lehet a képek alapján? Mi szívesen ébrednénk itt és nagyon drukkolnánk, hogy reggeli közben leüljön mellénk kávézni a hely tulaja 🙂

Más sztárok is imádnak lakásokkal babrálni:

Diane Keaton megtervezte saját házát, és elég menő lett!

forrás

5 híresség, akinek az éttermében egyszer szeretnénk enni (hátha össze is futunk…)

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *