LOADING

Type to search

Inspiráció Lakom

Íme a ház, ami annyira vidám, hogy nézni is gyönyörűség!

Share

A négyszázhúsz négyzetméteres coloradoi ház minden csak nem unalmas. A tágas terek csak úgy ragyognak a színektől és a különleges daraboktól. 

Tina Bousu, enteriőrtervező családjának álmodta meg ezt a elképesztően színes és izgalmas házat. “Az egész olyan volt, mint egy fehér vászon.” – meséli – “Szobáról-szobára jártam, úgy alakítottam ki a hangulatot és a teret, hogy tökéletesen passzoljon az életritmusunkhoz és az ízlésünkhöz.”

A tulajdonosok számára kiemelten fontos volt, hogy színes, bohókás és vicces elemekkel variálják a berendezést. A házat egyébként négy ember és négy kutyagyermek (is)  lakja, amely az otthon minden szegletén meg is látszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdemes megfogadni Tina tanácsát: “Vedd meg, ami tetszik, és felejtsd el, hogy minden passzoljon mindenhez. Az otthonod és a tárgyak, melyekkel körülveszed magadat, tükrözzék a személyiségedet.”

Engedjük szabadjára a fantáziánkat!

Nektek hogy tetszik?

gsbox_banner

Forrás

Nézd meg ezt is:

Valószínűleg ez a világ legszínesebb lakása!

 

 

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *