LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ismered a csillagjegyét? Akkor *így* tudod magadhoz vonzani!

Share

Kiszemeltél valakit, de nem tudod, hogyan hívd fel magadra a figyelmét? Most eláruljuk a titkot és nem kell mást tenned, mint megtudnod melyik állatövi jegy szülöttje.

Kos

A kosnak mindig kell a küzdelem, ezért úgy tudod a legjobban elbűvölni, ha hagyod keményen küzdeni. Így nem csak hagyod, hogy örömét lelje a vadászatban, de még a versenyszellemét is ösztönzöd, melynek eredménye te leszel, maga a megtestesült győzelmi trófea. Azért arra figyelj, hogy előbb-utóbb el tudjon kapni, mert ha túl sokáig húzogatod előtte a mézesmadzagot, a végén még elveszíti az érdeklődését.

Bika

Ahhoz, hogy az ember magához édesgessen egy bikát, elég néhány apró figyelmesség. Figyeld meg, hogy mire van szüksége érzelmileg és fizikailag, és mutasd meg mennyire empatikus vagy. Ha a bika észreveszi, hogy milyen jószívű vagy, azonnal elolvad tőled. Ahhoz, hogy elnyerd a bizalmát, csak bizonyítsd be neki, hogy megfontolt és gondoskodó vagy, és egyúttal örömmel nyugtázza majd azt is, hogy meglelte a tökéletes társat.

Ikrek

Ha egy ikreket akarsz meghódítani, akkor a legjobb hatás érdekében öltözz dögösen. A divat számára kulcsfontosságú és mindentlátó szemével alaposan megfigyeli, hogy a másik mennyire igényes a külsejére. Az ikrekről sokat elmond a megjelenésük és gyakran vonzódnak olyan partnerhez, akinek ugyanolyan fontos ez a fajta kifejezésmód.

Rák

A rák meghódításához elég egy mosoly. Imádja az őszinte és kedves vigyort, ebből azonnal arra következtet, hogy imádnivaló vagy. Mutasd meg neki gondoskodó énedet, mert ez egy ellenállhatatlan tulajdonság a szemében.

Oroszlán

Azonnal kiszúrja az oroszlán, ha kellő figyelem irányul rá. Ha odafigyelsz, máris nyert ügyed van. Ezzel bebizonyítod számára, hogy mennyire fontos neked, egyúttal gondoskodsz a népszerűség iránti szükségleteiről is. Nagyon fontos számára, hogy felnézzenek rá, ezért soha, de soha ne szakítsd félbe ha beszél, mert ezzel végérvényesen tönkreteheted az egóját, ami végzetes lehet rád nézve is.

Szűz

Ha meg akarsz szerezni magadnak egy szüzecskét, flörtölj vele. Akár fizikailag, akár szóban, legyél vele játékos és vicces, és máris nálad a pont. Nevettesd meg, és ha mindezt higgadtan és mértékkel teszed, tuti meg fog őrülni érted.

Mérleg

A mérlegek imádják a spontaneitást. Ha le akarsz nyűgözni egy mérleget, mutasd meg neki, hogy milyen könnyedén mennek nálad a dolgok. Egy mérlegre nagy hatással van, ha a következő programot nem tervezed el előre, inkább kérdezd meg tőle, hogy mihez lenne kedve. Te pedig csak sodródj vele.

Skorpió

A skorpió előbb-utóbb biztosan rávesz valahogy arra, hogy színt vallj, mit érzel iránta. Ezért muszáj, hogy odafigyelj rá, és hogy emlékezz minden apró részletre. Jobb, ha minél hamarabb kiismered őt és a mozgatórugóit, mert ez esetben ő is látja, hogy részedről nagyon is komoly a helyzet. Ha egyszer egy skorpió azt mondja, hogy tetszel neki, akkor ne játszmázz. Átmentél a tesztel, úgyhogy nincs is más hátra mint, hogy megmondd neki, szerelme viszonzásra talált.

Nyilas

Ha azt szeretnéd, hogy egy nyilas belédszeressen, csak osztd meg vele a szenvedélyedet. Mesélj neki az álmaidról és mindazokról a dolgokról, amelyeket el szeretnél érni az életben. Akár a legvadabb gondolataidat is megoszthatod vele, mert az ambícióid ösztönzően hat rá és máris az életed része akar majd lenni. Ha pedig az a szerencsés helyzet áll elő, hogy ugyanaz iránt lelkesedtek, nem fog tudni ellenállni neked.

Bak

A bakok akkor érzik a legjobban magukat, ha olyan társaságban lehetnek, ahol szeretik őket, szóval ha szeretnél egyet lenyűgözni, akkor tarts neki tükröt. Utánozd a testbeszédét, a viselkedését, az érzéseit, és ő máris úgy érzi majd, ugyanolyanok vagytok. Ha hozzá hasonlóan öltözöl és beszélsz, hamarabb kiszúr magának és meg is akar majd szerezni. De vigyázz, ha nem gondolod komolyan, rájön, hogy nem bízhat benned!

Vízöntő

Egy vízöntő meghódításához légy minél egyszerűbb, nyitottabb és álmodozóbb, és jobb, ha tudod, hogy a kis gesztusok mindennél többet jelent számára. Kérdezd meg, milyen volt a napja, tölts vele minél többet a szabadidődből, és próbáld meg minél több programodba belevonni, kezdve akár egy közös vásárlással a piacon. A vízöntő akkor a legboldogabb, ha látja rajtad, hogy élvezed a társaságát. A túl intenzív dolgokat nem szereti, inkább egyszerű, de nagyszerű dolgokkal bűvöld el.

Halak

Ha le akarsz nyűgözni egy halat, akkor vegyél neki, valami olyasmit, aminek jelentősége van számára, vagy tegyél érte valami érdemlegeset. Ha tudod, minek örülne, vedd meg neki, és ha bármikor a kezébe kerül, te fogsz róla eszébe jutni. Főzz neki egy finom vacsorát, írj neki levelet, mert a halak csak azt akarja tudni, hogy gondolsz rá és megérted őt.

gsbox_banner

Nézd meg ezt is:

Előrejelzés csillagjegy alapján 2018-ra – te elhiszed?

Forrás

Nyitókép: Brooke Cagle

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *