LOADING

Type to search

Utazom

10 hely, ahová egyedül is elutazhatsz és nagyon fogod élvezni!

Share

Sokan nem szeretnek egyedül utazni, pedig a világot felfedezni nem csak párban, vagy társasággal lehet. Sőt! Akik egyedül utaznak azt mondják, hogy az élmény, semmihez nem hasonlítható… Tíz ember árulta el kedvenc úti célját, és, hogy miért ajánlja…

Nem dől össze a világ, ha éppen szingli vagy! Utazni egyedül is lehet, sőt kell is, mert a világ nem áll meg attól, hogy most éppen nincs melletted valaki. A következő helyek mindegyik annyira csodás, biztonságos, és igazi életre szóló élmény.

Hogy miért? Erről írtunk már korábban itt:

Hét nőt kérdeztünk arról, hogy hogy vágtak neki az első szóló-utazásnak

Egyedül utaznál, de nem mersz? Akár csak az utazásban, ebben is apró lépésenként haladj. Ők most elmesélik, hogy hogyan kezdték el, hogy hogyan indult életük egyik legfontosabb élménye. “Ha az egyedüllétről van szó, nem igazán van önbizalmam de mindenképpen szerettem volna már elutazni. Úgy döntöttem, hogy első …

Malajzia

fotó: pexels.com

“Ez az ország egy álom a hátizsákkal egyedül utazóknak. Könnyen megközelíthető, tele van olcsó szállásokkal, és sok kultúrális látnivalóval és esti szórakozó hellyel” – meséli egy utazó.

Skócia

“Itt csodálatos emberek élnek. Leültem egy skót sörözőbe és szóba elegyedtem egy ott élővel, aki megosztotta velem a sörét, és néhány jó történetét.”

New York, Amerika

fotó: pexels.com

“Akár van terved, akár nincs, itt végtelenül sokat sétálhatsz, és rengeteg látnivaló vár, az éttermekről nem beszélve.”

Ashvile, Észak-Karolina

“Fedezd fel a gyönyörű hegyeket, és igyál sok sört. Erre mindig fogsz találni egy társat a helyiek közül”

Victoria, Ausztrália

“Melbourne, Sydney, és Perth kihagyhatatlan, de a Great Ocean Road még ennél is elképesztőbb a csodás óceánpartjaival. Ezeket egyedül látnod kell! ”

Délkelet Ázsia

fotó: pexels.com

“Malajziában, Vietnamban, Kambodzsában és Thaiföldön utaztam egyedül mint nő. Édesanyámnak rémálmai voltak ettől, de életem legjobb döntése volt útnak indulni” – mesélte egy szingli utazó lány.

Yangshuo, Kína

“Ez a kis hegyi város a Guangxhi tartományban a legcsodálatosabb hely, amelyet valaha is láttam. A környező falvakba bármikor átkerékpározhatsz, ráadásul a helyek tele vannak ősi kultúrával, történelemmel és szépséggel.”

Párizs, Franciaország

“Attól, hogy Párizst a szerelmesek városának tartják, még egyedül is tökéletesen be lehet járni, hiszen rengeteg hangulatos helyet rejt.”

Gran Canyon Nemzeti Park, Amerika

fotó: pexels.com

“Ez az egyik legszebb hely a világon, és ha van valami, amit meg kell tapasztalnia magadban, akkor ez az. Csak ülsz egy sziklán és alattad a végtelen szépség. Nincs ennél jobb.”

Laosz

“Soha nem éreztem egyedül itt, a helyiek nagyon kedvesek, és hiába voltam külföldi úgy bántak velem, mintha én is közéjük tartoztam volna.”

forrás

Ide is utazz el egyszer, ezek is elképesztően szép helyek

7 hihetetlenül szép hely, ahová egyszer az életben el kell, hogy juss!

Egyébként te hová utaztál már egyedül? Vagy még nem mertél nekiindulni? Mi tart vissza? Kommentálj! 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *