LOADING

Type to search

Szépítkezem

5 szexi (és nagyon dögös) rúzs, amivel nem maradsz észrevétlen!

Share

Felejtsd el, hogy rúzst csak bálban viselünk! Hoztunk egy remek rúzs összeállítást, mert a vibráló színek, a csillogó ajkak és a vadító mosoly hétköznap is jár! Mindenkinek.

Sokan nem értik, miért van hat olyan rúzsom, amelyre a nagy többség egyöntetűen azt mondja: de hát ezt mind piros! De akik igazán ajakrúzs-függők, mint jó magam, tudják, hogy nincsen két egyforma… Összegyűjtöttünk nektek öt lélegzetállító árnyalatot a legnagyobb márkák tolmácsolásában!

 

I’M – Pupa Milano

 

Intenzív hatást biztosít, ráadásul több, mint hatvanféle élénk színben érhető el az I’M-re keresztelt rúzs a Pupa Milano-tól. Könnyen felvihető, textúrája krémes, ragyogóvá és körvonalazottá teszi az ajkakat.

 

Mark Epic Lip ajakrúzs – Avon

Abszolút személyes kedvenc a Mark Epic Lip ajakrúzs, amelynek balzsamos összetétele egyrészt fokozza a rúzs tartósságát, másrészt remekül hidratál. Őrült ötlet volt az Avontól a kék rúzs, de jelentem! Nekem van, és bejött!

 

Nicki’s Nude – M.A.C.

Az énekesnőről, Nicki Minaj-ról elnevezett krémes pink árnyalatú rúzs tökéletes választás azok számára, akik a visszafogott smink kedvelői. Szolid és gyönyörű!

 

Rouge Allure Ink – Chanel

Hosszantartó, folyékony textúrájú rúzs, amely fényes és bársonyos felületet kölcsönöz az ajkaknak. A viaszok és a növényi olajok simítják és táplálják az ajkakat, míg a jojoba olaj folyamatos hidratálást nyújt.

 

 Colour Elixir velvet matte– Max Factor

 

Hidratálja és táplálja az ajkakat csodálatos színt kölcsönözve azoknak. A titok a 60%-os Elixir tartalmában rejlik, melyben olyan aktív összetevők vannak, mint shea,- avocado,- és aloevaj, valamint antioxidáns hatású fehér teakivonat.

Neked melyik szín tetszik a legjobban?

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

 

http://goodstuff.hu/2017/01/31/11-szoke-ikon-akinek-a-voros-ruzs-a-vedjegye/

 

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *